Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Ισχύει ότι αρκετές που το κρέμασαν συνεχίζουν σε κλειστό κύκλο;
Και να ισχύει θα είναι μόνο για πελάτες τακτικούς, έχεις πάει σε κάνε στούντιο εκτός της Καρίνα, να μας πεις εντυπώσεις και πως πέρασες με καμία άλλη κοπέλα??

mpourisios

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια η Athina που βαλαν τωρα στο αλλο site τι ξερει κανεις? Ειχα δει την ιδια φωτο στο damesmasaz

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Παιδια η Athina που βαλαν τωρα στο αλλο site τι ξερει κανεις? Ειχα δει την ιδια φωτο στο damesmasaz
Μια θεοχοντρη είναι,και η Ζωή δεν λέει τίποτα,κοιλουμπα έχει,ούτε για 10€

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Και να ισχύει θα είναι μόνο για πελάτες τακτικούς, έχεις πάει σε κάνε στούντιο εκτός της Καρίνα, να μας πεις εντυπώσεις και πως πέρασες με καμία άλλη κοπέλα??
Έχω πάει με 20κατι άμα αρχίσω να γράφω δεν θα τελειώνω αρκετές από όσες είχα πάει σταμάτησαν .. Αγγελική , Μαρία , Στέφη κτλπ

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
868
Πόντοι
96
Πέρασα από βενους τις προάλλες πέτυχα την Σουζάνα,συνεχίζει να έχει καλή περιποίηση και δυνατό τσιμπούκι
Ωραίο σώμα για την ηλικία της επικοινωνιακή και χαβαλετζού
Δυστυχώς όμως περνάνε τα χρόνια έχει σπάσει αρκετά και φαίνεται πλέον
Μια τίμια συνάντηση των 30ε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491

Eon16

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
72
Πόντοι
0
Πέρασμα με Ντενίζ προ ημερών.Πρωινη βάρδια .Έχω ξαναπάει μαζί της αρκετές φορές όταν ήταν στην ερημίτη με το απλό να ξεκινούσε 30. Τώρα είναι απέναντι από της Καρινας στο ξύλινο και ξεκινάει από 40 . Ωραία περιποίηση gfe φαση έχει ωραίο πρόσωπακι καυλιαρικο.Γουσταρω γιατί δεν βιάζεται στο δωμάτιο Μπήκε έκανε το μπανάκι της και ξεκινήσαμε με πίπα καλή ακολουθεί σε ότι στάση θέλεις και κατάθεση μετά από ιεραποστολικό στα 4 και αυτή από πάνω που αν την πετύχεις ξεκούραστη αντέχει αρκετα.

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Βανέσα Bella dona καμία αξιολόγηση υπάρχει την πήρε κάποιος;?

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Πέρασμα με Νταίζη προ ολίγου στο Μπελαρους.
Οντως τσιμπουκαρα, αντέχει και σε δυνατούς ρυθμούς.

PLG

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Πριν μερικές μέρες πέρασα με Ντενίζ, στο ξύλινο δίπλα στο Venus. Τίμια επιλογή για εμένα . Ζητούσε για 69 60 ευρώ αλλά το έκανε με 50. Το μόνο άσχημο ήταν η τσατσά που βαρούσε την πόρτα στο δεκάλεπτο τέταρτο

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Βανέσα Bella dona καμία αξιολόγηση υπάρχει την πήρε κάποιος;?
50 απλό ή 150 το μισάωρο. Οι μόνες 2 επιλογές. Εγώ όταν την είχα δει μου έφυγαν τα σαγόνια, είχε λίγο τουπέ αλλά μου έκανε το κλικ. Αλλά καμία από τις 2 επιλογές δεν μου ταιριαζει. Και το ένστικτο μου σήμανε συναγερμό για φωλά.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Πέραμα Σάββατο βράδυ γύρω στις 12.00μ.μ στις αυλές της κολάσεως..Μιλάμε τέτοιες ώρες κ τέτοια μερα είναι ότι χειρότερο..Χαμός από πιτσιρικάδες που πάνε μονο για γκαβλαντα κ ενοχλούν και τσατιζονται μετα οι τσατσαδες και τα βάζουν μ εμάς που ψάχνουμε όντως για σπρώξιμο..Επειδή δεν συνηθίζω Παρασκευή/Σάββατο βράδυ να μπαίνω ,μια τσάρκα που έκανα έχει πολύ ωραιότερες απ τα πρωινά Κυριακής που πάω..

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Επειδή βαρέθηκα να βλέπω τον κώλο της Αλεξάνδρας είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Σάββατο βράδυ μικρή βόλτα:
3 paradise: Λατίνες ωραία κορμιά juicy, αλλά μόνο ισπανικά μιλούσαν οπότε έκοψα λάσπη. Τη σελεστ ήθελα να δω αλλά ενώ ήταν στο πρόγραμμα δε δούλευε.

Venus: στο πίσω δε μου άνοιξαν, στο μπροστά μπήκα η τσατσά με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και μου λέει είναι στο δωμάτιο συνέχισε τις βόλτες.
Δεν ήξερα ότι δεν μπαίνεις σε μπουρδέλο με σορτσάκι και αθλητικά, την επόμενη φορά κοστούμι. Τη Λίντα που έχει αναφερθεί παλιότερα, είχε αλλά δεν την είδα.

Στο Βέγκας μια Ιζαμπέλα Ρουμάνα ξανθιά με τατουάζ, κωλάρα και σιλικονάτες βυζάρες, η μόνη που άξιζε εμφανισιακά
και μια Σουζάνα γύφτισα μπαμπάτσικη Ρουμάνα.
Στου Ερημίτη όλες ίδιο στυλ Ρουμάνες μελαχρινές πετιτ δε θυμάμαι ονόματα.

Στην Καρίνα κατέληξα για ανελέητο τσιμπούκι κι αφού δεν έχυσα πήγα στην Ιζαμπέλα για σβήσιμο.
Καλή στο σοσιαλ αλλά στο κρεβάτι λίγα πράγματα. Πίπα με χέρι και έπαιρνε μόνο το κεφάλι, στο ιεραποστολικό έβαζε το χέρι της στην κοιλιά μου για να κόβει την ένταση.
Τελικά την έχυσα στα τέσσερα, αλλά αν δε με είχε ανάψει η Καρίνα αμφιβάλλω αν θα τα κατάφερνα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.281
Πόντοι
6.835
Βαλεντινα στο Black angels ,πήγα δύο φορές τηνν πρωτη ήταν καλά χωρίς κάτι το ξεχωριστό απλά έχει την εμφάνιση που μου αρέσει χυμωδες κορμί σφιχτό.
Τη δεύτερη φορά όμως με απογοήτευσε πολύ διεκπεραίωτικη σε σημείο που με χάλασε κσι δεν θα ξαναπάω. Η συγκεκριμένη υποτίθεται είναι και εσκορτ τώρα πότε τα προλαβαίνει όλα δεν ξέρω ίσως γι αυτό και το χάλια σερβις

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Καλησπερα στην ομαδα. Περασε κανεις με Γαληνη προσφατα?αξιζει απο εμφανιση υπηρεσιες??σκεφτομαι να την επισκεφθω πρωτη φορα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Τι σημασία έχει για σένα αυτό; Όποιος πέρασε με οποία πέρασε ξέρει τι και πώς.
Σε όλους έχει σημασία αυτό. Νομίζω σκοπός είνια να ανταλάσσουμε εμπειρίες και να ενημερωνόμαστε γα τις κοπέλες. Αν ο καθένας δεν μοιράζονταν τις εμπειρίες του δεν θα είχε νόημα το νήμα.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Περασμα τελικα απο Γαληνη να την δω καθως δεν εχω παει ποτε, τελικα δεν περασα γιατι δεν μου αρεσε τωρα απο υπηρεσιες δεν ξερω αλλα εφυγα. Πηγα καρφι για Σαντρα καθως ειναι απο τις τοπ θεωρω αυτην την περιοδο. Πιστευω δεν χρειαζετε να γραψω για την Σαντρα καθως εχουν γραφτει αρεκετες φορες μην επαναλαμβανομαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom