Διαγραμμένο μέλος 241315
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Οκ , λαθος. Τοτε δεν εχω αποψη.φίλε πρέπει να είναι άλλη βαλεντίνα αυτή.
Οκ , λαθος. Τοτε δεν εχω αποψη.φίλε πρέπει να είναι άλλη βαλεντίνα αυτή.
καημενη γαληνη πως καταντησες..Εχει αρκετα κιλα, μεγαλα βυζια κρεμασμενα και προσωπο δεν ειδα καλα γιατι ειχε σκοταδι αλλα απο το λιγο δεν μου αρεσε. Τωρα αυτα γουστα ειναι φιλε σε αλλον αμα προσφερει καλες υπηρεσιες μπορει να αρεσει
Περασμα τελικα απο Γαληνη να την δω καθως δεν εχω παει ποτε, τελικα δεν περασα γιατι δεν μου αρεσε τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω αλλα εφυγα. Πηγα καρφι για Σαντρα καθως ειναι απο τις τοπ θεωρω αυτην την περιοδο. Πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω για την Σαντρα καθως εχουν γραφτει αρεκετες φορες μην επαναλαμβανομαστε
Ήξερα ότι έβαλε λίγα κιλά....αλλά δεν ήξερα ότι πάει να γίνει bbw...Η Γαλήνη έχει πέσει πολύ σε εμφάνιση. Το λέει και η ίδια. Σε υπηρεσίες είναι τοπ για μένα.
Η Σάντρα πού δουλεύει; Πρωινή βάρδια;
Παλαίμαχος έχει γίνει δεν είναι για πολλά.Εχει αρκετα κιλα, μεγαλα βυζια κρεμασμενα και προσωπο δεν ειδα καλα γιατι ειχε σκοταδι αλλα απο το λιγο δεν μου αρεσε. Τωρα αυτα γουστα ειναι φιλε σε αλλον αμα προσφερει καλες υπηρεσιες μπορει να αρεσει
Πρωιμη ειναι διπλα απο το μεδουσαΗ Γαλήνη έχει πέσει πολύ σε εμφάνιση. Το λέει και η ίδια. Σε υπηρεσίες είναι τοπ για μένα.
Η Σάντρα πού δουλεύει; Πρωινή βάρδια;
Δυο Σαντρες ειχε εκει τα πρωινα..Πρωιμη ειναι διπλα απο το μεδουσα
Εγω λεω γι αυτην στο queen η μελαχρινη. Η αλλη που ειναι αξιζει επισκεψη?Δυο Σαντρες ειχε εκει τα πρωινα..
Δεν είναι για μένα είναι για όλους που μπαίνουν διαβάζουν και γράφουν...Τι σημασία έχει για σένα αυτό; Όποιος πέρασε με οποία πέρασε ξέρει τι και πώς.
Λογικά είναι εσκορτ πριν της 8 που πιάνει στο αλλοΒαλεντινα στο Black angels ,πήγα δύο φορές τηνν πρωτη ήταν καλά χωρίς κάτι το ξεχωριστό απλά έχει την εμφάνιση που μου αρέσει χυμωδες κορμί σφιχτό.
Τη δεύτερη φορά όμως με απογοήτευσε πολύ διεκπεραίωτικη σε σημείο που με χάλασε κσι δεν θα ξαναπάω. Η συγκεκριμένη υποτίθεται είναι και εσκορτ τώρα πότε τα προλαβαίνει όλα δεν ξέρω ίσως γι αυτό και το χάλια σερβις
Και εγω έτσι της 2 πρωτες φορές πέρασα καλά τη 3η καθολου καλα αλλα ήταν και πολύ αργά ίσως σπαιζε ρόλο αυτό βαριόταν να ανέβει από πάνω και ξενερωσαΒαλεντινα στο Black angels ,πήγα δύο φορές τηνν πρωτη ήταν καλά χωρίς κάτι το ξεχωριστό απλά έχει την εμφάνιση που μου αρέσει χυμωδες κορμί σφιχτό.
Τη δεύτερη φορά όμως με απογοήτευσε πολύ διεκπεραίωτικη σε σημείο που με χάλασε κσι δεν θα ξαναπάω. Η συγκεκριμένη υποτίθεται είναι και εσκορτ τώρα πότε τα προλαβαίνει όλα δεν ξέρω ίσως γι αυτό και το χάλια σερβις
Κάνει όμως φοβερή πίπα. Δοκίμασε μόνο πίπα και δε θα το μετανιώσεις.καημενη γαληνη πως καταντησες..
την ξερω την γαληνη ρε,....εχει σχεδον 10 χρονια που ημουν πελατης της...ηξερα οτι παχυνε...αλλα οι περισσοτεροι μου λενε οτι εγινε σαν τσουβαλι....εχω πανω απο χρονο να την δωΚάνει όμως φοβερή πίπα. Δοκίμασε μόνο πίπα και δε θα το μετανιώσεις.
Στη Σαντρα τη Ρουμάνα την κοντούλα αναφαιρεσαι ;Περασμα τελικα απο Γαληνη να την δω καθως δεν εχω παει ποτε, τελικα δεν περασα γιατι δεν μου αρεσε τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω αλλα εφυγα. Πηγα καρφι για Σαντρα καθως ειναι απο τις τοπ θεωρω αυτην την περιοδο. Πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω για την Σαντρα καθως εχουν γραφτει αρεκετες φορες μην επαναλαμβανομαστε
Ναι φιλε μου. Η αλλη ποια ειναι?Στη Σαντρα τη Ρουμάνα την κοντούλα αναφαιρεσαι ;
Δεν είπα για κάποια άλλη. Αλλά η σαντρα είναι πραγματικά φωτιά λείπω καιρό από την πόλη και επέστρεψα για καλοκαίρι τώρα που είναι εδώ θα πάω σίγουρα είναι απίστευτηΝαι φιλε μου. Η αλλη ποια ειναι?
Επειδη και εμενα μου αρεσουν οι κοπελες με μεγαλο στηθος και επειδη υπερσπανιζουν στην πολη μας εκανα μια βολτα. Η αληθεια ειναι οτι εχει τα πιο μεγαλα βυζια που ειχε ποτε κοπελα στην Θεσνικη, ενω την βλεπεις και φαινοντε αναλογικα με το μεγεθος της, οταν τα εχεις απο κοντα το καθενα ειναι πιο μεγαλα απο το προσωπο σου ΑΛΛΑ οπως καταλαβες πιθανοτατα ειναι η πιο μεγαλοσωμη κοπελα που εχει περασει απο την θεσνικη, ψηλη, γεματη κλπ που ανατομικα μονο 2-3 στασεις μπορεις να κανεις... δεν εχει προγραμματα, (το να κατσεις μιση κ 1 ωρα δεν το θεωρω προγραμμα, σαν να πληρωνεις κ να ξαναμπαινεις ειναι) αλλα αντεχει σφαλιαρες στην κωλαρα. Ξεκιναει απο τα 40, ισως πολλα. Τα ζυγιζεις και αποφασιζεις.Ειδα τα μασταρια εγω και σκαλωσα αλλα μαλλον θα ειναι πιο χοντρη απο τις φωτο..
Επαναλαμβάνω οποίος πέρασε ξέρει τι και πώς, με ρωτάς πράγματα που λίγο πολύ όλοι ξέρουν για την καθεμία εδώ μεσαΤότε γιατί ρωτάς για το πως είναι η μία ή η άλλη