Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Την Αλεξάνδρα την λατίνα που δουλεύει στα studio του incall gr (sex and the City κτλ την έχει πάρει κανείς) να μας πει αν αξίζει ή αν είναι κλασική λατίνα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
@Maximiliano δεν ξέρω το εφοσπιτο.
Απέναντι από τη Σάντρα σε ένα κάπου στη μέση.

@Sardelas4 μπορούσες να πεις δυο κουβέντες χωρίς να βγάλει την ξινιλα άντε χύσε να πάρουμε τα φράγκα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Πέρασμα προ ολίγου με Έλενα-Πρασινομάτα-Ρουμάνα στην Π.Ερημίτη 5 με 30 στο απλό. Πήγα στοχευμένα μιας και αφου δεν ανανεώνεται η παραγωγή οι καλές επιλογές είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες! Ανανεωμένη πολύ! Εχασε τα 4-5 παραπανίσια κιλάκια που είχε το τελεταίο τρίμηνο και με φουλ διάθεση για σεξ έδωσε ρέστα! Στην αρχή μου πέταξε τις βυζάρες στα μούτρα για παιχνίδι κι από εκει και πέρα... χάσιμο κανονικό! Δυο στάσεις,λογάκια,γλύψιμο,βογγητά. Εγγύηση.
Άρα πήγε πρωινή;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Για την ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν . Η ψηλή νταρντάνα είναι η Τζέση που δούλευε πρωί στο inkognito και η άλλη η κοπέλα η ξανθιά με τα ίσια μαλλιά είναι η Βικτώρια που δουλεύει στο ίδιο σπίτι πάντα πρωί εδώ και πολλά χρόνια . Και η δύο κοπέλες είναι από την Τσεχία.
Εγώ πάντως τις 3-4 φορές που πέρασα και μου άνοιξαν Τζέσυ δεν είδα... Ωστόσο, όλες τις φορές που άνοιξαν υπήρχε τσατσά και διαφορετική κοπέλα.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Σημερινό πέρασμα με Μαρίνα Μολδαβή στην ερημίτη.

Καλό παιδί, διάθεση να σε ευχαριστήσει στο απλό πρόγραμμα.

Κατάθεση ικανοποιητική για τα 30€.
Πέρασα κι εγώ φίλε με την Μαρίνα αλλά δεν με εντυπωσιασε, ετοιμάζω κριτική στο νήμα του καταστήματος

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Καλησπερα κατεβηκα χθες στα σπιτακια της ερημιτη. Διπλα απο μεδουσα στα αριστερα μια λατινα μου φανηλε ηταν βυζι πλαστικο βγηκε ολογυμνη με παντοφλες μυριστηκα φολα αποτε την εκανα. Μετα βεγκας στο πισω που δουλευε η αμπερ χτυπησα να δω αν γυρισε δεν ανοιξε ποτε μπορει να ειχε μεγαλο προγραμμα. Ειπα να περασω μετα απο καιρο με Ελενα ραισα αλλα δεν την ειδα ορεξατη και εφυγα μην κανακλαψω τα λεφτα μου γιατι μια φορα που ειχα παει στο παρελθον ηταν χυσε να φευγουμε. Τελικα καταθεση δεν εγινε πουθενα

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Επισης το εφοσπιτο που λετε συνεχεια ποιο ειναι. Πιο πισω ενας συναγωνιστης λεει οτι ειναι απαναντι απο την Σαντρα. Δηλαδη ειναι ενα αποντα σπιτακια απο την μερια που ειναι το λας βεγκας?

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.375
Πόντοι
2.256
Σε μια εξορμηση μου το ΣΚ σε παραλια της Χαλκιδικης συναντησα την Λορενα ...οσοι θυμουνται την καυλιαρα κοντη με τις πλαστικες βυζαρες που δουλευε στις Βιλλες....Δυστυχως ο χρονος μαζι της ηταν κακος...Τιμη και δοξα σε οσους περασαν μαζι της τις ενδοξες εποχες ....:P:P

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Καμία κοπέλα που να αντέχει ψηλούς ρυθμούς και ιδανικά να το έχει λιγο με το dirty talk έχετε να προτείνετε τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να βρω τίποτα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Επισης το εφοσπιτο που λετε συνεχεια ποιο ειναι. Πιο πισω ενας συναγωνιστης λεει οτι ειναι απαναντι απο την Σαντρα. Δηλαδη ειναι ενα αποντα σπιτακια απο την μερια που ειναι το λας βεγκας?
Τέρμα πάνω φριξου το τελευταίο

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ανεβαίνοντας την Φρίξου το τελευταίο αριστερά. Δεν είναι στην Εριμητη
φρίξου τέρμα πάνω αριστερά καθως ανεβαινεις από την νικηφόρου ουρανού πριν την εμπεδοκλεους

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τις παρακάτω :
https://*****.gr/listing/emmanuela-4/
https://*****.gr/listing/natasa-4/

Έχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για οποιαδήποτε από τις 2 ; Αξίζει καμία;

Ευχαριστώ

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ
Λίγο πίσω αν πας θα βρεις πολλά σχόλια... Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω, ακόμα καi με βάση τα σχόλια, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Πάντως έχει πολύ υλικό γραμμένο.

Τελευταία τροποποίηση:

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστώ
σχετικά καλές απο εμφανιση πολύ μετριες απο υπηρεσίες και οι 2 δεν θα τρελαθείς

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Πηγα χθες βρσδυ Σιντυ...πολυ καλη.
Ειχε εναν στο δωματιο, μετα ηρθε το μωρο. Κολαρα στενομουνα...γενικα εμεινα ευχαριστημενος. Αξιζει μπραβο της

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Πηγα χθες βρσδυ Σιντυ...πολυ καλη.
Ειχε εναν στο δωματιο, μετα ηρθε το μωρο. Κολαρα στενομουνα...γενικα εμεινα ευχαριστημενος. Αξιζει μπραβο της
Καλησπερα φιλος. Σε ποιο ειναι αυτη η Σιντυ και σε ποια βαρδια? Την ειδα σε φωτο και λεω να παω να τη λεηλατησω...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Νικ. Ουρανου στο πρασινο σπιτι. Οχι το γωνιακο, το αλλο

Stories