Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.251
Πόντοι
39.777
Έχει περάσει κανείς με ναντια ελληνίδα αππ black angels ? Αν ναι λέει τίποτα ; Στο πρόγραμμα την έχει συνεχώς εκτός αλλά άκουσα πως κάνει πρωινά
Πολύ καλή αλλά δουλεύει μια στο τόσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλό μήνα! Έχουμε κανένα νέο από καρινα?
Τέλος Οκτωβρίου

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Μια Μανια μελαχρινη νταρντανα την πετυχε κανεις σε καμια γυρα? Αλλαζε συχνα σπιτια παλια και ηταν φολα αλλα επειδη ειναι πολυ του τυπου μου το σωμα της την πηρα στο βενους2 και στο βεγκας πριν ενα μηνα και ηταν πολυ βελτιωμενη σε αποδοση

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.259
Πόντοι
6.255

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Λοιπόν τσάρκα μετά από καιρό......Πήγα στο blue dream στη Φρίξου,είχε μια κοπέλα ωραία μου φάνηκε μαγκιορα με ωραίο μελαχρινό σώμα,μαύρο μαλλί ,ωραία μάτια και κορμί....Αυτή είναι η Ντεζυ;
Δίπλα στη Φρίξου στη γωνία απέναντι από το sex and the city μια καστανή με ωραίο κωλαρακι,καστανό με άσπρο δέρμα,αλλά μου φάνηκε λίγο ξινή......Αλλιώς μπορεί να περνούσα...
Παρανταις είχε τις κοπέλες που λέει στο σάιτ Catalina.....προσωπικά δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι
Cloe,πιο άσχημη και ξενερωτη από κοντά
Valeria για την οποία άκουσα καλά λόγια,αλλά δεν μου έκανε το κλικ για να περάσω.....
Μία που επίσης δεν μου άρεσε από κόντρα.....
Πήγα στο bad girls,όπου ψήθηκα για Αλεξάνδρα,γιατί το κορμί της μου φάνηκε πιο γυμνασμενο και Τούμπανο όπως συνηθίζει να λέει.....αλλά δεν .....Είδα στο free House στο δεξιά ίσως την μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης,καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες για κάποιους παππούδες που θέλουν να περάσουν με μια μεγάλη,πολύ μεγάλη γυναικα (χωρίς ίχνος ειρωνίας )ούτε για τους από ούτε για την συγκεκριμένη κυρία....Λιλιάνα στο δεύτερο σε πρόγραμμα....
Είδα στο black Angels μια Ισπανίδα αν θυμάμαι Βαλεντίνα....... μελαχρινή......

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
Λοιπόν τσάρκα μετά από καιρό......Πήγα στο blue dream στη Φρίξου,είχε μια κοπέλα ωραία μου φάνηκε μαγκιορα με ωραίο μελαχρινό σώμα,μαύρο μαλλί ,ωραία μάτια και κορμί....Αυτή είναι η Ντεζυ;
Δίπλα στη Φρίξου στη γωνία απέναντι από το sex and the city μια καστανή με ωραίο κωλαρακι,καστανό με άσπρο δέρμα,αλλά μου φάνηκε λίγο ξινή......Αλλιώς μπορεί να περνούσα...
Παρανταις είχε τις κοπέλες που λέει στο σάιτ Catalina.....προσωπικά δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι
Cloe,πιο άσχημη και ξενερωτη από κοντά
Valeria για την οποία άκουσα καλά λόγια,αλλά δεν μου έκανε το κλικ για να περάσω.....
Μία που επίσης δεν μου άρεσε από κόντρα.....
Πήγα στο bad girls,όπου ψήθηκα για Αλεξάνδρα,γιατί το κορμί της μου φάνηκε πιο γυμνασμενο και Τούμπανο όπως συνηθίζει να λέει.....αλλά δεν .....Είδα στο free House στο δεξιά ίσως την μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης,καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες για κάποιους παππούδες που θέλουν να περάσουν με μια μεγάλη,πολύ μεγάλη γυναικα (χωρίς ίχνος ειρωνίας )ούτε για τους από ούτε για την συγκεκριμένη κυρία....Λιλιάνα στο δεύτερο σε πρόγραμμα....
Είδα στο black Angels μια Ισπανίδα αν θυμάμαι Βαλεντίνα....... μελαχρινή......
Λογικά στο Blue Dreams είδες τη Σουζάνα που είναι πιο εμφανίσιμη και εντυπωσιακή από τη φίλη της την Νταίζη.Σουζάνα πιο μαγκιόρα και Νταίζη πιο φιλική.Και οι δύο μελαχρινές αλλά η Νταίζη που σκουρόχρωμη.Συνήθως είναι μαζί στη βάρδια χωρίς τσα²

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
51
Πόντοι
0
Λογικά στο Blue Dreams είδες τη Σουζάνα που είναι πιο εμφανίσιμη και εντυπωσιακή από τη φίλη της την Νταίζη.Σουζάνα πιο μαγκιόρα και Νταίζη πιο φιλική.Και οι δύο μελαχρινές αλλά η Νταίζη που σκουρόχρωμη.Συνήθως είναι μαζί στη βάρδια χωρίς τσα²
Αχ αγαπημένη μ ντειζι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
Είδα στο free House στο δεξιά ίσως την μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη της Θεσσαλονίκης

πρέπει να είναι γιαγιά Τάνια, που ξέμεινε στην δουλειά μέχρι τώρα, αυτή δούλευε από τα τέλη της δεκαετίας του 80

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.411
Πόντοι
1.346
Παλιά 80 αλλά έχω να πάω από προπερσι, ας μας μας πεί κανένας για φρέσκα κουλούρια
Απο τοτε ρε φιλε εχει γινει ετσι..
Rallying Tunnel View GIF by FIA World Rally Championship

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.769
Πόντοι
3.846
80 πριν κανα 6μηνο που την ειχα παρει.. αλλη ομως δεν βλεπω να εχουμε.
Ο @New megistanas πήρε πρωκτικό με τη Βικτώρια και έγραψε την εμπειρία του λίγες σελίδες πριν.Επίσης στη βραδινή βάρδια το δίνει η όμορφη Ρουμάνα Έρρικα στη Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου αριστερά,σε εκείνο που είναι ανοιχτή η πόρτα και ακούς μια αυτοματοποιημένη φωνή μόλις μπαίνεις

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.243
Πόντοι
10.555
Ο @New megistanas πήρε πρωκτικό με τη Βικτώρια και έγραψε την εμπειρία του λίγες σελίδες πριν.Επίσης στη βραδινή βάρδια το δίνει η όμορφη Ρουμάνα Έρρικα στη Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου αριστερά,σε εκείνο που είναι ανοιχτή η πόρτα και ακούς μια αυτοματοποιημένη φωνή μόλις μπαίνεις
πηγες με αυτη την ερρικα; επισης στο ιδιο αλλα στην πρωινη βαρδια δινει η κοπελα εκει

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.259
Πόντοι
6.255
Ο @New megistanas πήρε πρωκτικό με τη Βικτώρια και έγραψε την εμπειρία του λίγες σελίδες πριν.
Η Βικτώρια είναι η Νεφέλη. Και εννοείται είχε ανέκαθεν στο πρόγραμμα πρωκτικό. Και σαν ιδιώτης και ως στουντιοκόριτσο

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
51
Πόντοι
0
Και αυτή την Ερικα που λες θέλω να την βρω να την πάρω πρωκτικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom