δουλευει δευτερα-τεταρτη πρωινα αλλα αυτην την εβδομαδα ειχε περιοδο κ ελειπεη αφροδιτη που ειναι;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δουλευει δευτερα-τεταρτη πρωινα αλλα αυτην την εβδομαδα ειχε περιοδο κ ελειπεη αφροδιτη που ειναι;
που ρε τρελε παλι?Πέρασα είδα,ήτανε πειρασμός κ μπήκα!!!![]()
Για την επισκεψή Εβελίνα λέω,τα παλιά!!!που ρε τρελε παλι?
Για σαρα ξερει κανεις αν ειναι ματζαρου?![]()

οκ.....ελεγα αν μπορεσω αυριο να ανεβω... αν κατσει......
Ενα μικρο τηλεφωνικο ρεπορταζ πριν λιγο
-ανδ γεωργιου 4 η ευα
-λαφαμ η σεξοβομβα μαρια <>
-φριξου 14 η πολυ καλη εντος μαρινα..αγαπη ρεπο
-26ης οκτ52 η νταιανα...ποια ρε παιδια?η σουπερ μολδαβεζα με το απιστευτο τσιμπουκι...για διαφωτιστε κανενας θεσσαλονικιος...
Παντως δεν την εβγαλε την βαρδια μ την κοπανησε νωρις νωρις σημερα
)

ναι φιλε....ετσι ειναι ....καλα τα λες...Εσυ ο απο πανω .. γαμιεσαι![]()
απο την μαλακω την γερμανιδα σου την χριστινα,την μαρια την βρισκω παντως πολυ πιο θηλυκο και σεξι.....-λαφαμ
σεξοβομβα ?![]()
ναι φιλε....ετσι ειναι ....καλα τα λες...![]()
![]()
απο την μαλακω την γερμανιδα σου την χριστινα,την μαρια την βρισκω παντως πολυ πιο θηλυκο και σεξι.....
![]()

Και η Νατασα στο Τανταλου 8(βραδυνη) εχει φυσικη βυζαρα και η Σαρα στο Μαντζαρου 10(πρωινη)εχει βυζαρα και η Ντεσυ στο πρασινο εχει βυζαρα...κανε μια γυρα και βρεις βυζια.μη στεναχωριεσαι...Καλά που σκατά είναι η Μαίρη και τί γίνεται με το μπλε στην Προμηθέως θα ανοίξει ποτέ;
Έχει πέσει μεγάλη βυζοέλλειψη και σκέφτομαι τώρα που θα έρθω στην πόλη για Σ/Κ να πάω για πρώτη φορά στην Κάρμεν!
Έχω ακούσει τα χειρότερα αλλά υπήρχαν κάποιοι τυχεροί και λέω να παω να δω μπας και μου κάτσει και μένα...
Από φυσικό βυζί η Μαίρη είναι σίγουρα νο.1, αλλά στο νο.2 μόνο την Κάρμεν θα έβαζα...
Η Κάρμεν παίζει Κατεχάκη και Προμηθέως 25 απ'όσο ξέρω.
Ξέρει κανείς ωράριο;
Ή ξέρει κανείς κανένα άλλο ισάξιο βυζί;
Aδερφε..και οι 3 ειναι ψιλογεματουλες.....δεν ειναι καμια αδυνατη για να συνδυασει ο φιλος τη βυζαρα με ωραιο σωμα....Αυτα ως παρατηρησηΚαι η Νατασα στο Τανταλου 8(βραδυνη) εχει φυσικη βυζαρα και η Σαρα στο Μαντζαρου 10(πρωινη)εχει βυζαρα και η Ντεσυ στο πρασινο εχει βυζαρα...κανε μια γυρα και βρεις βυζια.μη στεναχωριεσαι...
Aδερφε..και οι 3 ειναι ψιλογεματουλες.....δεν ειναι καμια αδυνατη για να συνδυασει ο φιλος τη βυζαρα με ωραιο σωμα....Αυτα ως παρατηρηση
σε κοινη θεα στο σαλονι...καθισμα πανω μου δεν ακολουθησε καθοτι δεν εκατσα εγω σε καρεκλα.... Λοιπον καλησπερα σας.....
Μεγαλη στουντιοτσαρκα μεταξυ 11.00 με 13.00 στην θεσσαλονικη και η κατασταση εχει ως εξης

φριξου 9 η κριστιν η γερμανιδα, εντελως τρελοκαμπερω
Εβελινα 40 το απλο ? μαγκεψαμε παλι μου φαινετε ... :-Εβελινα
Αυτη που ειχες παρει την αλλη φορα ?φριξου 14 η βουλγαρα μαρινα
:- :- :- :'( :'( :'( :-κωλετη η εκπληξη της ημερας...νικολ απο ρουμανια...λιγο κρεμα παραπανω το μονο μειον....
Τζοκερ την κοβω και αυτην . ηθελα να παω αλλα δεν ξερω ....-....λαφαμ,ανδρεου γεωργιου 34 η θεα σαμπρινα....αλλαξε το μαλλι πραγματι αλλα μαζι με το μαλλι αλλαξε φαινεται και τις επιδοσεις της.....
ουουουουο αγαπουλη , με μια πιπα τα συγνωρησε ολαθελω καταρχας να της ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη αν καποτε την ειχα μαυρισει σε μια κριτικη αλλα σημερα ηταν μοναδικη
εγλειψε αρχιδια

Ο Παπαζολης δε θελει προπονυση , η Σαμπρινα πρεπει να θελειαπλα τελεια...οσοι δεν εχετε παει την συνιστω ανεπιφυλακτα....παπαζολη τι να πω μαν;
μαλλον θες προπονηση ακομα......η γκομενα ηταν με μενα ηφαιστειο.....η αποκαλυψη της μερας.....ισως απλα ειναι και με τις μερες της
οποτε δε της στρωνει το μαλλι στραβωνει μου φαινετε ,
[/URL] Παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Λέω αύριο να πάω να τσεκάρω πρώτα Εμμανουέλα και αν δεν πάει καλά θα πάω για Κάρμεν (με fingers crossed!).
Έψαξα λίγο για την Εμμανουέλα αλλά μπερδεύτηκα..
Ρουλα Κώτα / Βίλλα / 26ης?? Που είναι τελικά αυτή και τί ώρα;
Και Κάρμεν; Σταθερά Προμηθέως 25 βράδυ ή κάνω λάθος;