You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 746
Κάνε υπομονή θα έρθει η μικρή από το Μπλαγκόεβγκραντ
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 746
Μαλλον θα λες αυτα στην Μαντζαρου..Παλιά θυμάμαι ήταν αλλού τα σπίτια δεν έχω καλά την εικόνα της πόλης γι αυτό ρωτούσα
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 746
Αναλογα τι ψαχνεις.. εχει για ολα τα γουστα.Ναι οκ τώρα κατατοπιστικα αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό ακούω με ενδιαφέρον..θα είμαι κάποια περίοδο στην όμορφη Θεσσαλονίκη
Δεν νομίζω ότι έχει εκεί "σπίτια"....Mάλλον πιάτσα εννοείς. Τα σπίτια είναι λίγο πιο μετά από την περιοχή του μύλου.Θεσσαλονίκη μόνο πίσω από το One salonika έχει σπίτια ή παίζει και αλλού χώρος;
Μετά την όμορφη και ερωτική πόλη -νύμφη του Θερμαικου.....Πλέον έχει και για όλα τα γούστα... Ίσως σε μορφή δείγματοςΑναλογα τι ψαχνεις.. εχει για ολα τα γουστα.
Κάνε αναζήτηση σε οπο το σαιτ πιατσες στούντιο εσκορτ μασάζ και θα δεις σχόλια για να δεις τι σου κάνει κλικ να πας..Όχι μόνο μπουρδέλο κατάσταση ήδη πήγα οκ είδα λίγο πολύ τί παίζει σίγουρα τώρα εσείς ξέρετε καλύτερα ποιες αξίζουν περισσότερο
Γενικά κοιτάω και ψάχνω να δώ τί παίζει στην πόλη από αγγελίες κλπ
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 746
Ειχε παλια 3-4 στουντιο εκει.. κατεχακη και μαντζαρου ηταν, εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια. Η πιατσα ειναι πιο πανω στην Γιαννιτσων και στην αλλη μερια του one salonicaΔεν νομίζω ότι έχει εκεί "σπίτια"....Mάλλον πιάτσα εννοείς. Τα σπίτια είναι λίγο πιο μετά από την περιοχή του μύλου.
Κατεχακη ειχε ενα στουντιο.. το πιο κοντινο στο εμπορικο, σ αυτο ειχε ξεκινησει η Εμμα (ρουμανα) γνωστη σαν καταπιολα η σπερματοδοχειο η πουτσοστραγγιχτρα!
Leon_mounofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες η Νάστια η Ουκρανίδα με τις μεγάλες ρώγες έχει σταματήσει ; Γνωρίζει κανείς ;; Στο σάϊτ ( *****.gr) που δούλευε και κοιτούσα τα κορίτσια δεν τη έχει και είχα καιρό να κατέβω κάτω
Πρωινη τσαρκα μετα απο πολυ καιρο....δυστυχως η κατασταση χειροτερευει πολυ σαπιλα....
Inside: κολομβιανη φαρδοκωλα αδιαφορη
Sex and the city: 2 κοπελες "ελληνιδες" φακλανες
Efi studio : ενα τζανκι με μαυρα ματια απο τη μαστουρα με το ζορι περπατουσε(ΕΛΕΟΣ)
ΙΝkOGNITO: 2 μεγαλο- κοπελες αδιαφορες τελειως
MEDUSA:Ιωαννα και διπλα η Μιρα επισης αδιαφορες
Απεναντι η Γιαννα ψιλη gilf στα ορια του ανορεξικου Και διπλα η λορετα
Ξενερωσα και εφυγα...
***Δεν αξιζει η βενζινη που τρωμε και το μποτιλιαρισμα για να παμε στα σπιτακια...
Inside: κολομβιανη φαρδοκωλα αδιαφορη
Sex and the city: 2 κοπελες "ελληνιδες" φακλανες
Efi studio : ενα τζανκι με μαυρα ματια απο τη μαστουρα με το ζορι περπατουσε(ΕΛΕΟΣ)
ΙΝkOGNITO: 2 μεγαλο- κοπελες αδιαφορες τελειως
MEDUSA:Ιωαννα και διπλα η Μιρα επισης αδιαφορες
Απεναντι η Γιαννα ψιλη gilf στα ορια του ανορεξικου Και διπλα η λορετα
Ξενερωσα και εφυγα...
***Δεν αξιζει η βενζινη που τρωμε και το μποτιλιαρισμα για να παμε στα σπιτακια...
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.517
- Πόντοι
- 5.340
Επίσκεψη Μαρία, Villa Erotica βραζιλία. Αδύνταη κορασίδα, καλός πάτος. Το πορνοένστικο μου είπε όχι, αλλά ο άλλος από κάτω ήταν περίεργος... παράβολο 60 άνευ... στα του αγώνα σε όλες τις στάσεις μέτριες καταστάσεις, τραβιέτε στο ανέβασμα ρυθμού, φιλιά δεν... 

Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Η πιάτσα της Γιαννιτσών όντως είναι ίσως η μοναδική και νομίζω ότι πλέον είναι για κλαμματα...ζήτημα να βρεις 1-2 να πιατσάρουν κ φυσικά σουργελα,βρωμιαρες,πρεζουδες,προβληματικές...μόνο η Τζέσικα η μαύρη αξίζει από εμφάνιση,κ χαρακτήρα υπομονής...γενικά κ στα σπιτάκια από επιλογές είναι για κλαμματα...το μόνο λάθος το κάναν οι πρόγονοι μου που αντί για Αθηνα ήρθαν Θεσσαλονίκη κ τώρα τα τραβάω εγωΕιχε παλια 3-4 στουντιο εκει.. κατεχακη και μαντζαρου ηταν, εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια. Η πιατσα ειναι πιο πανω στην Γιαννιτσων και στην αλλη μερια του one salonica
Κατεχακη ειχε ενα στουντιο.. το πιο κοντινο στο εμπορικο, σ αυτο ειχε ξεκινησει η Εμμα (ρουμανα) γνωστη σαν καταπιολα η σπερματοδοχειο η πουτσοστραγγιχτρα!Μετα οταν κλεισαν αυτα, ηρθε στα τοτε καινουργια στην Φριξου..νομιζω στο φ.13 Εποχες πριν το 2015
Τι λέει το κορίτσι; Ανανεώθηκε μετά τις διακοπές διαρκείας;Καρίνα γύρισε σήμερα, για όσους ενδιαφέρονται.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 746
Τι πινεις ρε φιλε;Η πιάτσα της Γιαννιτσών όντως είναι ίσως η μοναδική και νομίζω ότι πλέον είναι για κλαμματα...ζήτημα να βρεις 1-2 να πιατσάρουν κ φυσικά σουργελα,βρωμιαρες,πρεζουδες,προβληματικές...μόνο η Τζέσικα η μαύρη αξίζει από εμφάνιση,κ χαρακτήρα υπομονής...γενικά κ στα σπιτάκια από επιλογές είναι για κλαμματα...το μόνο λάθος το κάναν οι πρόγονοι μου που αντί για Αθηνα ήρθαν Θεσσαλονίκη κ τώρα τα τραβάω εγω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις