Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.
εχω μικρη ενσταση...
Διαβαζοντας την κριτικη σου και εστιαζω στα αρνητικα σημεια που λες,το οτι ο χωρος ειναι για τον πουτσο και πρεπει να εχεις μεταλλικα γονατα για να γαμησεις και το οτι η κοπελα ειναι αβυζη ειναι δυο δεδομενα που τα ξερεις πριν μπεις στο δωματιο

Απο κει και περα αν ηταν ευγενικη και δε πιεσε με το χρονο και κανει και ολες τις στασεις νομιζω υπερτερει της κακης πιπας και του τζελ και δε δικαιολογει το 4 στη συμμετοχη.Δηλαδη τη σφαζεις υπερβολικα νομιζω

Αλλα σε καταλαβαινω ηθελες πιο ειδικα γουστα,επρεπε να πας ή στη Τζουλια ή στη Λουιζα.Ειδες τη Νατασα δε στην ανεφερα καθολου

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.

Έχω και εγώ την δική μου ένσταση ……..

Τη θάβεις κυριολεκτικά την κοπέλα και δεν κάνει, την γάμησες στην κυριολεξία με την κριτική σου, αν διάβασες προσεκτικά η κοπέλα δίνει με φιλιά αλλά όχι στο στόμα, διάβασε προσεκτικά την κριτική μου και θα δεις,

Εγώ προσωπικά την έχω επισκεφθεί τρεις φορές, οι δύο τελευταίες πολύ πρόσφατα, αποτελεί για μένα προσωπικά στανταράκι από τα λίγα, και πέρα από την ομορφιά και τη νιότη της έχει και πολύ καλά στοιχεία επικοινωνίας.

Θα συμφωνήσω ωστόσο ότι ο χώρος είναι απαράδεκτος και τα στρώματα για τον πούτσο, όχι όμως η κοπέλα.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
αλ θες να μου πεις οτι εισαι κομπλε επειδη κανει ολες τις στασεις και βαζει τζελ ? Ειχα κλεισει τα ματια μου και προσπαθουσα να σκεφτω χιλια 2 πραγματα μπας και τελειωσω γιατι δεν εκανε ουτε μια κινηση για να με αναψει. Ουτε στα προκαταρκτικα, ουτε στην πιπα και αφου φτασαμε στο τελος προφανως δεν θα αναβα ουτε εκει μιας που δεν ενιωθα τπτ. Τωρα αν εχετε τη νατασσα στο στανταρακι σας και σας αρεσει να πηδατε με κρεμα παω πασο. Ναι ηταν ευγενικη στο θεμα επικοινωνιας αλλα δεν πηγα να τσαταρω να γαμησω πηγα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει...  ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...
με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Από όσους έχουν γράψει κάποιον άριθμο κριτικών για εδώ Θεσσαλονίκη, ο vourvou είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και απαιτητικός, το αντίθετο του GAMEOVER ας πούμε :cheesy:  Δεν το λέω ως μομφή, μια διαπίστωση κάνω πάντα φιλικά. Όσο για την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί αν και πολύ ωραίο κορμάκι, είναι λίγο πιπίνι για τα γούστα μου και την κόβω για τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.
φιλε μου επειδη κι εμενα δε μου αρεσει το τζελ , απ την πρωτη μου κι ολας επισκεψη στην κοπελα της ζητησα να το σκουπισει και μου απαντησε θετικα, επεισης μου ειπε οτι θελω να της το λεω και πιστεψε με , ειναι πολυ δεκτικη (δεν μιλαω για γλωσσοφιλα και δαχτυλα )(για την νατασσα μιλαω)

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Από όσους έχουν γράψει κάποιον άριθμο κριτικών για εδώ Θεσσαλονίκη, ο vourvou είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και απαιτητικός, το αντίθετο του GAMEOVER ας πούμε :cheesy:  Δεν το λέω ως μομφή, μια διαπίστωση κάνω πάντα φιλικά. Όσο για την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί αν και πολύ ωραίο κορμάκι, είναι λίγο πιπίνι για τα γούστα μου και την κόβω για τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.
μου φαινεται θα γυρισω στα στανταρακια μου και δεν θα δοκιμαζω xD

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Και εγώ πάνω κάτω το ίδιο κάνω.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει...  ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.
:thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon:

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Ναι ειμαι δυσκολος, καποτε περισσευαν κ δεν με ενοιαζε. Τωρα αν δεν περασω καλα θα το πω. Σε ολους αυτους που δεν καιγονται για ποιοτητα κ βολευονται  με μετριοτητες κ κατω δεν μ απασχολει τι θα πουν. Μπορει να μη γραφω συχνα κ να μη γεμιζω κριτικες γτ παω σε στανταρντ που θα μ κανουν τα κεφια μου αλλα οταν πεσω σε κατι τετοιο θα το πω. Φτιαξτε το κρεβατι βαλε παθος στ φιλια σου ρουφα κανα δονητη γ εξασκηση γτ τωρα κανεις αεροπιπες κοψε κ τη κρεμα στο μουνι αν κ παλι πιστευω πηγαδι θασαι. Εως τοτε τον πουλο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Aγαπητοί συνάδελφοι, διαβάζω τώρα τελευταία μια διαφωνία για την παροχή υπηρεσιών και το πώς φαίνετε κάποιοι  έμπειροι αγωνιστές να  περνάμε  καλά και κάποιοι κάπως άσχημα.
Αποψη μου είναι πως αν δεν τα στάξεις  δεν θα σου κάνουν οι κοπέλες αυτά που θες εκτός αν είσαι συχνός αιμοδότης κάποιον καταστημάτων και για τους λόγους τους σου κάνουν τα έξτρα με 20-30 ευρώ.
Προσωπικά επέλεγα μόνο στούντιο και πλήρωνα περισσότερα και έτσι είχα πάντα αυτό που ήθελα, ναι μπορεί να πήγαινα  λιγότερο σε σχέση με άλλους αλλά προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Δεν ειναι ετσι παντου. Πχ Βερονικα πανε 2-3φορες τακτικα και μετα ασε ενα διαστημα να περασει. Επιστρεφει στην αρχικη επαφη. Κ το λεω γτ εχω παει μαζι της 30φορες και βαλε τα τελευταια χρονια. Αλλα γενικα ναι ισχυει αυτο που λες...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ναι ειμαι δυσκολος, καποτε περισσευαν κ δεν με ενοιαζε. Τωρα αν δεν περασω καλα θα το πω. Σε ολους αυτους που δεν καιγονται για ποιοτητα κ βολευονται  με μετριοτητες κ κατω δεν μ απασχολει τι θα πουν. Μπορει να μη γραφω συχνα κ να μη γεμιζω κριτικες γτ παω σε στανταρντ που θα μ κανουν τα κεφια μου αλλα οταν πεσω σε κατι τετοιο θα το πω. Φτιαξτε το κρεβατι βαλε παθος στ φιλια σου ρουφα κανα δονητη γ εξασκηση γτ τωρα κανεις αεροπιπες κοψε κ τη κρεμα στο μουνι αν κ παλι πιστευω πηγαδι θασαι. Εως τοτε τον πουλο.
Πολυ σωστα :thumbsup: :thumbsup:

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει...  ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.

Κι εγώ είμαι πιο κοντά στα λόγια του Karaman.
Ανέφερε κάποια γεγονότα ο συναθλητής και ο καθένας τα αξιολογεί ανάλογα για τη πάρτη του.
Με την ίδια απόδοση μπορεί κάποιος να περάσει τέλεια κι άλλος χάλια.
Βλέπουμε με ποιον από 'δω μέσα κολλάνε τα γούστα μας κι αναλόγως κρίνουμε και πράττουμε.

Εγώ ας πούμε εχτές πέρασα για 2η φορά τέλεια με την Αλίνα πού είχε 2 μέτριες προς κακές κριτικές ως τώρα.
Και μάλιστα ενώ σπάνια περνάω 2η και 3η φορά με την ίδια κοπέλα (το έχω κάνει μόνο άλλες 2 φορές ως τώρα).

