Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Nb90

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Παλιά θυμάμαι ήταν αλλού τα σπίτια δεν έχω καλά την εικόνα της πόλης γι αυτό ρωτούσα

Nb90

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ναι οκ τώρα κατατοπιστικα αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό ακούω με ενδιαφέρον..θα είμαι κάποια περίοδο στην όμορφη Θεσσαλονίκη

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.964
Πόντοι
746
Ναι οκ τώρα κατατοπιστικα αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό ακούω με ενδιαφέρον..θα είμαι κάποια περίοδο στην όμορφη Θεσσαλονίκη
Αναλογα τι ψαχνεις.. εχει για ολα τα γουστα.

Nb90

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Όχι μόνο μπουρδέλο κατάσταση ήδη πήγα οκ είδα λίγο πολύ τί παίζει σίγουρα τώρα εσείς ξέρετε καλύτερα ποιες αξίζουν περισσότερο
Γενικά κοιτάω και ψάχνω να δώ τί παίζει στην πόλη από αγγελίες κλπ

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.786
Πόντοι
456
Θεσσαλονίκη μόνο πίσω από το One salonika έχει σπίτια ή παίζει και αλλού χώρος;
Δεν νομίζω ότι έχει εκεί "σπίτια"....Mάλλον πιάτσα εννοείς. Τα σπίτια είναι λίγο πιο μετά από την περιοχή του μύλου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.786
Πόντοι
456

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.214
Πόντοι
371
Όχι μόνο μπουρδέλο κατάσταση ήδη πήγα οκ είδα λίγο πολύ τί παίζει σίγουρα τώρα εσείς ξέρετε καλύτερα ποιες αξίζουν περισσότερο
Γενικά κοιτάω και ψάχνω να δώ τί παίζει στην πόλη από αγγελίες κλπ
Κάνε αναζήτηση σε οπο το σαιτ πιατσες στούντιο εσκορτ μασάζ και θα δεις σχόλια για να δεις τι σου κάνει κλικ να πας..

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.964
Πόντοι
746
Δεν νομίζω ότι έχει εκεί "σπίτια"....Mάλλον πιάτσα εννοείς. Τα σπίτια είναι λίγο πιο μετά από την περιοχή του μύλου.
Ειχε παλια 3-4 στουντιο εκει.. κατεχακη και μαντζαρου ηταν, εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια. Η πιατσα ειναι πιο πανω στην Γιαννιτσων και στην αλλη μερια του one salonica
Κατεχακη ειχε ενα στουντιο.. το πιο κοντινο στο εμπορικο, σ αυτο ειχε ξεκινησει η Εμμα (ρουμανα) γνωστη σαν καταπιολα η σπερματοδοχειο η πουτσοστραγγιχτρα! :grin: Μετα οταν κλεισαν αυτα, ηρθε στα τοτε καινουργια στην Φριξου..νομιζω στο φ.13 Εποχες πριν το 2015

Leon_mounofagos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες η Νάστια η Ουκρανίδα με τις μεγάλες ρώγες έχει σταματήσει ; Γνωρίζει κανείς ;; Στο σάϊτ ( *****.gr) που δούλευε και κοιτούσα τα κορίτσια δεν τη έχει και είχα καιρό να κατέβω κάτω

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.004
Πόντοι
201
Πρωινη τσαρκα μετα απο πολυ καιρο....δυστυχως η κατασταση χειροτερευει πολυ σαπιλα....
Inside: κολομβιανη φαρδοκωλα αδιαφορη

Sex and the city: 2 κοπελες "ελληνιδες" φακλανες

Efi studio : ενα τζανκι με μαυρα ματια απο τη μαστουρα με το ζορι περπατουσε(ΕΛΕΟΣ)

ΙΝkOGNITO: 2 μεγαλο- κοπελες αδιαφορες τελειως

MEDUSA:Ιωαννα και διπλα η Μιρα επισης αδιαφορες

Απεναντι η Γιαννα ψιλη gilf στα ορια του ανορεξικου Και διπλα η λορετα

Ξενερωσα και εφυγα...

***Δεν αξιζει η βενζινη που τρωμε και το μποτιλιαρισμα για να παμε στα σπιτακια...

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.517
Πόντοι
5.340
Επίσκεψη Μαρία, Villa Erotica βραζιλία. Αδύνταη κορασίδα, καλός πάτος. Το πορνοένστικο μου είπε όχι, αλλά ο άλλος από κάτω ήταν περίεργος... παράβολο 60 άνευ... στα του αγώνα σε όλες τις στάσεις μέτριες καταστάσεις, τραβιέτε στο ανέβασμα ρυθμού, φιλιά δεν... :hi:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
195
Πόντοι
1
Ειχε παλια 3-4 στουντιο εκει.. κατεχακη και μαντζαρου ηταν, εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια. Η πιατσα ειναι πιο πανω στην Γιαννιτσων και στην αλλη μερια του one salonica
Κατεχακη ειχε ενα στουντιο.. το πιο κοντινο στο εμπορικο, σ αυτο ειχε ξεκινησει η Εμμα (ρουμανα) γνωστη σαν καταπιολα η σπερματοδοχειο η πουτσοστραγγιχτρα! :grin: Μετα οταν κλεισαν αυτα, ηρθε στα τοτε καινουργια στην Φριξου..νομιζω στο φ.13 Εποχες πριν το 2015
Η πιάτσα της Γιαννιτσών όντως είναι ίσως η μοναδική και νομίζω ότι πλέον είναι για κλαμματα...ζήτημα να βρεις 1-2 να πιατσάρουν κ φυσικά σουργελα,βρωμιαρες,πρεζουδες,προβληματικές...μόνο η Τζέσικα η μαύρη αξίζει από εμφάνιση,κ χαρακτήρα υπομονής...γενικά κ στα σπιτάκια από επιλογές είναι για κλαμματα...το μόνο λάθος το κάναν οι πρόγονοι μου που αντί για Αθηνα ήρθαν Θεσσαλονίκη κ τώρα τα τραβάω εγω

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.964
Πόντοι
746
Η πιάτσα της Γιαννιτσών όντως είναι ίσως η μοναδική και νομίζω ότι πλέον είναι για κλαμματα...ζήτημα να βρεις 1-2 να πιατσάρουν κ φυσικά σουργελα,βρωμιαρες,πρεζουδες,προβληματικές...μόνο η Τζέσικα η μαύρη αξίζει από εμφάνιση,κ χαρακτήρα υπομονής...γενικά κ στα σπιτάκια από επιλογές είναι για κλαμματα...το μόνο λάθος το κάναν οι πρόγονοι μου που αντί για Αθηνα ήρθαν Θεσσαλονίκη κ τώρα τα τραβάω εγω
Τι πινεις ρε φιλε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom