Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.932
Πόντοι
2.256
Περασμα τελικα απο Γαληνη να την δω καθως δεν εχω παει ποτε, τελικα δεν περασα γιατι δεν μου αρεσε τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω αλλα εφυγα. Πηγα καρφι για Σαντρα καθως ειναι απο τις τοπ θεωρω αυτην την περιοδο. Πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω για την Σαντρα καθως εχουν γραφτει αρεκετες φορες μην επαναλαμβανομαστε
μια περιγραφη πως ειναι η Γαληνη θα κανεις;

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
μια περιγραφη πως ειναι η Γαληνη θα κανεις;

Εχει αρκετα κιλα, μεγαλα βυζια κρεμασμενα και προσωπο δεν ειδα καλα γιατι ειχε σκοταδι αλλα απο το λιγο δεν μου αρεσε. Τωρα αυτα γουστα ειναι φιλε σε αλλον αμα προσφερει καλες υπηρεσιες μπορει να αρεσει

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.932
Πόντοι
2.256
Εχει αρκετα κιλα, μεγαλα βυζια κρεμασμενα και προσωπο δεν ειδα καλα γιατι ειχε σκοταδι αλλα απο το λιγο δεν μου αρεσε. Τωρα αυτα γουστα ειναι φιλε σε αλλον αμα προσφερει καλες υπηρεσιες μπορει να αρεσει
καημενη γαληνη πως καταντησες..

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Η Γαλήνη έχει πέσει πολύ σε εμφάνιση. Το λέει και η ίδια. Σε υπηρεσίες είναι τοπ για μένα.
Η Σάντρα πού δουλεύει; Πρωινή βάρδια;
Περασμα τελικα απο Γαληνη να την δω καθως δεν εχω παει ποτε, τελικα δεν περασα γιατι δεν μου αρεσε τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω αλλα εφυγα. Πηγα καρφι για Σαντρα καθως ειναι απο τις τοπ θεωρω αυτην την περιοδο. Πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω για την Σαντρα καθως εχουν γραφτει αρεκετες φορες μην επαναλαμβανομαστε

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.932
Πόντοι
2.256
Η Γαλήνη έχει πέσει πολύ σε εμφάνιση. Το λέει και η ίδια. Σε υπηρεσίες είναι τοπ για μένα.
Ήξερα ότι έβαλε λίγα κιλά....αλλά δεν ήξερα ότι πάει να γίνει bbw...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
Παλαίμαχος έχει γίνει δεν είναι για πολλά.
Πέρασα εγώ. Μέτρια όλα. 50 χαλαρό. Άμα περιμένεις να σε κάνει να περάσεις καλά δύσκολα. Μόνο αν σου αρέσει η εμφάνιση και σου αρκεί αυτό.
Κατά τα άλλα η Ναταλί πρέπει να γράψει βιβλίο. Τα απομνημονεύματα του Νιαγάρα. Η πιο τίμια επιλογή για μένα. Με 50 χαλαρό γυρνάς τσόντα μαζί της.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Πρωιμη ειναι διπλα απο το μεδουσα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Βαλεντινα στο Black angels ,πήγα δύο φορές τηνν πρωτη ήταν καλά χωρίς κάτι το ξεχωριστό απλά έχει την εμφάνιση που μου αρέσει χυμωδες κορμί σφιχτό.
Τη δεύτερη φορά όμως με απογοήτευσε πολύ διεκπεραίωτικη σε σημείο που με χάλασε κσι δεν θα ξαναπάω. Η συγκεκριμένη υποτίθεται είναι και εσκορτ τώρα πότε τα προλαβαίνει όλα δεν ξέρω ίσως γι αυτό και το χάλια σερβις
Λογικά είναι εσκορτ πριν της 8 που πιάνει στο αλλο

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Βαλεντινα στο Black angels ,πήγα δύο φορές τηνν πρωτη ήταν καλά χωρίς κάτι το ξεχωριστό απλά έχει την εμφάνιση που μου αρέσει χυμωδες κορμί σφιχτό.
Τη δεύτερη φορά όμως με απογοήτευσε πολύ διεκπεραίωτικη σε σημείο που με χάλασε κσι δεν θα ξαναπάω. Η συγκεκριμένη υποτίθεται είναι και εσκορτ τώρα πότε τα προλαβαίνει όλα δεν ξέρω ίσως γι αυτό και το χάλια σερβις
Και εγω έτσι της 2 πρωτες φορές πέρασα καλά τη 3η καθολου καλα αλλα ήταν και πολύ αργά ίσως σπαιζε ρόλο αυτό βαριόταν να ανέβει από πάνω και ξενερωσα

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.932
Πόντοι
2.256
Κάνει όμως φοβερή πίπα. Δοκίμασε μόνο πίπα και δε θα το μετανιώσεις.
την ξερω την γαληνη ρε,....εχει σχεδον 10 χρονια που ημουν πελατης της...ηξερα οτι παχυνε...αλλα οι περισσοτεροι μου λενε οτι εγινε σαν τσουβαλι....εχω πανω απο χρονο να την δω

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Στη Σαντρα τη Ρουμάνα την κοντούλα αναφαιρεσαι ;

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Ναι φιλε μου. Η αλλη ποια ειναι?
Δεν είπα για κάποια άλλη. Αλλά η σαντρα είναι πραγματικά φωτιά λείπω καιρό από την πόλη και επέστρεψα για καλοκαίρι τώρα που είναι εδώ θα πάω σίγουρα είναι απίστευτη

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι νέος εδώ αν μπορείτε να με κατατοπίσατε λίγο τι παίζει…είδα μιλάτε για την σαντρα αξίζει ;; Δίνει φιλιά ;; Ευχαριστώ

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Έχει περάσει κανείς με Ada από paradise ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom