Χωρις προγραμμα στο αλλο site γυρισαμε 15 χρονια πισω στην εποχη του βαρδαρη που πηγαιναμε και αμα ειχαμε τυχη πετυχαιναμε αυτη που θελαμε...τουλαχιστον εκει δουλευαν σχεδον καθε μερα οι ιδιες ...Γιαυτο ειπα οτι αν καποιος απο το σαι την πετυχει ας κανει εναν κοπο να στειλει ΠΜ.
Παλιοτερα της ειχα πει και της ιδιας αν θα μπορουσε να μ δωσει καποιο τροπο επικοινωνιας να της στελνω μονο για να μαθαινω αν θα δουλευει η οχι αλλα ηταν ανενδοτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Ναι αλλα τοτε γινοταν πολλες και ωραιες τσαρκες/αναφορες.Χωρις προγραμμα στο αλλο site γυρισαμε 15 χρονια πισω στην εποχη του βαρδαρη που πηγαιναμε και αμα ειχαμε τυχη πετυχαιναμε αυτη που θελαμε...τουλαχιστον εκει δουλευαν σχεδον καθε μερα οι ιδιες ...
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 608
- Πόντοι
- 86
Για λεγε αν μπορεις τι εννοεις οτι θα τα βρειτε αλλιως...και ποιο νοικι θα παρεις??Παιζει αυτη η Καρολινα βραδυνη δηλαδη σημερα.?? Να παω να παρω το νοικι, που λογικα δεν θα το εχει, οποτε θα τα βρουμε αλλιως....
![]()
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 12.815
Για λεγε αν μπορεις τι εννοεις οτι θα τα βρειτε αλλιως...και ποιο νοικι θα παρεις??
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Παιδια ετσι οπως βλεπουμε το venus, δεξια στο στενο και παραλληλα στο venus υπαρχει το venus2 (αριστερα) και απεναντι ενα αλλο (δεξια).
Ξερει κανεις αν για αυτο δεξια υπαρχει σελιδα ή κριτικες για τα κοριτσια?
Υπαρχει μεσα μια ξανθια Ρωσιδα πολυ κοντη με βυζαρες και καλο κωλο. Ονομα δεν θυμαμαι
Υπαρχει μεσα μια ξανθια Ρωσιδα πολυ κοντη με βυζαρες και καλο κωλο. Ονομα δεν θυμαμαι
Τοτε ειχε νοημα η τσαρκα ειχε πλακα και γελιο με τις ατακες που πετουσαν οι τσατσαδες τελειως cult εποχη!!!.....αλλα ειχε και πολυ ωραια μουνακια κατεβαινες βαρδαρη και ηξερες οτι θα γαμησεις τη Βερονικα με το "βατραχακι της" ή ακριβως διπλα τη Μιρελα στα καλυτερα της και την Ηρα.... Οταν λεγαμε παμε τσαρκα αυτο κρατουσε 4 ωρες....!!Ναι αλλα τοτε γινοταν πολλες και ωραιες τσαρκες/αναφορες.
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Ποιοι οικοι εκλεισαν? Αυτες που αναφερθηκαν δεν ηταν λατινες. Αν και η Εμμα η ρουμανα (αν αναφερθηκε σε αυτη και οχι αλλη) δουλευε στο golden lips, εκει φερνανε λατινες.Ραισα γιατι φιλε μου αφου δεν δουλευε σε αυτους που εκλεισαν
Λογικα θα πανε αλλου και θα τις βρουμε. Σιγα μη σταματησουν να δουλευουν
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Παιδια ετσι οπως βλεπουμε το venus, δεξια στο στενο και παραλληλα στο venus υπαρχει το venus2 (αριστερα) και απεναντι ενα αλλο (δεξια).
Μινωταύρου 14 (Sex Studio) Μύλος
Μινωταύρου 14 Sex Studio στη περιοχή Μύλος. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.
Δες στο ορθογώνιο πλαίσιο τα ονόματα από τις κοπέλες που αναφέρονται,μήπως θυμηθείς το όνομα της.Τι βάρδια ήταν μήπως γνωρίζει κάποιος από την περιγραφή;Εγώ τέτοια εκεί δεν έχω πετύχει.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Ήταν πεντακάθαρο το πατουρι της; Δυο φορές της το περιποιηθηκα καλά!Σσσσσ... Καρολινα λεμε.....σσσσσ..... νεκροφιλικες καταστασεις ναουμε.!!!!!!!
