Μολις τελειωσα μια μεγαλη τσαρκα, ειχα να κανω απο περυσι την ανοιξη.
Πολλες κοπελες δεν της ηξερα και ετσι μπορει να μπερδεψω καποια ονοματα.
Βιλλες ολες κλειστες! δηλαδη, το ναιτς το λαιτς, το γκολντε λιπς, ρεντ διαμαντι, βιλα πριβε! και το μπατ γκερλ κλειστο. Μονο το βιλα ερωτικα ηταν ανοιχτο, γκαμπι η κοπελα αλλα δεν την ειδα γιατι κατι εκανε με το μουνι της, ετσι μου ειπε η τσαστα.
Μπελα ντονα, η Ναστια, ωραια γυναικα το σκεφτηκα να περασω..
Μπλακ αντζελ. Ελληνιδα 29 χρονων ελενα στο δωματιο, εφυγα. Τσατσος ενα παιδι με το ζορι 30 μαλλον και γκει.
Κλειστο το γκοτιβα.
Νικηφορου τερμα η ειρηνη η ρουμανα στο ποστο της.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια σχετικα μικρη με χοντρα μπουτια.
Βενους 2 Μια γκρανυ ξανθια, με ωραιο σωμα και κωλο στα 70 αλλα με ειπε να το μετρησουμε πρωτα γιατι δεν παιρνει μεγαλα μεγεθη.

ονομα δεν ρωτησα.
Λας βεγκας στο αριστερα, παω μια φορ δεν μου ανοιγουν μετα απο κανα δεκαλεπτο+ ξανα παω και βγαινει ενας πακιστανος! λεω θα παω για να δω πια τους βαζει μεσα. Μαριζα η κοπελα, ψιλη μελαχρινη με μεγαλα βυζια και ωραιο προσωπο.
Ερημιτη μπηκα σχεδον σ ολα απο αριστερα, μια λουιζα με μεγαλη κοιλια στο τελευταιο και δυο αδιαφορες στα αλλα.
Απεναντι μονο ενα ανοιχτο και ειχε την μιρα στο δωματιο.
Απο φριξου μερια, μπηκα στο πλει μποι και μου εμεινε το χερουλι στο χερι

Ειχε μια μιλφ αδιαφορη.
Πηγα και στ αλλα απο δεξια στο πρωτο πετυχα παλι πιτσιρικα τσατσο, στην αρχη νομιζα οτι ειναι πελατης, ειχε κοπελα στο δωματιο δεν θυμαμαι ονομα. και κολλητα το γωνιακο ενα καινουργιο ξανθο ρωσακι 25+ με ωραιο σωμα, ηταν αρκετα ξινη και δεν περασα.
Ποιζον. Η Ινα.
Τελικα μπηκα παρανταις με την Σαρα! μετρια προς χαλια τα πραγματα.
Στο αλλο ειχε μια ερρικα.
Πηγα και εκκλησια αλλα δεν μου ανοιξαν στο πρωτο αριστερα στο αλλο ειχε μια αδιαφορη δεν την θυμαμαι καν.