John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.854
- Πόντοι
- 3.846
Άρα στους μονούς αριθμούς το τελευταίο,νούμερο 5Στο τελευταίο αριστερά όπως βλέπουμε τα ΚΤΕΛ.επρεπε να ρωτήσω αλλά λόγω προχωρημένης ώρας βιαζόμουν
Άρα στους μονούς αριθμούς το τελευταίο,νούμερο 5Στο τελευταίο αριστερά όπως βλέπουμε τα ΚΤΕΛ.επρεπε να ρωτήσω αλλά λόγω προχωρημένης ώρας βιαζόμουν
Σε αυτό ναι με μακριά μαλλιά ίσια τώρα που είμαι διαυγεις! Λόγω ειμουν από αλκοόλ μάλλον ειναι αυτή ή Καρολίνα τωρα ως προς το τατου πιθανόν να κάνω λάθος να θυμαμε άλλοι! Και κόλλησαΆρα στους μονούς αριθμούς το τελευταίο,νούμερο 5
Πάντα έπαιζε απλά τώρα τα βγάζουν στην φόρα!Πολυ ξεσκουφωτο παιζει..
![]()
Τρανς είναι.Την πέτυχα ένα βράδυ στο Blue Dreams που μου παρουσίασε τη Σοφία.Έκανε καλό χαβαλέ και ήταν & ευγενική παρότι δεν πέρασα.νομιζω το ξαναρωτησα πριν καποιο καιρο..μια τσατσα σε διαφορα της Φριξου,ξανθια,με χοντρη φωνη,τι φαση;Μηπως ειναι τρανς;
πιο πολυ για κρος την κοβωΤρανς είναι.Την πέτυχα ένα βράδυ στο Blue Dreams που μου παρουσίασε τη Σοφία.Έκανε καλό χαβαλέ και ήταν & ευγενική παρότι δεν πέρασα.
Μπορεί.Είναι θολά τα όρια μερικές φορές μεταξύ κρος και τρανς.πιο πολυ για κρος την κοβω
σωστα.Παντως η ολη φαση ειναι καπως αντρουαΜπορεί.Είναι θολά τα όρια μερικές φορές μεταξύ κρος και τρανς.
Αναμένουμε την Λορετα! Φιλη της Καρολινας....Και όμως το πολύ όμορφο μοντελέ πιπίνι Καρολίνα με φόλιασε για τα καλά τις προάλλες.Και μάλιστα στη βραδινή βάρδια της Ερημίτη στον αριθμό 5.Αντιθέτως στην ίδια βάρδια πέρασα πολύ ωραία με την ομοεθνή της Ρεμπέκα στη Ν.Ουρανού 26.Έχω γράψει και για τις δύο κριτική στις καρτέλες των οίκων τους.
Αυτή είναι; Όλες οι κριτικές για την Λωρέτα - Πέτρου Ερημίτη 2ΑΑναμένουμε την Λορετα! Φιλη της Καρολινας....
Μαλον οχι...αυτη ειναι αλλη. Καινουρια. Με την κσρολινα μαζι δουλευανε στο 2Α. Πιτσιρικα. εχει 1 βδομαδα που εφυγε και β καρολινα δουλευει μονη της στο 5 τωρα. Την περιμενουμε...δεν την πηρα. Απο φιλους ακουσα πολυ καλα λιγια...Αυτή είναι; Όλες οι κριτικές για την Λωρέτα - Πέτρου Ερημίτη 2Α
Γεια πες εντυπώσεις.Με την αναζήτηση στο νήμα μόνο αναφορές για την εμφάνιση της είδα.
εκλαψα ρε μλκ!Μπορεί.Είναι θολά τα όρια μερικές φορές μεταξύ κρος και τρανς.
Έχει νέα είσοδο μετά τις ράγες.Δεν μπαίνεις από Αν.Γεωργιου.Για bad girsl ξερει κανεις αν εκλεισε ;
Απο που μπαινεις φιλε;Έχει νέα είσοδο μετά τις ράγες.Δεν μπαίνεις από Αν.Γεωργιου.
Έχει νέα είσοδο μετά τις ράγες.Δεν μπαίνεις από Αν.Γεωργιου.