Αλλα το καλητερο πατουρι στη Σαλονικα λεμε.!!!!!![]()
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Δεν θα θυμηθω σιγουρα. Ηταν βραδυ παντως μετα τις 6.![]()
Μινωταύρου 14 (Sex Studio) Μύλος
Μινωταύρου 14 Sex Studio στη περιοχή Μύλος. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.www.bourdela.com
Δες στο ορθογώνιο πλαίσιο τα ονόματα από τις κοπέλες που αναφέρονται,μήπως θυμηθείς το όνομα της.Τι βάρδια ήταν μήπως γνωρίζει κάποιος από την περιγραφή;Εγώ τέτοια εκεί δεν έχω πετύχει.
Διαβασα για ολες. Καμια κριτικη δεν ειναι κοντα σε αυτη, ακομα και της Ρωσιδας (επειδη αναφερεται οτι ειναι μιλφ)
Τελευταία τροποποίηση:
Petros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 21
Αυτη η καρολινα τις χρειαζεται ενα μεταξουργειο για κανα δυο μηνες να την γαμανε οι πακιδες με 10ευρω μπας και εκτιμήσει τα 50αρικα που παιρνει απο εμας εδω στο βορρά !!Ήταν πεντακάθαρο το πατουρι της; Δυο φορές της το περιποιηθηκα καλά!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 12.815
Πεντακαθαρο δεν λεω.... πως δεν το πασπατεψα παραπανω....???Ήταν πεντακάθαρο το πατουρι της; Δυο φορές της το περιποιηθηκα καλά!
Τυπε απαθεια τελειως, λες και γαμιοταν τζαμπα, αφου σε μια στιγμη με επιασαν τα γελια, δεν μπορεσα να της φερθω οπως σε αλλες περιπτωσεις που τις στολιζω με ''γαλικα''....σκεφτηκα ας τελειωσω να παω να φαω τα σουβλακια μου....Αυτη η καρολινα τις χρειαζεται ενα μεταξουργειο για κανα δυο μηνες να την γαμανε οι πακιδες με 10ευρω μπας και εκτιμήσει τα 50αρικα που παιρνει απο εμας εδω στο βορρά !!
notorius
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 236
- Πόντοι
- 291
Κατι τετοιους νεαρους κώλους βλέπω και θα επενδυσω πάλι όλα τα λεφταΣσσσσ... Καρολινα λεμε.....σσσσσ..... νεκροφιλικες καταστασεις ναουμε.!!!!!!!
Αλλα το καλητερο πατουρι στη Σαλονικα λεμε.!!!!!![]()
makarospaokaramono
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2026
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
OK ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις! 2 ερωτησεις μονο ακομα: η ραισα τι μερες/ωρες δουλευει?δινει κωλο ακομα.Κι επισης,μπορουμε να βρουμε τη λουιζα απο προμηθεως 25 καπου ? τελευταια φορα την ειχα παρει καπου πετρου ερημιτη πριν 5-6 χρονια.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.936
Ηρα απιστευτη γυναικαΤοτε ειχε νοημα η τσαρκα ειχε πλακα και γελιο με τις ατακες που πετουσαν οι τσατσαδες τελειως cult εποχη!!!.....αλλα ειχε και πολυ ωραια μουνακια κατεβαινες βαρδαρη και ηξερες οτι θα γαμησεις τη Βερονικα με το "βατραχακι της" ή ακριβως διπλα τη Μιρελα στα καλυτερα της και την Ηρα.... Οταν λεγαμε παμε τσαρκα αυτο κρατουσε 4 ωρες....!!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Πεντακαθαρο δεν λεω.... πως δεν το πασπατεψα παραπανω....???
Τυπε απαθεια τελειως, λες και γαμιοταν τζαμπα, αφου σε μια στιγμη με επιασαν τα γελια, δεν μπορεσα να της φερθω οπως σε αλλες περιπτωσεις που τις στολιζω με ''γαλικα''....σκεφτηκα ας τελειωσω να παω να φαω τα σουβλακια μου....
Θα σ αφηνε. Εγώ το πασπατεψα καλά με τη γλώσσα μου και μου έκανε ποδομαλακία ταυτόχρονα τη 2η φοραΠεντακαθαρο δεν λεω.... πως δεν το πασπατεψα παραπανω....???
Τυπε απαθεια τελειως, λες και γαμιοταν τζαμπα, αφου σε μια στιγμη με επιασαν τα γελια, δεν μπορεσα να της φερθω οπως σε αλλες περιπτωσεις που τις στολιζω με ''γαλικα''....σκεφτηκα ας τελειωσω να παω να φαω τα σουβλακια μου....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις