New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ωχ πείτε μ ότι έφυγε...να πάθω πλάκαΡε παιδιά τελικά την Νταίζη που την βρίσκουμε και τι ώρες σήμερα πήγα βράδυ και πουθενά
Ωχ πείτε μ ότι έφυγε...να πάθω πλάκαΡε παιδιά τελικά την Νταίζη που την βρίσκουμε και τι ώρες σήμερα πήγα βράδυ και πουθενά
Βράδυ Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου,αριστερά στο πράσινο σπιτάκιΒράδυ δουλεύει αυτή ή ερικα ή πρωι δε κατάλαβα ακριβώς και σε πιο από όλα?
Θα κλάψω,τι λες τώρα...Ρε παιδιά τελικά την Νταίζη που την βρίσκουμε και τι ώρες σήμερα πήγα βράδυ και πουθενά
Δυστυχώς... Ρώτησα 2-3 φορές την πρώην τσα2 της, που τώρα είμαι με μελίντα, και μου είπε ότι τέλος...Ξέρει κανένας συναγωνιστής αν θα ξαναδούμε Μιρελα?
Αν μπορείς κάτι παραπάνω για εμφάνιση ή σε ποιο σπιτάκι ήταν;Επίσκεψη πρωινή βάρδια σε μια καινούργια Ειρήνη, 45αρα θα λεγα, ξανθια Ρουμάνα, με πολύ καλα έως άριστα Ελληνικα. Με μεγάλο στήθος, χωρίς φιλιά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, ευχάριστη συνάντηση θα έλεγα. Δεν ξέρω όμως αν την ξανά συναντούσα
Στο freehouse ηταν. Ε τώρα εξωτερικά 1,65 θα ταν ύψος, με κοντό μαλλι, κ τσουπωτο κωλοΑν μπορείς κάτι παραπάνω για εμφάνιση ή σε ποιο σπιτάκι ήταν;
Από σώμα?Στο freehouse ηταν. Ε τώρα εξωτερικά 1,65 θα ταν ύψος, με κοντό μαλλι, κ τσουπωτο κωλο
Μη φωναζειςΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΡΕ ΜΛΚ
Εγραψες μια αοριστη μλκια γενικα και δεν μας ειπες λεπτομεριες....
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , αφου δε λες τιποτα
ΟΧΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩΜη φωναζεις
Τρομάζεις τους νέους.ΟΧΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ
ΣυγνώμηΤρομάζεις τους νέους.
Είσαι ευγενικό αγόρι τελικάΣυγνώμη
Είσαι ευγενικό αγόρι τελικά
Βράδυ δουλεύει αυτή ή ερικα ή πρωι δε κατάλαβα ακριβώς και σε πιο από όλα?
Ευχαριστώ μανΒράδυ Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου,αριστερά στο πράσινο σπιτάκι
Καλά στα παπάρια μας ειλικρινά,έτσι και αλλιώς δεν γράφεις πότε και τίποτα εδώ μέσα....φυρα είσαι ...Χθεσινή πολύ βραδινη βόλτα. Δεν θυμάμαι αν μπήκα σε σπιτάκι που να μην είχε λατινα μέσα. Κρίμα απλά.
Μάντεψε κουκλακο μου. Επειδή δεν μένω Ελλάδα. ΤενεκεΚαλά στα παπάρια μας ειλικρινά,έτσι και αλλιώς δεν γράφεις πότε και τίποτα εδώ μέσα....φυρα είσαι ...