αδελφέ με μπέρδεψες. τελικα τι είναι ξανθιά ή μελαχρινη;
παντως τα βυζάκια της στις φωτο είναι ολόιδια με μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο που τα είχα και τελικά δε μου κάθησε. μου έχει μείνει ανεκπλήρωτος έρωτας χε χε χε. όταν βρω διάθεση και ξαναβγώ τσάρκα θέλω να την δω από κοντά.....
Ρε παιδια ελεος......
ΚΛνουμε μια πλακα να σπασουμε την μιζερια μας κ εσεις το γ..... τελειως!!!!!
Το σχολιο κ η απαντηση μου ειχε να κανει με κατι που εγραψε ο φιλος GL προς εμενα!!
Ο καθενας μπορει να πει την αποψη του!! Αλλα όχι ετσι ρε παιδια..............
αδελφέ με μπέρδεψες. τελικα τι είναι ξανθιά ή μελαχρινη;
παντως τα βυζάκια της στις φωτο είναι ολόιδια με μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο που τα είχα και τελικά δε μου κάθησε. μου έχει μείνει ανεκπλήρωτος έρωτας χε χε χε. όταν βρω διάθεση και ξαναβγώ τσάρκα θέλω να την δω από κοντά.....
ρε τυπε δεν ξερω αν το κανεις ολο αυτο γιατι εχεις ψυχολογικα η αλλα προβληματα, δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο ολα αυτα που ειπες για μενα να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα...ουτε ασχοληθηκα απο τοτε μαζι σου ουτε προκειται να το κανω περα απο αυτο το μνμ που γραφω. Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην με ξαναπαραθεσης απο τι στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου, νομιζω ειμαι κατανοητος σε αυτο που γραφω.
στα σοβαρα τωρα ρε παιδια εχουμε κανα στανταρακι για το βραδυ?????
εχουμε στερεψει ρε γμτ το κερατο μου!
εχκτος από χριστινακι που δινει το κωλαρακι στα 50........
Ηθελα να παω να δω το καινουριο στο ερως 16 αλλα όταν ειχα παει δεν ειχανε κανει την αλλαγη!!
στα σοβαρα τωρα ρε παιδια εχουμε κανα στανταρακι για το βραδυ?????
εχουμε στερεψει ρε γμτ το κερατο μου!
εχκτος από χριστινακι που δινει το κωλαρακι στα 50........
Ηθελα να παω να δω το καινουριο στο ερως 16 αλλα όταν ειχα παει δεν ειχανε κανει την αλλαγη!!