Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.591
Πόντοι
746
Πρωινή βόλτα πριν κανένα δυορο, λίγα μαγαζιά ανοιχτά. Μόλις είχε ανοίξει η Ρίτα. Φυσικά και πέρασα. Με ψόφησε. Φουλ γκαυλομενη με τρέλανε και έπεσε φοβερό γαμισι. Βγήκα έξω και παραπατουσα. Μόλις ξεκουραστώ θα ξαναπάω. Δεν βρήκα την Σάντρα. Μήπως ανοίγει πιο αργά;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.909
Πόντοι
746
Έκανα λογαριασμό για να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις περί μπουρδελοτσαρκας…αλλά αυτό που αναφέρετε το πραγματικό όνομα της κοπέλας και ότι είχε σχέση νομίζω δεν αφορά κανέναν
Kαλη ηταν εξω; :coffee:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.909
Πόντοι
746
Και το όνομα της που είπε και οποία το πει τι έγινε ρε φίλε?οι πελάτες τι είμαστε δηλαδή μαλακές κ θα την εκθεσουμε?αμάν με τις κοινωνικές προκαταλήψεις...οι άλλοι έξω στην ζωή της π ξέρουν το όνομα της δηλαδή είν' όλοι καλοί κ οι πελάτες είμαστε μαλακες
Κοπελες του χωρου μου εχουν πει οτι αλλαζουν το ονομα τους για να ειναι πιο "πιασαρικο" και δεν εχουν αδικο.
Στην χωρα τους εχουν καποια δυσκολα και ασυνηθιστα ονοματα για εμας.. σκεψου λιγο καλυτερο δεν ειναι να της λενε με τα ευκολα.. σαρα,σαντρα,μαρια,καιτη,ελενα και αλλα πολλα.. καταλαβες τωρα;

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
967
Πόντοι
86
Παίδες απογευματινή εξακολουθεί και δουλεύει η Έλενα? Κωλο δίνει τελικά? Τόσες φορές την έχω γαμησει μια φορά δε ρώτησα ο μαλακας

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
195
Πόντοι
1
Κοπελες του χωρου μου εχουν πει οτι αλλαζουν το ονομα τους για να ειναι πιο "πιασαρικο" και δεν εχουν αδικο.
Στην χωρα τους εχουν καποια δυσκολα και ασυνηθιστα ονοματα για εμας.. σκεψου λιγο καλυτερο δεν ειναι να της λενε με τα ευκολα.. σαρα,σαντρα,μαρια,καιτη,ελενα και αλλα πολλα.. καταλαβες τωρα
Αν είναι έτσι είναι δεκτό κ κατανοητό...όχι σαν μερικές π λένε έχω λέει προσωπική ζωή...άμα έχεις προσωπική ζωή να μείνεις εκεί...μια σωστή ιερόδουλη είναι ερωτευμένη με τους πελάτες της και ανήκει στον λαό της...ο πελάτης σε επιλεγει για να ζήσει ότι δεν ζει με τις φώκιες έξω...άμα τσαμπούνάς κι εσύ προσωπικές ζωές καηκαμε...

Giatros69

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
172
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξέρουμε αν δουλεύει σήμερα μια μικροκαμωμένη ξανθιά με μικρό βυζί καλό κωλο που κάνει και πρωκτικό; Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ονομα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.470
Πόντοι
1.056

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
195
Πόντοι
1
Έχει σχέση λέει...μόνο που το ακούς δεν ξαναπατας...τι διαφορά έχει από μια ξινη και ηλίθια ταμία ενός σούπερ μάρκετ τότε?μερικές είναι πολύ ανόητες τελικά...κ λένε μετά δεν έχουνε κόσμο....κάτσε εκεί με τον γκόμενο σου

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.909
Πόντοι
746
Αν είναι έτσι είναι δεκτό κ κατανοητό...όχι σαν μερικές π λένε έχω λέει προσωπική ζωή...άμα έχεις προσωπική ζωή να μείνεις εκεί...μια σωστή ιερόδουλη είναι ερωτευμένη με τους πελάτες της και ανήκει στον λαό της...ο πελάτης σε επιλεγει για να ζήσει ότι δεν ζει με τις φώκιες έξω...άμα τσαμπούνάς κι εσύ προσωπικές ζωές καηκαμε...
Ολες εχουν προσωπικη ζωη, το ονομα δεν επηρεαζει σε κατι ομως.
Αν παει καποιος γνωστος της κοπελας στο στουντιο που δουλευει, δεν θα την πει γιατι αλλαξες το ονομα, αλλα τι δουλεια εχεις εδω.. ασε που σπανια συμβαινει κατι τετοιο.
Τωρα αν καποιες κοπελες που εχουν χρονια εδω και θελουν να εχουν διπλη ζωη,δηλαδη να γνωρισουν καποιο παιδι εκτος δουλειας και να μην του πουνε τι κανουν, δεν ξερω σ αυτο ισως βοηθαει λιγο η αλλαγη ονοματος.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.208
Πόντοι
371
Και το όνομα της που είπε και οποία το πει τι έγινε ρε φίλε?οι πελάτες τι είμαστε δηλαδή μαλακές κ θα την εκθεσουμε?αμάν με τις κοινωνικές προκαταλήψεις...οι άλλοι έξω στην ζωή της π ξέρουν το όνομα της δηλαδή είν' όλοι καλοί κ οι πελάτες είμαστε μαλακες
Διάβασα 7 φορές αυτό που έγραψες και δεν κατάλαβα τιποτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom