gggxxx1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
thanksΌπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999
thanksΌπως επίσης και η skinny Ελίνα στη βραδινή βάρδια,πάλι στα τρίδυμα @gggxxx1999
Στο λέει:Και αυτή την Ερικα που λες θέλω να την βρω να την πάρω πρωκτικο
Αφού το δίνει θα το πάρω! Τι χαζός είμαι? Κάτσε να πληρωθώ αύριο η μεθαύριοΣτο λέει:
"το δίνει η όμορφη Ρουμάνα Έρρικα στη Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου αριστερά"
Όταν βολεψει θα πάω με την Έρρικαπηγες με αυτη την ερρικα; επισης στο ιδιο αλλα στην πρωινη βαρδια δινει η κοπελα εκει
Που και ποσα πληρωσες και τι προγραμμα πηρεςΕπίσκεψη πρωινή βάρδια σε μια καινούργια Ειρήνη, 45αρα θα λεγα, ξανθια Ρουμάνα, με πολύ καλα έως άριστα Ελληνικα. Με μεγάλο στήθος, χωρίς φιλιά προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, ευχάριστη συνάντηση θα έλεγα. Δεν ξέρω όμως αν την ξανά συναντούσα
Τι έγινε τύπε; Κάναμε κανένα ακα και μας παρασημοφόρησαν;Μάγκες για να μην το γράφω ξεχωριστά στο καθένα γιατί είναι κουραστικό άκυρο από μένα δεν θα έρθω για τσάρκα, θα πάω να κάνω εξετάσεις για να είμαι κομπλέ και βλέπουμε
Με ποια μύστη μου ; Δεν πρέπει να πεις λεπτομέρειες;Μάγκες για να μην το γράφω ξεχωριστά στο καθένα γιατί είναι κουραστικό άκυρο από μένα δεν θα έρθω για τσάρκα, θα πάω να κάνω εξετάσεις για να είμαι κομπλέ και βλέπουμε
Αν είναι θα είναι από Πιπα πιστεύω, δεν είναι κάτι τρελό όταν το προλάβεις απο οτι είδα,οποιος ειναι τοσο ενεργά σεξουαλικα πρέπει να κοιτάξει να κάνει εξετάσεις κάποιες φορές είναι λογικόΤι έγινε τύπε; Κάναμε κανένα ακα και μας παρασημοφόρησαν;
Πως θες να ξέρω με τόσες που έχω πάει ρσυΜε ποια μύστη μου ; Δεν πρέπει να πεις λεπτομέρειες;
Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις με λεπτομέρειες από την στιγμή που μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι τέτοιο
Α καλα οτι να ναιΠως θες να ξέρω με τόσες που έχω πάει ρσυ
Πίνεις μια φαντα μπλε, καπάκι μετά και είσαι οκ.Αν είναι θα είναι από Πιπα πιστεύω, δεν είναι κάτι τρελό όταν το προλάβεις απο οτι είδα,οποιος ειναι τοσο ενεργά σεξουαλικα πρέπει να κοιτάξει να κάνει εξετάσεις κάποιες φορές είναι λογικό
Τι λες ρε μπροΠίνεις μια φαντα μπλε, καπάκι μετά και είσαι οκ.
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΡΕ ΜΛΚΤι λες ρε μπρο
Free house, το απλόΠου και ποσα πληρωσες και τι προγραμμα πηρες