Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.459
Πόντοι
736
δεν έκανε με όλους ακάποτα, επιλεκτικά με κάποιους λίγους έκανε με έξτρα+++ λεφτά όπως η Λάρα

Υ.Γ. ξέρω μία περίπτωση που της ζητούσε επίμονα ακάποτο κάποιος και του είπε η Αλίκη φέρε μου εξετάσεις και θα κάνω, πήγε λοιπόν ο τύπος (γνωστός μου) έκανε εξετάσεις και την πήρε ακα
Αυτή του έδειξε?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Τι ψαχνεις να βρεις γαμησετα ολα ειναι ρισκο...και εξετασεις να σου δειξει μια πουτανα δεν λεει κατι....οι εξετασεις δειχνουν 4-6 μηνες πριν αν ειχε κατι....αν η πουτανα κολλησε κατι πριν ενα μηνα απλα την πατησες

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Η Λαρα δεν ζητουσε εξετασεις, με Ε9 ή στην καλυτερη με επιδειξη του κλειδιου του αυτοκινητου σου...γλιστρουσες.!!!!

Nervous George Costanza GIF
Η λαρα ουτε Ε9 ηθελε ουτε κλειδια αυτοκινητου...αν σε γουσταρε και την καυλωνες εκανε τα παντα.....!!!μεγαλη η απωλεια....δεν προλαβα να της ριξω ενα αποχαιρετιστηριο γαμησι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Βρώμιαρα δεν ξέρω γιατί 1-2 φορές που πήγα ούτε ακαποτα πρότεινε ούτε τίποτα .

Golden Shower δεχόταν, χυσιματα παντου και αυταρχικό η υποτακτικο έκανε και κάνα κωλαρακι άντε να έδινε απλά μάλλον τα κάνε κρυφά από την υπηρεσία για αυτό αν ισχύει πιθανών να την έστειλαν

Πάντως η Αλίκη υποτακτική ήταν πολύ δυνατή να την σκίζεις στα όρθια να την τραβάς πίσω τα μαλλιά να την σφαλιαριζεις στα κωλομερια και να βογγαει το πορνιδιο

Και είχε μια λαγνεία που δεν γινόταν να μην την κατουρισεις και να της τα δώσεις στη μάπα . Κρίμα που δεν πρόλαβα να την ξεκωλιασω κιόλας γιατί έφυγε.
Εγώ μια φορά την έκανε καλό τσιμπούκι αλλά μου το έβγαλε από την μύτη γιατί μου είπε οτι είχε σπάσει το χέρι και πονούσε. Εν τω μεταξύ όταν πήγα να γλείψω με έπιασε μια μποχα από το μουνί της και έκοψα λάσπη. Μία φορά πήγα μέτρια έως κακή εμπειρία.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.195
Πόντοι
10.555
Βρώμιαρα δεν ξέρω γιατί 1-2 φορές που πήγα ούτε ακαποτα πρότεινε ούτε τίποτα .

Golden Shower δεχόταν, χυσιματα παντου και αυταρχικό η υποτακτικο έκανε και κάνα κωλαρακι άντε να έδινε απλά μάλλον τα κάνε κρυφά από την υπηρεσία για αυτό αν ισχύει πιθανών να την έστειλαν

Πάντως η Αλίκη υποτακτική ήταν πολύ δυνατή να την σκίζεις στα όρθια να την τραβάς πίσω τα μαλλιά να την σφαλιαριζεις στα κωλομερια και να βογγαει το πορνιδιο

Και είχε μια λαγνεία που δεν γινόταν να μην την κατουρισεις και να της τα δώσεις στη μάπα . Κρίμα που δεν πρόλαβα να την ξεκωλιασω κιόλας γιατί έφυγε.
σε ποιο ηταν αυτη η Αλικη και δεν την πηρα πρεφα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Σουζανα και Νταιζη πρωϊνα δουλευουν;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Η λαρα ουτε Ε9 ηθελε ουτε κλειδια αυτοκινητου...αν σε γουσταρε και την καυλωνες εκανε τα παντα.....!!!μεγαλη η απωλεια....δεν προλαβα να της ριξω ενα αποχαιρετιστηριο γαμησι

Ρεεεεεε..... την Λαρα αν την κουνουσες δυο 50αρικα, τα ματια της τρεχαν σαν την μπιλια της ρουλετας.....

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Εσεις που λετε οτι η Λαρα εκανε ακα δηλαδη την πηρατε ακα και το λετε η σας το ειπε ενας φιλος σας ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.274
Πόντοι
3.346
Η Λαρα δεν ζητουσε εξετασεις, με Ε9 ή στην καλυτερη με επιδειξη του κλειδιου του αυτοκινητου σου...γλιστρουσες.!!!!

Nervous George Costanza GIF

ήθελε να γίνει μανούλα γιατί φοβόταν να μην χάσει το τρένο της μητρότητας μιας και πέρασε τα 35 έτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom