Cecell
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 6.125
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.η νατασσα απο βαρδαρη αξιζει;
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.η νατασσα απο βαρδαρη αξιζει;
εχω μικρη ενσταση...ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.
με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...
φιλε μου επειδη κι εμενα δε μου αρεσει το τζελ , απ την πρωτη μου κι ολας επισκεψη στην κοπελα της ζητησα να το σκουπισει και μου απαντησε θετικα, επεισης μου ειπε οτι θελω να της το λεω και πιστεψε με , ειναι πολυ δεκτικη (δεν μιλαω για γλωσσοφιλα και δαχτυλα )(για την νατασσα μιλαω)με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.
μου φαινεται θα γυρισω στα στανταρακια μου και δεν θα δοκιμαζω xDΑπό όσους έχουν γράψει κάποιον άριθμο κριτικών για εδώ Θεσσαλονίκη, ο vourvou είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και απαιτητικός, το αντίθετο του GAMEOVER ας πούμεΔεν το λέω ως μομφή, μια διαπίστωση κάνω πάντα φιλικά. Όσο για την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί αν και πολύ ωραίο κορμάκι, είναι λίγο πιπίνι για τα γούστα μου και την κόβω για τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει... ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.
Πολυ σωσταΝαι ειμαι δυσκολος, καποτε περισσευαν κ δεν με ενοιαζε. Τωρα αν δεν περασω καλα θα το πω. Σε ολους αυτους που δεν καιγονται για ποιοτητα κ βολευονται με μετριοτητες κ κατω δεν μ απασχολει τι θα πουν. Μπορει να μη γραφω συχνα κ να μη γεμιζω κριτικες γτ παω σε στανταρντ που θα μ κανουν τα κεφια μου αλλα οταν πεσω σε κατι τετοιο θα το πω. Φτιαξτε το κρεβατι βαλε παθος στ φιλια σου ρουφα κανα δονητη γ εξασκηση γτ τωρα κανεις αεροπιπες κοψε κ τη κρεμα στο μουνι αν κ παλι πιστευω πηγαδι θασαι. Εως τοτε τον πουλο.
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει... ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.
πεστα ρε τυπε το φωναζο τοσο καιρο μας περνανε για μαλακες εδωΗμουν Αθήνα πριν λίγες μέρες ,παιδιά δεν το συζητώ εμείς εδώ είμαστε αν όχι γ εθνική τουλάχιστον β.....εκτός απο τα μουνιά που έχει υπάρχει θέληση και διάθεση για τρελά γούστα και όχι απόλυτα σε 50 στούντιο αλλα και σε απλά μαγαζιά.....