Επειδή βαρέθηκα να βλέπω τον κώλο της Αλεξάνδρας είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Σάββατο βράδυ μικρή βόλτα:
3 paradise: Λατίνες ωραία κορμιά juicy, αλλά μόνο ισπανικά μιλούσαν οπότε έκοψα λάσπη. Τη σελεστ ήθελα να δω αλλά ενώ ήταν στο πρόγραμμα δε δούλευε.
Venus: στο πίσω δε μου άνοιξαν, στο μπροστά μπήκα η τσατσά με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και μου λέει είναι στο δωμάτιο συνέχισε τις βόλτες.
Δεν ήξερα ότι δεν μπαίνεις σε μπουρδέλο με σορτσάκι και αθλητικά, την επόμενη φορά κοστούμι. Τη Λίντα που έχει αναφερθεί παλιότερα, είχε αλλά δεν την είδα.
Στο Βέγκας μια Ιζαμπέλα Ρουμάνα ξανθιά με τατουάζ, κωλάρα και σιλικονάτες βυζάρες, η μόνη που άξιζε εμφανισιακά
και μια Σουζάνα γύφτισα μπαμπάτσικη Ρουμάνα.
Στου Ερημίτη όλες ίδιο στυλ Ρουμάνες μελαχρινές πετιτ δε θυμάμαι ονόματα.
Στην Καρίνα κατέληξα για ανελέητο τσιμπούκι κι αφού δεν έχυσα πήγα στην Ιζαμπέλα για σβήσιμο.
Καλή στο σοσιαλ αλλά στο κρεβάτι λίγα πράγματα. Πίπα με χέρι και έπαιρνε μόνο το κεφάλι, στο ιεραποστολικό έβαζε το χέρι της στην κοιλιά μου για να κόβει την ένταση.
Τελικά την έχυσα στα τέσσερα, αλλά αν δε με είχε ανάψει η Καρίνα αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνα.