Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Ανδρέου Γεωργίου 34. Ανοιχτο, δεν ανεβηκαμε, πιθανοτατα το κομοδινο η ριζωμενη Λαρα.

Ανδρέου Γεωργίου 30. Ανδρέου Γεωργίου 38. Σε ενα απο τα δυο, δεν θυμαμαι ποιο, το ενα ηταν κλειστο, ηταν η ΚΑΥΛΑ Αλινα, ανανεωμενη, και καυλωμενη στο σαλονι, ισα που θα περνουσα, αν δεν με εποιανε....ΚΟΨΙΜΟ.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Στο 34 πήγαινα κι εγώ να δώ Λάρα αλλά ήταν μια Κλαούντια τελείως αδιάφορη, δεν έχασες και κάτι που δν ανέβηκες.
Στο 38 ήταν η Αλίνα  :tits: , ανέβασα κριτική.
Επίσης σε κάποιο επι της Α.Γεωργίου (ή στο 21 ή στο 24, έτσι κι αλλιώς σε 3-4 πήγα όλα κι όλα..) ήταν η χοντρή σκατοτσατσά  :S  απ'το γωνιακό το πράσινο στο Βαρδάρη που συνήθως κοιμόταν.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Εγω βγαζω τρελο γελιο με τη χοντρη  :2funny: :2funny: :2funny:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Εγω βγαζω τρελο γελιο με τη χοντρη  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλέον κι εγώ..αλλά όσο τη θυμάμαι να "χύνεται" σ'εκείνο τον βρωμερό και τρισάθλιο καναπέ στο πράσινο και να βρίζει τους πάντες μου'ρχεται μια αηδία  :S

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Αμα τα δεις ολα με θετικο ματι και τα παρεις σε χαβαλε φαση ειναι μια χαρα  :grin:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά στην Εφούλα δεν πήγε κανείς???? ή το κρατάτε κρυφό συναθλητές μου????

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλημερα συναδελφε, θα περασω απο εκει αργοτερα και θα ενημερωσω οταν ξαναμπω.Βασικα εαν δεν βρω κατι αξιολογο, μαλλον και εφοσον ειναι εκει η εφη θα περασω σε αυτην.
Διαβασα στην αναφορα του συναδελφου για την επανεμφανιση της καρινας μετα απο αρκετο καιρο.Θυμαμαι οταν ηταν στο βαρδαρη ειχα παει κανα δυο φορες μαζι της και ο λογος ηταν οχι γιατι ηταν κατι το ιδιαιτερο μεσα, αλλα η φοβερη κωλαρα της. 

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.179
Πόντοι
10.555
karaman η τσαρκα που αναφερεις πρωινη η βραδυνη ηταν;

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια μακρυα απο Βερονικα Ανδρ.Γεωργιου 50 με την ωραια κωλαρα και το παραπλανητικο σαλοναρισμα!!! Συμφωνα με μαρτυριες κολλητου μεσα στο δωματιο ηταν ενα πτωμα και η κωλοτρυπιδα της βρωμουσε  :S  :headbang:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια θυμαται κανεις απο εποχες βαρδαρη το αλογαταρι Μαριαννα  :think: νομιζω Σαπφους 8 δουλευε...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Παιδια μακρυα απο Βερονικα Ανδρ.Γεωργιου 50 με την ωραια κωλαρα και το παραπλανητικο σαλοναρισμα!!! Συμφωνα με μαρτυριες κολλητου μεσα στο δωματιο ηταν ενα πτωμα και η κωλοτρυπιδα της βρωμουσε  :S  :headbang:
ετσι ακριβως ειναι κομοδινο..απλα εγω την τιμωρησα με σφυροκοπημα και ας γκρινιαζε!!!

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930

να επιβεβαιώσω ότι η Έφη είναι στο πόστο της, με υπηρεσίες στα γνωστά επίπεδα. κια για το φίλο που ρώτησε είναι στο Φρίξου 15 πάντα πρωινή, μέρες Πέμπτη έως και Κυριακή

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
να επιβεβαιώσω ότι η Έφη είναι στο πόστο της, με υπηρεσίες στα γνωστά επίπεδα. κια για το φίλο που ρώτησε είναι στο Φρίξου 15 πάντα πρωινή, μέρες Πέμπτη έως και Κυριακή
ευχαριστούμε συναθλητή....

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Mικρη βολτουλα πριν λιγο και καταθεση που αλλου.... στην εφη φυσικα. Μετα απο ενα μηνα ξεκουρασεις απο το μου ειπε (εδω ηταν)ξανα στο ποστο της.Αναμονη σχεδον 45 λεπτα μιας και τα τρια δωματια ηταν γεματα και συνευρεση μιας και δεν ειχε αλλον μετα απο εμενα περιπου 30-35 λεπτα. Τα υπολοιπα στην κριτικη που ακολουθει.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 Η βαλεντινα με χειραψια στην υποδοχη, ευγενικη κοπελιτσα.Νο2 τζουλια γυφτορουμανα, γνωστη απο βαρδαρη. Πολυ γκαυλιαρα με μετριες επιδοσης μεσα.Νο3 ισαμπελα αν δεν κανω λαθος,πετιτ αδιαφορη κοπελα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Το πρωτο κλειστο,δευτερο απο τα δυο που ειναι μαζι.. μια ξανθια με ωραιο σωμα,εμοιαζε με την εμμανουελα απο βαρδαρη, μπορει να ηταν και αυτη.Στο τριτο μια ομορφη κοπελα με τατου στα πλευρα ονοματη βικτωρια.
Πέτρου Ερημίτη 2.Η αδιαφορη εμφανισιακα μιλφ μονικα.
Φρίξου 15.Και εδω οπως ειπα στην αρχη η εφη.

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ακομα εδω εισαι;
δεν πηγες στο αμστερνταμ;
δεν σου δωσε κανα 50αρικο ο μπαμπακας;;
μαγκακος πισω απ το pc??? μπα αδερφε λιωνω στη δουλεια μεχρι να φυγω και κατουραω κατι φελους σαν εσενα

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Mικρη βολτουλα πριν λιγο και καταθεση που αλλου.... στην εφη φυσικα. Μετα απο ενα μηνα ξεκουρασεις απο το μου ειπε (εδω ηταν)ξανα στο ποστο της.Αναμονη σχεδον 45 λεπτα μιας και τα τρια δωματια ηταν γεματα και συνευρεση μιας και δεν ειχε αλλον μετα απο εμενα περιπου 30-35 λεπτα. Τα υπολοιπα στην κριτικη που ακολουθει.

Case D'Amore (Τρίδυμα).Νο1 Η βαλεντινα με χειραψια στην υποδοχη, ευγενικη κοπελιτσα.Νο2 τζουλια γυφτορουμανα, γνωστη απο βαρδαρη. Πολυ γκαυλιαρα με μετριες επιδοσης μεσα.Νο3 ισαμπελα αν δεν κανω λαθος,πετιτ αδιαφορη κοπελα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Το πρωτο κλειστο,δευτερο απο τα δυο που ειναι μαζι.. μια ξανθια με ωραιο σωμα,εμοιαζε με την εμμανουελα απο βαρδαρη, μπορει να ηταν και αυτη.Στο τριτο μια ομορφη κοπελα με τατου στα πλευρα ονοματη βικτωρια.
Πέτρου Ερημίτη 2.Η αδιαφορη εμφανισιακα μιλφ μονικα.
Φρίξου 15.Και εδω οπως ειπα στην αρχη η εφη.

μπηκα να δω την κριτικη σου για την εφη συναγωνιστη αλλα δεν...εκτος αν κοιταω καπου λαθος...η τελευταια σου κριτικη ανδ.γεωργιου 21 για βικτωρια!! :)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
μια αναπαντεχη επισκεψη στην φλωριτα την πετιτ ρουμανα με τις κακες κριτικες. Την βλέπω και παρόλο που είχα διαβάσει τις χάλια κριτικές πέρασα. Πληρωνω για 30 και η τσατσα βλέποντας πως έχω αρκετά χρήματα επάνω μου να μ λέει γιατι δεν περνας με πιο ακριβό πρόγραμμα??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Για την κοπέλα να πώ πως με άφησε άφωνο με την συμπεριφορά της και το πόσο γαμάτα πέρασα μαζί της. gfe κατάσταση απίστευτη. Την ώρα που τελείωνα με αρχίζει παθασμένα να φιλάει και να με αγγαλιάζει. Τι να πώ μάλλον θέμα χημειας είναι και πραγματικά το καραγουσταρα. Δεν βιάστηκε καθόλου και δεν δυσανασχετησε οταν επαιζα με το μουνακι της. Θετικοτατη εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom