Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 10.555
εεε το πηγες γρηγορα. κι εγω στο σαη θα κατεληγα.....Από το σαη

εεε το πηγες γρηγορα. κι εγω στο σαη θα κατεληγα.....Από το σαη

Πάμε όλοι αύριο στην Ρίτα για ένα αποχαιρετιστήριο.....!Μολις εφυγα απο Ριτα, αυριο τελευταια μερα στο στουντιο επιστροφη Σεπτεμβρη.
Μήπως λες το προτελευταίο τη ελεναΚαλησπέρα συναγωνιστές, στο τελευταίο δεξιά μπουρδελο στη νικηφόρου ουρανού, απέναντι από το Εφκα έχει ένα τούμπανο με τατουάζ και βυζαρες.
Πέρασα τις προάλλες και το είδα αλλά δεν μπήκα τελικά.
Γνωρίζει κανείς τι φάση και ποιες ώρες δουλεύει ?
Έχω λυσσάξει να πάω αλλά είμαι λίγο μακριά και καλά θα ήταν αν ήξερε κάνεις τπτ να μη τρέχω τζάμπα
Δεν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ήταν στο τελευταίο.Μήπως λες το προτελευταίο τη ελενα
Οχι δουλεύει νικηφόρου ουρανού 26 δεν είναι σε σαιτ αλλά ταιριάζει στη περιγραφή σουΔεν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι ήταν στο τελευταίο.
Αυτή την Έλενα την έχει πουθενά σε κανένα σαιτ ?
Άμα την δω θα την γνωρίσω
Αν πηγε μερα, μπορει να ειναι καποια καινουργια.Οχι δουλεύει νικηφόρου ουρανού 26 δεν είναι σε σαιτ αλλά ταιριάζει στη περιγραφή σου
Δίκιο έχεις για βραδινή βάρδια λέω εγωΑν πηγε μερα, μπορει να ειναι καποια καινουργια.
Ο τύπος λέει πως πέρασε και το είδε αλλά μετά ρωτάει τι ώρες δουλεύει…Δίκιο έχεις για βραδινή βάρδια λέω εγω
Δεν θα ειχε ρολοι μαζι τουΟ τύπος λέει πως πέρασε και το είδε αλλά μετά ρωτάει τι ώρες δουλεύει…
Έξαλλος είσαιΟσο και να προσπαθω να κρατηθω,δεν αντεξα...
πηγε ο αλλος απο μακρυα,ειδε τη γκομενα του αρεσε αλλα δεν μπηκε και
τωρα ρωταει τους αλλους ποια ειναι,που και ποτε δουλευει!!!!!
Γαμα μας ρε ΚΟΥΛΗ,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....

Εχει λυσσαξει λεει..και να μην τρεχει τζαμπα..Έξαλλος είσαι![]()
Ενταξει,τωρα αλλαζει η φαση...Γελάτε κουφαλες, εγώ φταίω που δεν τα είπα όλα όμως.
Πήγαμε πιωμενοι τριάδα Παρασκευή βράδυ κατά τις 2:00.
Μπήκε σ'αυτη ο ένας ο φίλος και γω δεν είχα όρεξη γυρίσαμε όλα τα μπουρδελα και δεν μπήκα σε κανένα.
Αλλά η συνείδηση μου με τιμωρεί από τότε πρέπει να το τακτοποιήσω το θέμα
Το φιλαράκι σου που την πήρε την Έλενα Ραΐσα τι σου είπε;;Γελάτε κουφαλες, εγώ φταίω που δεν τα είπα όλα όμως.
Πήγαμε πιωμενοι τριάδα Παρασκευή βράδυ κατά τις 2:00.
Μπήκε σ'αυτη ο ένας ο φίλος και γω δεν είχα όρεξη γυρίσαμε όλα τα μπουρδελα και δεν μπήκα σε κανένα.
Αλλά η συνείδηση μου με τιμωρεί από τότε πρέπει να το τακτοποιήσω το θέμα