Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.160
Πόντοι
746
Παιζει να τον ζηλευουν ολοι οι νταβαδες!!! Πρεπει καθε μερα να προσευχετε να μην του φυγει η κοτα με τα χρυσα αυγα!!!! Γιατι μετα δεν θα βγαζει φραγκο.....τα πιο πολλα σπιτακια με τις σαυρες που εχουν βαρανε μυγες ολη μερα
Καποτε θα σταματησει κι αυτη. Το μαγαζι βλεπω δεν θα εχει αναλογη συνεχεια.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
15
Like
1.267
Πόντοι
371
Περάσμα σήμερα από την Ειρήνη την κοπέλα που είναι αδύνατη στην ερημίτη, λοιπόν η κοπέλα είναι ευγενική πεντακάθαρη και γλυκιά, παρά πολύ καλή πιπα, στα 4 θέλει να βλέπει στον καθρέφτη που την πηδας, αναλυτική περιγραφή στα στούντιο θεσσαλονικης

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
16
Like
5.023
Πόντοι
746
Περάσμα σήμερα από την Ειρήνη την κοπέλα που είναι αδύνατη στην ερημίτη, λοιπόν η κοπέλα είναι ευγενική πεντακάθαρη και γλυκιά, παρά πολύ καλή πιπα, στα 4 θέλει να βλέπει στον καθρέφτη που την πηδας, αναλυτική περιγραφή στα στούντιο θεσσαλονικης
ερημιτη εχει πολλα πλεον,σε ποιο και τι βαρδια;

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
132
Πόντοι
0
Πέρασμα με την γνωστή πλεον Αφροδίτη από το πλέιμποϊ στην Φρίξου προχτές βράδυ γενικά δεν είχε πολύ κίνηση στα ρδελα αλλά λόγο χρόνου κιόλας μπήκα μόνο σε 2 όποτε δεν έχω εικόνα το τι γινόταν μέσα. Πάμε στα του δωματίου η κοπέλα μέσα ξεκίνησα με κάποια προκαταρκτικά μετά ξαπλα και πιπα βαθιά και υγρή μετά έγιναν 2 στάσεις στα 4 και αυτή από πάνω ήθελα και reverse cowgirl αλλά δεν άντεξα παραπάνω το τέλος ήρθε στις υπέροχες βυζαρες της

sepulturabrazil

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Τα τραβελια για τσατσαδες που τα είδες?
Ένα στούντιο Ν.Ουρανου δίπλα απτό μπελά Ντόνα αριστερά που εχει 3-4 σκαλακια και το άλλο στην Φρίξου στα αριστερά πάλι ανεβαίνεις κάτι σκάλες έχει 2 κοπέλες μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας μου πει κάποιος επειδή ποτέ δεν μπήκα με Σάντρα και να μην φάω καμία φολα και πάει πεταμένο το πορνοπαραβολο αξίζει;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.828
Πόντοι
7.095
Ένα στούντιο Ν.Ουρανου δίπλα απτό μπελά Ντόνα αριστερά που εχει 3-4 σκαλακια και το άλλο στην Φρίξου στα αριστερά πάλι ανεβαίνεις κάτι σκάλες έχει 2 κοπέλες μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας μου πει κάποιος επειδή ποτέ δεν μπήκα με Σάντρα και να μην φάω καμία φολα και πάει πεταμένο το πορνοπαραβολο αξίζει;
Αξιζει

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
5.160
Πόντοι
746
Φιλος περασε απο το Μπελα ντονα και ρωτησε για Λαρα! Δεν ξερουν ποτε θα γυρισει του ειπαν.
Αντε βγαλε ακρη.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.569
Πόντοι
1.056

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.278
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα αλάνια, λείπω χρόνια εξωτερικό και δεν έχω ιδέα τι παίζει στα σπιτάκια..
Εκτός από την Καρίνα καμία άλλη που να κάνει deepthroat παίζει??
Κατά προτίμηση νεαρή..
Αλεξάνδρα bad girls

• Like
Αντιδράσεις: Vitsos

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
8.058
Πόντοι
1.056
Φιλος περασε απο το Μπελα ντονα και ρωτησε για Λαρα! Δεν ξερουν ποτε θα γυρισει του ειπαν.
Αντε βγαλε ακρη.
Πήρα τηλέφωνα και σχεδόν νευριασμένη η τσα2 (ίσως λόγω αναδουλειάς) μου είπε να κοιτάζω το γνωστό σάη. Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τα σάη και να σκαλίζουμε. Τους έχει στήσει το Λαρόνι, χάνουν λεφτά και έχουν σαλτάρει.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
272
Πόντοι
21
Στο άλλο σάιτ έχουν βάλει την Βλάντα στο πρόγραμμα αλλά σε πρόσφατη βόλτα που έκανα δεν την πέτυχα πουθενά. Στο σπιτάκι που δούλευε στο Vegas το μέσα δεξιά ήταν δύο λατίνες στην θέση της, η Καταλίνα και και Βαλεντίνα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.662
Πόντοι
746
Πήρα τηλέφωνα και σχεδόν νευριασμένη η τσα2 (ίσως λόγω αναδουλειάς) μου είπε να κοιτάζω το γνωστό σάη. Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να ξέρουμε τα σάη και να σκαλίζουμε. Τους έχει στήσει το Λαρόνι, χάνουν λεφτά και έχουν σαλτάρει.
Θα περάσω από εκεί να ρωτήσω από κοντά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom