Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Δεν της είχα δει ποτέ αυτές που λέγατε εδώ μέσα Ρεβέκκα και μπιανκα και της είδα το Σάββατο, δε και καλά να με πάρει μέσα η Ρεβέκκα ,και την μπιανκα την είδαμε λίγο απτην πόρτα ίσα ίσα και φύγαμε

unclown

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα 1 Ιανουαρίου νωρίς το βραδυ πολυ λίγα ανοιχτά και πολύς κόσμος στη γύρα . Επομένως όλες ασταμάτητα στο δωμάτιο. Πέρασα με μια λατίνα στο 1ο το ξυλινο όνομα δεν θυμάμαι . Ξανθιά 20 χρονών ελαφρώς juicy με το κινητό στο χέρι . Ίχνος συνεννόησης δεν υπήρξε αφού δεν γνωρίζει αγγλικά και ήταν με τη μετάφραση στο χέρι . Δεν άντεχε στα τέσσερα και με ξενέρωσε . Κάτι για grande έλεγε και διαμαρτυρόταν. Το αποκορύφωμα μου ζήτησε μπουρμπουαρ στο τέλος. Κάκιστη μακριά

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Ήταν πεντακάθαρο το πατουρι της; Δυο φορές της το περιποιηθηκα καλά!
το δινει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πηγε κανενας ερημιτη σημερα το πρωι να μας πει τι παιζει...?
σε ολα της Ερημιτη;

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Περασε κανεις τελευταια απο Ερημιτη 3? Επεστρεψε η Ελενα Ραισα ξερει κανεις?εγω την προηγουμενη βδομαδα που περασα η τσα ειπε πως εχει αδεια και δεν ξερει ποτε θα επεστρεφε

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Περασε κανεις τελευταια απο Ερημιτη 3? Επεστρεψε η Ελενα Ραισα ξερει κανεις?εγω την προηγουμενη βδομαδα που περασα η τσα ειπε πως εχει αδεια και δεν ξερει ποτε θα επεστρεφε
Πέρασα νωρίτερα και δεν ήταν ανοιχτό

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Ποιοι οικοι εκλεισαν? Αυτες που αναφερθηκαν δεν ηταν λατινες. Αν και η Εμμα η ρουμανα (αν αναφερθηκε σε αυτη και οχι αλλη) δουλευε στο golden lips, εκει φερνανε λατινες.
Λογικα θα πανε αλλου και θα τις βρουμε. Σιγα μη σταματησουν να δουλευουν
Δεν νομίζω φίλε να επιστρέψουν Έχουνε αναλάβει ΜΚΟ διάβασε εδώ

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Αν δεν πλήρωσαν αστυνομια αυτα θα πάθουν

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Πιστευω αυτες που δεν θεωρουντε θυματα εμποριας θα πανε σε αλλα μαγαζια.
Για τις λατινες κλαιν. Δεν πηγαινα σε τετοιες εδω και καιρο.

Βρισκανε γκομενες απο εκει που θελαν να γινουν τανες, τις ταζανε αλλα χρηματικα ποσα και τις φερνανε εδω. Ιδιο μοτιβο "εμποριας ανθρωπων" με τους αλλοδαπους απο τριτες χωρες που τους φερνουν εδω για φθηνα χερια, ενω εξω τους ταζουν (και μεσω sites) καλες παροχες, διαμονη και καλους μισθους. Ερχοντε εδω και τους βαζουν σα τα ζωα 10-10 να ζουνε μαζι.

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
188
Πόντοι
0
Παιδιά είδε κανένας στο life μια ελληνίδα Βούλα με κοντό μαλλί χθες;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μολις τελειωσα μια μεγαλη τσαρκα, ειχα να κανω απο περυσι την ανοιξη.
Πολλες κοπελες δεν της ηξερα και ετσι μπορει να μπερδεψω καποια ονοματα.
Βιλλες ολες κλειστες! δηλαδη, το ναιτς το λαιτς, το γκολντε λιπς, ρεντ διαμαντι, βιλα πριβε! και το μπατ γκερλ κλειστο. Μονο το βιλα ερωτικα ηταν ανοιχτο, γκαμπι η κοπελα αλλα δεν την ειδα γιατι κατι εκανε με το μουνι της, ετσι μου ειπε η τσαστα.
Μπελα ντονα, η Ναστια, ωραια γυναικα το σκεφτηκα να περασω..
Μπλακ αντζελ. Ελληνιδα 29 χρονων ελενα στο δωματιο, εφυγα. Τσατσος ενα παιδι με το ζορι 30 μαλλον και γκει.
Κλειστο το γκοτιβα.
Νικηφορου τερμα η ειρηνη η ρουμανα στο ποστο της.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια σχετικα μικρη με χοντρα μπουτια.
Βενους 2 Μια γκρανυ ξανθια, με ωραιο σωμα και κωλο στα 70 αλλα με ειπε να το μετρησουμε πρωτα γιατι δεν παιρνει μεγαλα μεγεθη. :2funny: ονομα δεν ρωτησα.
Λας βεγκας στο αριστερα, παω μια φορ δεν μου ανοιγουν μετα απο κανα δεκαλεπτο+ ξανα παω και βγαινει ενας πακιστανος! λεω θα παω για να δω πια τους βαζει μεσα. Μαριζα η κοπελα, ψιλη μελαχρινη με μεγαλα βυζια και ωραιο προσωπο.
Ερημιτη μπηκα σχεδον σ ολα απο αριστερα, μια λουιζα με μεγαλη κοιλια στο τελευταιο και δυο αδιαφορες στα αλλα.
Απεναντι μονο ενα ανοιχτο και ειχε την μιρα στο δωματιο.
Απο φριξου μερια, μπηκα στο πλει μποι και μου εμεινε το χερουλι στο χερι :2funny: Ειχε μια μιλφ αδιαφορη.
Πηγα και στ αλλα απο δεξια στο πρωτο πετυχα παλι πιτσιρικα τσατσο, στην αρχη νομιζα οτι ειναι πελατης, ειχε κοπελα στο δωματιο δεν θυμαμαι ονομα. και κολλητα το γωνιακο ενα καινουργιο ξανθο ρωσακι 25+ με ωραιο σωμα, ηταν αρκετα ξινη και δεν περασα.
Ποιζον. Η Ινα.
Τελικα μπηκα παρανταις με την Σαρα! μετρια προς χαλια τα πραγματα.
Στο αλλο ειχε μια ερρικα.
Πηγα και εκκλησια αλλα δεν μου ανοιξαν στο πρωτο αριστερα στο αλλο ειχε μια αδιαφορη δεν την θυμαμαι καν.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Ψόφια πράγματα όπως τα περιγράφεις αυτή η βάρδια, άρα καλά κάνω και πάω βράδυ

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ψόφια πράγματα όπως τα περιγράφεις αυτή η βάρδια, άρα καλά κάνω και πάω βράδυ
πολυ ψοφια θα ελεγα, κλεισαν και οι βιλες, τα τριδυμα μονο το πισω ανοιχτο.. μαλλον καμια βασω θα ειχε. Περασα με την Σαρα στο παρανταις 1 ομορφη και ηλικιακα κοντα στα 35 ηξερε καλα Ελληνικα και μου ειπε οτι εχει δουλεψει αθηνα. Μεσα ομως μετρια προς κακη, θα γραψω κριτικη καποια στιγμη.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.825
Πόντοι
496
αυτη η ελενα ελλνίδα ξερουμε πως είναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom