greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Την Αλεξάνδρα την λατίνα που δουλεύει στα studio του incall gr (sex and the City κτλ την έχει πάρει κανείς) να μας πει αν αξίζει ή αν είναι κλασική λατίνα
Άρα πήγε πρωινή;Πέρασμα προ ολίγου με Έλενα-Πρασινομάτα-Ρουμάνα στην Π.Ερημίτη 5 με 30 στο απλό. Πήγα στοχευμένα μιας και αφου δεν ανανεώνεται η παραγωγή οι καλές επιλογές είναι περιορισμένες και συγκεκριμένες! Ανανεωμένη πολύ! Εχασε τα 4-5 παραπανίσια κιλάκια που είχε το τελεταίο τρίμηνο και με φουλ διάθεση για σεξ έδωσε ρέστα! Στην αρχή μου πέταξε τις βυζάρες στα μούτρα για παιχνίδι κι από εκει και πέρα... χάσιμο κανονικό! Δυο στάσεις,λογάκια,γλύψιμο,βογγητά. Εγγύηση.
Εγώ πάντως τις 3-4 φορές που πέρασα και μου άνοιξαν Τζέσυ δεν είδα... Ωστόσο, όλες τις φορές που άνοιξαν υπήρχε τσατσά και διαφορετική κοπέλα.Για την ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζουν . Η ψηλή νταρντάνα είναι η Τζέση που δούλευε πρωί στο inkognito και η άλλη η κοπέλα η ξανθιά με τα ίσια μαλλιά είναι η Βικτώρια που δουλεύει στο ίδιο σπίτι πάντα πρωί εδώ και πολλά χρόνια . Και η δύο κοπέλες είναι από την Τσεχία.
Πέρασα κι εγώ φίλε με την Μαρίνα αλλά δεν με εντυπωσιασε, ετοιμάζω κριτική στο νήμα του καταστήματοςΣημερινό πέρασμα με Μαρίνα Μολδαβή στην ερημίτη.
Καλό παιδί, διάθεση να σε ευχαριστήσει στο απλό πρόγραμμα.
Κατάθεση ικανοποιητική για τα 30€.
Φιλε οχι δεν το εχω προσεξει τελικα ποιο ειναι?Ολόκληρο στούντιο Εφη στην Εριμητη δεν το βλέπετε δλδη
Ανεβαίνοντας την Φρίξου το τελευταίο αριστερά. Δεν είναι στην ΕριμητηΦιλε οχι δεν το εχω προσεξει τελικα ποιο ειναι?
Τέρμα πάνω φριξου το τελευταίοΕπισης το εφοσπιτο που λετε συνεχεια ποιο ειναι. Πιο πισω ενας συναγωνιστης λεει οτι ειναι απαναντι απο την Σαντρα. Δηλαδη ειναι ενα αποντα σπιτακια απο την μερια που ειναι το λας βεγκας?
φρίξου τέρμα πάνω αριστερά καθως ανεβαινεις από την νικηφόρου ουρανού πριν την εμπεδοκλεουςΑνεβαίνοντας την Φρίξου το τελευταίο αριστερά. Δεν είναι στην Εριμητη
Λίγο πίσω αν πας θα βρεις πολλά σχόλια... Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω, ακόμα καi με βάση τα σχόλια, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Πάντως έχει πολύ υλικό γραμμένο.Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τις παρακάτω :
Έχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για οποιαδήποτε από τις 2 ; Αξίζει καμία;
Ευχαριστώ
σχετικά καλές απο εμφανιση πολύ μετριες απο υπηρεσίες και οι 2 δεν θα τρελαθείςΚαλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να δοκιμάσω τις παρακάτω :
Έχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για οποιαδήποτε από τις 2 ; Αξίζει καμία;
Ευχαριστώ
Καλησπερα φιλος. Σε ποιο ειναι αυτη η Σιντυ και σε ποια βαρδια? Την ειδα σε φωτο και λεω να παω να τη λεηλατησω...Πηγα χθες βρσδυ Σιντυ...πολυ καλη.
Ειχε εναν στο δωματιο, μετα ηρθε το μωρο. Κολαρα στενομουνα...γενικα εμεινα ευχαριστημενος. Αξιζει μπραβο της