juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Όχι , μία πιτσιρίκα γεματούλα είναι. Κάτω του μετρίου.Λουιζα εννοουμε τη γνωστη απο προμηθεως 25 για τους παλιους?με το φοβερο τσιμπουκι,την κωλαρα και τα ισπανικα?
Όχι , μία πιτσιρίκα γεματούλα είναι. Κάτω του μετρίου.Λουιζα εννοουμε τη γνωστη απο προμηθεως 25 για τους παλιους?με το φοβερο τσιμπουκι,την κωλαρα και τα ισπανικα?
Α έκανε και βαρδαρη? Ωραία.εγω εκεί στα κάτω κάτω θυμάμαι μια Γερμανίδα με βυζάρες που πεταγοντουσαν και οι φλέβες.παντα κόκκαλο γαλάζιο στα μαλλιά φορούσε.παιζει να την έπαιρνα 4 φορές την εβδομάδα και φυσικά φουλ μαλαλια στο σπίτι.οταν πήγαινα λύκειο...Ναι εχει πάρα πολλά χρόνια γιατί εγώ την γαμούσα απο βαρδάρι μερια που ήταν νέα και εβγαζε ΤΑ γούστα
Κατηγορήθηκαν αυτοί οι οίκοι για τραφικινγκ?αρα να ξεχασουμε Γαληνη,Εμμα,Αλινα,Ραισα,Μιρελλα κλπ??
Ραισα γιατι φιλε μου αφου δεν δουλευε σε αυτους που εκλεισαναρα να ξεχασουμε Γαληνη,Εμμα,Αλινα,Ραισα,Μιρελλα κλπ??
Το Venus εννοείς στη Μινωταύρου 16;Εκεί συνήθως στην πρωινή βάρδια είναι η Σούζη.Το Poison είναι στην Εμπεδοκλέους,τελειώνοντας τη δεξιά μεριά της Φρίξου,στρίβεις δεξιά.Στα απέναντι τα τελευταία πάνω από τα πας Βέγκας.ποιζον ? Πως σκατα λέγετε δεν θυμάμαι.τεσπα εκεί που ήταν και παλια
Η Γαλήνη είχε σταματήσει.Η Μιρέλλα επίσης,αν και υπάρχει εδώ και λίγους μήνες μια φήμη λέει επιστροφής της.Η Ραΐσα δουλεύει στην Π.Ερημίτη 3.Αν η Έμμα και η Αλίνα δεν είναι στα θύματα trafficking,γιατί να μη συνεχίσουν;Υπάρχουν σπιτάκια που υπολειτουργούν ή έχουν καιρό να ανοίξουν όπως το Pimp στη Νικηφόρου Ουρανού 1.Ή το Φρίξου 13 που πηγαίνει εκεί η Βικτώρια όταν βρίσκεται η Καρίνα στη Μινωταύρου 3.Γίνονται αρκετά συχνά μεταγραφές.αρα να ξεχασουμε Γαληνη,Εμμα,Αλινα,Ραισα,Μιρελλα κλπ??
Γούστα είναι εγώ προσωπικά δεν έχω μπει ούτε με αυτήν (Ρίτα),ούτε με την Ειρήνη την Ρουμάνα,με την Βλάντα έχω περάσει πριν χρόνια,τελευτα που την είχα δει έσπασε κι άλλο....Αλλά είναι καθαρή,περιποιητικη και γενικά σε προσέχει ....Ενταξει η Ριτα δεν ειναι τοσο χαλια ρε παιδια. Αν συγκρινεις με το επιπεδο των κοριτσιων που ειναι στα μπουρδελα δεν την βάζω στις τελευταιες θεσεις. Η Βλαντα ενταξει δυσκολα ξαναπαω. Εχουν ομως και οι δυο σερβις που οι νεοτερες ουτε καν το πλησιαζουν.
Πέτρο ερημητη φιλεΤο Venus εννοείς στη Μινωταύρου 16;Εκεί συνήθως στην πρωινή βάρδια είναι η Σούζη.Το Poison είναι στην Εμπεδοκλέους,τελειώνοντας τη δεξιά μεριά της Φρίξου,στρίβεις δεξιά.
