Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.793
Πόντοι
736
Παιδιά άσχετο αλλά, το Αλικάκι που δούλευε κάποια φάση προς Black Angels γνωρίζει κανένας τι απέγινε;
Μακάρι να ξαναγυρίσει το μωρό.

Πετιτ και έκφυλο να το σπάσεις στο γαμησι το σκληρό.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.793
Πόντοι
736
Ναι, άλλη φάση ήταν... κάτι πρέπει να παίχτηκε απότομα μας έφυγε...
Ε έχει κάνα χρόνο που έφυγε. Περίπου. Μέχρι το καλοκαίρι πέρσι την θυμάμαι να είναι εδώ

Στο τέλος είχε ακανόνιστα ωράρια νομίζω πάντως

Την είχε στο πρόγραμμα και δεν ήταν κλπ.

Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει γιατί πιο πριν κάποιος είπε ότι είναι Κρήτη

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
41
Like
2.500
Πόντοι
5.340
btw επίσκεψη πριν 2-3 εβδομάδες στο Black Angels, αν δε κάνω λάθος Έλενα βραδινή βάρδια. Μαύρο μαλλί, σχετικά νεανικό πρόσωπο, μπαμπάτσικο σωματάκι το οποίο ξεγελάει στο σαλονάρισμα. Χαμογελαστό μωρό οπότε είπα να το δοκιμάσουμε. Αν και το πορνοένστικτο μου έλεγε το αντίθετο, κέρδισε (ή έσφαλε) η περιέργεια ...
Πρόγραμμα 60 ελεύθερο κλαρινέτο. Πίπ@ μέτρια και βιαστική. Σε φάση που βαριόμουνα και τη φοβερή ατάκα της στο 3λεπτο αν κομπλάρω με την ομορφιά της... :headbang: Συνέχεια στα του αγώνα μέτριες καταστάσεις, κατεβάζει ρυθμό σε σφυροκόπημα, κάποτε τραβήχτηκε λίγο ο σκούφος όπου δε δέχτηκε να τον ξαναβάλουμε αλλά ούτε να φέρει άλλο. Τελείωμα τελικά με το χέρι να μη πάει χαμένο το παρά. Γενικά από το 10' λεπτο άρχισαν οι υποδείξεις για την ώρα.
Όσο να πεις φεύγοντας έσκασε και ένα πονηρό χαμόγελο :headbang2:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
683
Πόντοι
86
Κυριακή πρωί λίγο σφιχτά πρέπει να είναι τα πράγματα... Στη θέση σου θα πήγαινα σουζάνα στο venus. Από την άποψη όποτε πήγαινα για κασκαντεριλίκι σε νεοεισερχόμενη έτρωγα φόλα. Αν σου αρέσουν τα καλοδιατηρημένα gfe μίλφ, για πρωινή βάρδια είναι μια χάρα, ειδικά εφόσον δεν έχει επιστρέψει ακόμα η ρίτα, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω... Επίσης αν παίζει ακόμα μια ξανθιά ρωσιδούλα στο efi από εμφάνιση είναι πολύ καλή, για τα γούστα μου, και μέσα από εμπειρία φίλου με 30αρι οκ. Σε προγραμα ίσως είναι καλύτέρα από οκ.
Καλημέρα φίλε, η Σουζάνα στο venus μήπως είναι η Σουζι που δείχνει το φιντ γκιρλσ / venus?

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.954
Πόντοι
746
Βλεπω κριτικη, γυρισε η Καρινα? :think:

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Μπα φιλε αν δεις ημερομηνια επισκεψης γραφει 5 Φεβρουαριου.
Η Ριτα γυρισε ξερει κανεις??

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.954
Πόντοι
746
Μπα φιλε αν δεις ημερομηνια επισκεψης γραφει 5 Φεβρουαριου.
Η Ριτα γυρισε ξερει κανεις??
Εχεις δικιο τωρα το ειδα.
Η Ριτα οταν ειχα παει μου ειπαν για δεκα μερες αδεια..λογικα σημερα ξεκιναει. Νομιζω την βαλαν και στο προγραμμα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.954
Πόντοι
746
Bλεπω γυρισε και η Αντζελα στο μπελα ντονα.. :think: απο περυσι ειχε να φανει αυτη..

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Εχεις δικιο τωρα το ειδα.
Η Ριτα οταν ειχα παει μου ειπαν για δεκα μερες αδεια..λογικα σημερα ξεκιναει. Νομιζω την βαλαν και στο προγραμμα.
Φιλε στο αλλο σαιτ δεν την ειχαν βγαλει ποτε απο το προγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Bλεπω γυρισε και η Αντζελα στο μπελα ντονα.. :think: απο περυσι ειχε να φανει αυτη..
Που το ειδες? δεν την εχει στο αλλο σαιτ

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.954
Πόντοι
746
Φιλε στο αλλο σαιτ δεν την ειχαν βγαλει ποτε απο το προγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που το ειδες? δεν την εχει στο αλλο σαιτ
Eμενα η τσατσα πριν δυο βδομαδες περιπου μου ειχε πει για αδεια δεκα ημερων, το σαββατο που ξαναπερασα ειχε αλλη κοπελα, αλλα δεν ρωτησα ποτε γυρναει.. λογικα σημερα, παρε κανα τηλ. καλυτερα μην τραβιεσαι τζαμπα.

Ειδα κριτικη για Αντζελα.. για αυτο το ειπα, προχθες που περασα απο κει ειχαν την Ναστια.:dunno:

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Eμενα η τσατσα πριν δυο βδομαδες περιπου μου ειχε πει για αδεια δεκα ημερων, το σαββατο που ξαναπερασα ειχε αλλη κοπελα, αλλα δεν ρωτησα ποτε γυρναει.. λογικα σημερα, παρε κανα τηλ. καλυτερα μην τραβιεσαι τζαμπα.

Ειδα κριτικη για Αντζελα.. για αυτο το ειπα, προχθες που περασα απο κει ειχαν την Ναστια.:dunno:
Εχεις το τηλ φιλε μου??

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.784
Πόντοι
456
H μικροσωμη ειναι η στεφη.
Καλο κορμι.. ειχε ομως θεματακια στο προσωπο, σαν πρησμενη μου φανηκε.
Τσατσα η μαυρομαλα ποντια, οτι να ναι! στην αρχη ηταν καλη και μου λεει για σενα 30 ελευθερο στοματικο, μετα αφου ειδε οτι δεν θα μπω αρχισε τις απειλες.
Σε βλεπω απο της καμερες που ολο γυρνας στ αλλα στουντιο κι εδω δεν μπαινεις, αλλη φορα δεν θα σου βγαλω κοπελα να δεις και ας με διωξουν απο το μαγαζι. Αλλη φορα της λεω δεν θα μπω στο μαγαζι αυτο.
Δεν ξερώ εμένα μου φάνηκε ομορφούλα στο πρόσωπο. Όχι κάτι συναρπαστικό ή καυλέ αλλα οκ. Βέβαια ειχε χαμηλό φωτισμο και περισσότερο είχα εστιάσει στο κορμι τηςμ Μπορεί και αυτό που λές.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.784
Πόντοι
456
Καλημέρα φίλε, η Σουζάνα στο venus μήπως είναι η Σουζι που δείχνει το φιντ γκιρλσ / venus?
Ναι αυτή είναι....αλλα καμία σχέση με τις φωτό. Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ μελαχρινή .... Αλλα γενικά αν εξαιρέσεις το στήθος εμένα με καλύπτει απόλυτα!

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
267
Πόντοι
21
Καθώς είμαι λάτρης των αδυνάτων κοριτσιών, πέρασα με την Ειρήνη από την Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μέδουσα στην βραδινή βάρδια. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, όμορφο πρόσωπο, πολύ αδύνατη και φωτιά στο κρεβάτι. Είναι πιο πολύ gfe αλλά αυτό με καυλώνει, δίνει φιλάκια και κάνει αρκετά προκαταρκτικά πριν τον αγώνα. Ξεκινάει από 30 ευρώ, έδωσα 40 και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Εννοείται θα ξαναπεράσω σύντομα μαζί της.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
348
Πόντοι
21
Καθώς είμαι λάτρης των αδυνάτων κοριτσιών, πέρασα με την Ειρήνη από την Πέτρου Ερημίτη απέναντι από το μέδουσα στην βραδινή βάρδια. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα, όμορφο πρόσωπο, πολύ αδύνατη και φωτιά στο κρεβάτι. Είναι πιο πολύ gfe αλλά αυτό με καυλώνει, δίνει φιλάκια και κάνει αρκετά προκαταρκτικά πριν τον αγώνα. Ξεκινάει από 30 ευρώ, έδωσα 40 και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Εννοείται θα ξαναπεράσω σύντομα μαζί της.
Όταν λες αδύνατη εννοείς και κοντή? Πετιτ φάση?

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
348
Πόντοι
21
Ναι είναι πετιτ και σκιννι με πολύ μικρά βυζάκια και ωραίο κώλο αλλά ομορφούλα
Σ ευχαριστώ πολύ
Θα δοκιμασω και θα προβώ σε ενημέρωση μιας κ επαναπατριζομαι και θα γίνω πιο ενεργος

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
348
Πόντοι
21
Ναι είναι πετιτ και σκιννι με πολύ μικρά βυζάκια και ωραίο κώλο αλλά ομορφούλα
Αν δεν κάνω λάθος τώρα που το θυμήθηκα, την είδα χθες πρωινή βαρδυα γύρω στις 3 αλλά στο πρόσωπο ήταν σπασμένη και ηλικία τουλάχιστον 45 ξανθια

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.214
Πόντοι
371
Αν δεν κάνω λάθος τώρα που το θυμήθηκα, την είδα χθες πρωινή βαρδυα γύρω στις 3 αλλά στο πρόσωπο ήταν σπασμένη και ηλικία τουλάχιστον 45 ξανθια
Δεν λέει αυτή η βραδινήείναι πιτσιρικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom