Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.281
Πόντοι
6.835
Μια Κορινα με μελαχρινο μαλλι καρε ειδα χτες το βραδυ στις Μελλισες, ειναι ενα ρουμανακι που ηταν στο Αν. Γεωργιου 50?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Εγώ ξερω μιρελλα στο αν.γεωργιου 24

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.

Υπαρχει προσφατη κριτικη δικη μου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
αμα βγαλουν τα τακουνια και οι 2 πουτανες που αναφερθηκαν ποιο πανω, ο τυπος θα τραβαει τα μαλια του...

ψιλη αυτη την στιγμη μονο η Μπαρμπαρα, αμα εχει λεφτα για πεταμα...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αμα βγαλουν τα τακουνια και οι 2 πουτανες που αναφερθηκαν ποιο πανω, ο τυπος θα τραβαει τα μαλια του...

ψιλη αυτη την στιγμη μονο η Μπαρμπαρα, αμα εχει λεφτα για πεταμα...

Χεχε....  :tooth: :tooth: :tooth:  εγώ λέω να τα πετάξω πάντως, μπας κι αναστήσω το πτώμα.......  I' ll be back  :P

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
Πού μπορούμε να βρούμε τηv φλωριτα?

εγω την πετυχα στο σπιτακι διπλα απο το το venus angels μινωταυρου.
Και αν ψινεσαι να πας ξαναδιαβασε τι εγραψα για να μην με βρισεις μετα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Απο οτι διαβασα μαλλον καλα εκανα κ δεν πηγα αλλα καπιοι αλλοι γραφουν οτι αξιζε τι να πω? μπερδεμα η φαση !!
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισα

Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα  !!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα  !!
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!

Θα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!

agios13

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα.... :lheel: :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom