salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Παιδια εχουμε ιδεα που εχουν εξαφανιστει Νικολ Γαλλιδα και Θεια Μονικα??
θα πηγαν καμια εκδρομη με το καπηΠαιδια εχουμε ιδεα που εχουν εξαφανιστει Νικολ Γαλλιδα και Θεια Μονικα??
χαχαχαχαχα γουστα θα βγαζουν τα παππουδια!!!θα πηγαν καμια εκδρομη με το καπη
ααα να περιπου ετσι...........
ααα να περιπου ετσι...........
λιγα λογια για τον ντοκΚατι τύποι σαν και σένα πανε γαμανε αυτα τα μπάζα και μετα βγάζουν ρίζες εδω,ζητάνε 40€ και παει λέγοντας...
λιγα λογια για τον ντοκ
μαλακακο
ενα φτωχαδακι εισαιΕσενα ποιος σε μιλησε ρε μαλακογκαυλη ?
Τραβα ασχολησου με καμια τραβεστι και κανε μας τη χαρη
Πισω ρε γοριλα!!! Η αλληλεγγυη το οπλο των φτωχων!!ενα φτωχαδακι εισαι
τιποτα αλλο...![]()
σε αγοραζω οτι ωρα θελω και οποτε θελωΠισω ρε γοριλα!!! Η αλληλεγγυη το οπλο των φτωχων!!![]()
αδελφέ με μπέρδεψες. τελικα τι είναι ξανθιά ή μελαχρινη;
παντως τα βυζάκια της στις φωτο είναι ολόιδια με μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο που τα είχα και τελικά δε μου κάθησε. μου έχει μείνει ανεκπλήρωτος έρωτας χε χε χε. όταν βρω διάθεση και ξαναβγώ τσάρκα θέλω να την δω από κοντά.....
Αδερφε δεν μ δινεις κανα χαρτζιλικακι γιατι 5 μαρτιου φευγω αμστερνταμ και δεν εχω φραγκο?? χααχαχχασε αγοραζω οτι ωρα θελω και οποτε θελω
φτωχε![]()
την φιλη σου πως την λεγανε madonna????![]()
απο αυριο στο ποστο της,ετοιμαστε τα εργαλεια σας κυριοι..........
Το ξαναβαζω εδω γιατι μερικοι δεν καταλαβαινουν απο λογια η δεν θελουν να καταλαβουν.ρε τυπε δεν ξερω αν το κανεις ολο αυτο γιατι εχεις ψυχολογικα η αλλα προβληματα, δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο ολα αυτα που ειπες για μενα να κανεις σαν να μην συμβαινει τιποτα...ουτε ασχοληθηκα απο τοτε μαζι σου ουτε προκειται να το κανω περα απο αυτο το μνμ που γραφω. Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην με ξαναπαραθεσης απο τι στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου, νομιζω ειμαι κατανοητος σε αυτο που γραφω.
Εγω ειχα γνωστη απο γυμνασιο-λυκειο μαντονα. που ηταν μοντελο και καλα. νταξει ομορφη κοπελα δεν λεω.την φιλη σου πως την λεγανε madonna????![]()
Εγω ειχα γνωστη απο γυμνασιο-λυκειο μαντονα. που ηταν μοντελο και καλα. νταξει ομορφη κοπελα δεν λεω.
ποιο καινουργιο κολλητε;;![]()
![]()
στα σοβαρα τωρα ρε παιδια εχουμε κανα στανταρακι για το βραδυ?????
εχουμε στερεψει ρε γμτ το κερατο μου!
εχκτος από χριστινακι που δινει το κωλαρακι στα 50........
Ηθελα να παω να δω το καινουριο στο ερως 16 αλλα όταν ειχα παει δεν ειχανε κανει την αλλαγη!!