Και η Σόνια κάποιος έγραψε εμφανίστηκε ΕριμητηΗ Γαλήνη είχε σταματήσει.Η Μιρέλλα επίσης,αν και υπάρχει εδώ και λίγους μήνες μια φήμη λέει επιστροφής της.Η Ραΐσα δουλεύει στην Π.Ερημίτη 3.Αν η Έμμα και η Αλίνα δεν είναι στα θύματα trafficking,γιατί να μη συνεχίσουν;Υπάρχουν σπιτάκια που υπολειτουργούν ή έχουν καιρό να ανοίξουν όπως το Pimp στη Νικηφόρου Ουρανού 1.Ή το Φρίξου 13 που πηγαίνει εκεί η Βικτώρια όταν βρίσκεται η Καρίνα στη Μινωταύρου 3.Γίνονται αρκετά συχνά μεταγραφές.
Η Τζάστιν ρε φίλε έχει τουλάχιστον 4-5χρονια που σταμάτησε.....εκτός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω... τελευταία εκεί πρέπει να ήταν πριν σταματήσει ή κάπου στην ερημίτη σε αυτό που είναι τελευταίο αριστερααν θυμάμαι καλά από την πλευρά που βλέπεις τον χωματόδρομο.Συναγωνιστές καλησπέρα
Μήπως ξέρει κανείς αν η τζαστίν στο freehouse στην Μινωταύρου συνεχίζει ακόμα;
Ευχαριστώ
Παρα πολυ όμορφη η Μιρελα και καλός χαρακτήραςΗ Γαλήνη είχε σταματήσει.Η Μιρέλλα επίσης,αν και υπάρχει εδώ και λίγους μήνες μια φήμη λέει επιστροφής της.Η Ραΐσα δουλεύει στην Π.Ερημίτη 3.Αν η Έμμα και η Αλίνα δεν είναι στα θύματα trafficking,γιατί να μη συνεχίσουν;Υπάρχουν σπιτάκια που υπολειτουργούν ή έχουν καιρό να ανοίξουν όπως το Pimp στη Νικηφόρου Ουρανού 1.Ή το Φρίξου 13 που πηγαίνει εκεί η Βικτώρια όταν βρίσκεται η Καρίνα στη Μινωταύρου 3.Γίνονται αρκετά συχνά μεταγραφές.
Μπορεί να πάνε στα άλλα στούντιο ρ να συνεχίσουναρα να ξεχασουμε Γαληνη,Εμμα,Αλινα,Ραισα,Μιρελλα κλπ??
Έτσι ακριβώς είναι νομοτελειακό, και όχι μόνο με πουτάνες αλλά και με γυναίκες που ήταν "ζωηρούλες" πριν από τον γάμο. Όλο θα βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα ότι η γυναίκα έχει πάει με τόσους...Οι σχεσειες-γαμος με πουτανα ΔΕΝ κρατανε πολυ.....μολις γινουν οι πρωτοι καυγαδες και ο γκομενος-νταβας της πει:"απο τα μπουρδελα σε μαζεψα μην μιλας" τελειωνει το παραμυθι...
ΥΓ: Το γαμησι το βαριεσαι καποια στιγμη μετα βλεπεις την πραγματικοτητα οτι απο ολες τις γυναικες διαλεξες ενα χυσοδοχειο για να κανεις παιδι.....Οσες πουτανες ξερω που εχουν παιδια χωρισαν σε 1-2 χρονια
Δυσκολα, αφου λενε τα παιδια οτι κλεισαν οι βιλλες.Υπαρχει περιπτωση,να μην ξαναγευτουμε σοφια?
Ειναι ακριβως οπως τα αυτοκινητα....αμα εχουν πολλα χιλιομετρα καποια στιγμη θα βγαλουν προβλημα ακομα και αν ειναι mercedes...!!!Έτσι ακριβώς είναι νομοτελειακό, και όχι μόνο με πουτάνες αλλά και με γυναίκες που ήταν "ζωηρούλες" πριν από τον γάμο. Όλο θα βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα ότι η γυναίκα έχει πάει με τόσους...
Μια φορα την πετυχα απεναντι απο το medusa με ονομα "σαντρα" και ταριφα 40€...ολες τις αλλες φορες που πηγα δεν ηταν εκει.Παρακαλω πολυ τους συναθλητες μου αν παρει το ματι σας την Σονια , ενα ΠΜ παρακαλω !
Γιαυτο ειπα οτι αν καποιος απο το σαι την πετυχει ας κανει εναν κοπο να στειλει ΠΜ.Μια φορα την πετυχα απεναντι απο το medusa με ονομα "σαντρα" και ταριφα 40€...ολες τις αλλες φορες που πηγα δεν ηταν εκει.
Αυτη δουλευει λιγες μερες ειναι πολυ δυσκολο να την πετυχεις χωρις προγραμμα στο αλλο site...