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
παιδια χαλαρωστε λιγο...δεν ειπαμε οτι η Νατασα ειναι ουτε η νεα Σιμονα ουτε η νεα Λαουρα.Αυτες αλλωστε κανανε και βρωμικα κολπα γι'αυτο τις γουσταραμε και λιγο παραπανω  ;)
Τηρουμενων των αναλογιων και δεδομενης της καταστασης που επικρατει ειναι μια τελοσπαντων ανεκτη περιπτωση που αν μη τι αλλο δε σε εκνευριζει και οπως ειπα στην κριτικη μου θετει τα ορια της με ευγενικο τροπο

Δηλαδη στη βραδυνη βαρδια μετα τη Βερονικα και την Εμμα δεν μπορω να σκεφτω κατι που εστω να πλησιαζει σε αποδοση.Οποτε αυτη η μικρουλα δειχνει τουλαχιστον μια διαθεση και οτι σεβεται τον πελατη

Οταν σας λεω γαμηστε την Ειρηνη ή τη Νικολ αμα θελετε τα καλα τα γουστα μου λετε ειναι μεγαλες.Ε τι κανουμε...πακετο με εμφανιση Βικυς-ανεκτιτοτητα Ειρηνης-αισθησιασμο Βερονικας και προσωπικοτητα Νταϊανας δεν υπαρχει.Μακαρι να υπηρχε...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
λοιπόν βόλτα μετά απο καιρό στα μαγαζία της πόλης ως επι το πλείστον είναι όπως τα λέτε για το βράδυ με τις μόνες αξιοπρόσεκτες για μένα να ειναι η Ισαμπέλα απο Κωλέτη που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως νέα σιμόνα ,είναι πολύ ευδιάθετη και κάνει τα πάντα σε πολύ καλό βαθμό αλλά δεν είναι Σιμόνα απλά το πάει πολύ καλά....

Πέρασα απο Ανδ. γεωργίου 52 και 50 αντίστοιχα είδα Αλίνα και Άντζελα στα .Δεν μου έκανε καμία το κλικ καθώς την Αλίνα την έχω δεί πολλές φορές σε Νικ ουρανού και φρίξου 13 και νομίζω πως δεν....
πέρασα απο μαντζάρου 14 και 1Α και είδα Νίνα και Κάρμεν μεταγραφές απο Ανδ.γεωργίου και οι 2
Κράτησα Αν Γεωργίου 24την  Χριστίνα νέο αίμα τούμπανο σιλικονάτο βυζί σγουρό μαλλί και μεσήλικη .Δέν έλεγε για τα δικά μου γούστα πολλά μέσα αν και πρόθυμη χωρίς δεν και μή.
Είδα και Νατάσσα ,Μιρέλα και Λουίζα σε βαρδάρη όσων αφορά τις 2 π΄ρωτες θεωρώ πως έχουν διάθεση και προσπαθούν να σε κάνουν να περάσεις καλά,αλλά δεν θεωρώ πως είναι τοπ.....απλά η μικρή Νατάσσα αν μάθει μερικά πράγματα ακόμα καλύτερα μπορεί να γίνει πολύ καλή.....Η Μιρέλα είναι γυναικάρα αλλά δεν θεωρώ πως θα σε αφήσει να έχεις τον έλεγχο.....
Η Λουίζα ειναι για τα γούστα μου αλλά δεν δοκίμασα.

Αξιοπρόσεκτη επίσης η Ελένη απο τα τρίδυμα, φαινόταν ευδιάθετη και πιστευω πως θα περάσει καλά κανείς μαζί της.....

Ημουν Αθήνα πριν λίγες μέρες ,παιδιά δεν το συζητώ εμείς εδώ είμαστε αν όχι γ εθνική τουλάχιστον β.....εκτός απο τα μουνιά που έχει υπάρχει θέληση και διάθεση για τρελά γούστα και όχι απόλυτα σε 50 στούντιο αλλα και σε απλά μαγαζιά.....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
11
Πόντοι
16
Ημουν Αθήνα πριν λίγες μέρες ,παιδιά δεν το συζητώ εμείς εδώ είμαστε αν όχι γ εθνική τουλάχιστον β.....εκτός απο τα μουνιά που έχει υπάρχει θέληση και διάθεση για τρελά γούστα και όχι απόλυτα σε 50 στούντιο αλλα και σε απλά μαγαζιά.....
πεστα ρε τυπε το φωναζο τοσο καιρο μας περνανε για μαλακες εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom