Πιστεύω ότι η Νάταλι αποδίδει με όποιους γουστάρει. Πρόσφατα πέρασα πολύ σούπερ. Αν μου έδινε και Κόλο θα πήγενα συνέχεια.Περασα Ναταλι. Δεν εμεινα ευχαρηστημενος. Εσπασε πολυ στις υπηρεσιες της. Καιρος να παρει συνταξη. Δεν αποδιδει πλεον...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Καλησπέρα φίλε, για ποια λέτε, δεν κατάλαβα. Την κατάλυνα που δούλευε στο ινσαιτ;70αρι πηρα, σαν αποδοση με παλαιοτερα, ειναι πεσμενη θα ελεγα, παλαιοτερα ηταν τσοντα μεσα, τωρα δεν ειναι, ισως η οικιοτητα μου μαζι της τα εκοψε.??? με βαρεθηκε.??? αν και δεν μου το δειχνει με το τροπο της, δεν παω και τακτικα, η 2η φορα πηγα απο τοτε που ηρθε, δεν τα κλαις παντως...αν σου κανει κλικ γιατι απο εμφανιση δεν ειναι κατι τρελο, μονο αν ειναι βαμενη, εχει καυλωτικη φατσα....
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Κλασικη ατακα τσατσαδων και κοριτσιων. "εσυ καθε μερα ερχεσαι και ποτε δεν περνας, μονο για βολτα εισαι" πρεπει να το εχω ακουσει αυτο καμια 200αρια φορες! Μην δινεις σημασια, συνηθως οταν δεν εχουν κανει ουτε σεφτε τα λενε αυτα.Χθεσινή μεσημεριανή μίνι τσάρκα.
Αναφερω ότι θυμάμαι
Βέγκας 1 Ρίτα.
Στο 2 μια αδιάφορη
Και στο 3 μια κολομβιανή που δεν την είδα λάιβ.
Μινώταυρου 16 Σουζάνα
Και απέναντι μια άλλη μιλφ...είπατε όνομα δεν το θυμάμαι.
Αδιάφορη και αυτή.
Ερημίτη η μόνη που άξιζε χωρίς να την δω η Σάντρα, στην οποία θα έμπαινα αν δεν είχε δύο μέσα σε δωμάτια.
Επίσης απέναντι Φρίντα που θα πω για αυτήν στον επίλογο.
Νάταλι στο δωμάτιο.
Εμμανουέλα Ρουμάνα νταρντανα και μια λατίνα στη σειρά από γκοντιβα μέχρι μπελαρους.
Φρίξου 15 Κασσάνδρα με τρία δωμάτια,.δεν την είδα.
Είναι τόσο καλή αυτή?
Απέναντι μια νέα αδιάφορη.
Στα τρίδυμα στο 1 μια πιτσιρίκα Άννα αρκετά τεράστια και στο 3 πήρε μεταγραφή το μπαζοβλήμα η Βάσω ή κάποια της μοιάζει τόσο?
Φρίντα λοιπόν...μπαίνω πρώτος και μετά από δύο δευτερόλεπτα συναγωνιστής.
Λέει αρχίζω με 30
Της λέει ο παίχτης δεν θα μας πεις προγράμματα?
Μόνο αν κάποιος θέλει να περάσει λέει.
Α καλά λέω και φεύγω.
Και.λεει εσύ κάθε μέρα έρχεσαι ρε μαλακά.
Ποιος έρχεται βρε μπαζογρια της λέω κάθε μέρα που έχω να κάνω τσάρκα μισό χρόνο και?
Άσε που και με πλήρωνες εγώ δεν έμπαινα μαζί σου.
Πραγματικά απορώ με το θράσος της φακλανας με τα σάπια δόντια.
Μην τις θεοποιειτε ρε!
Παλιά έδινε και την επερνα ερημίτη με 50 αλλά έπαθε ζημιά σε κάποια φάση και είχε σταματήσει και για μεγάλο διάστημα να δουλεύει..Πιστεύω ότι η Νάταλι αποδίδει με όποιους γουστάρει. Πρόσφατα πέρασα πολύ σούπερ. Αν μου έδινε και Κόλο θα πήγενα συνέχεια.
Σε ολους τα ιδια λενε...επισης σπαστικο ειναι οταν λενε:"την ξερεις τη κοπελα" φυσικα και εγω φευγω μολις ακουω τετοια γιατι νευριαζω και θα μαλωσω με την τσατσαΌπως έχω ξαναγράψει εγώ πρέπει να έχω σωσία που είναι κάθε μέρα στα μπουρδελα.... Συνέχεια μου λένε πάλι εσύ...ποτέ δεν μένεις μέσα, μόνο βόλτα είσαι. Εν τω μεταξύ όταν τα ακούω αυτό φεύγω με την μία.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.250
- Πόντοι
- 7.095
Όχι αγορίνα μου, επειδή ξέρω πότε τα λένε, μιας και πάω στα σπιτάκια από όταν ήμουν 17-18 κι έχω φτάσει 45 (κωλογρια που λέει και κάποιος) γι'αυτό τις κράζω.Κλασικη ατακα τσατσαδων και κοριτσιων. "εσυ καθε μερα ερχεσαι και ποτε δεν περνας, μονο για βολτα εισαι" πρεπει να το εχω ακουσει αυτο καμια 200αρια φορες! Μην δινεις σημασια, συνηθως οταν δεν εχουν κανει ουτε σεφτε τα λενε αυτα.
Για να μην έχουν κάποιες καθόλου κίνηση, έστω και αυτόν τον καιρό που δεν είναι εποχές παλιές, που μπαίναμε χωρίς καν να δούμε ποια είναι (κι αν δεν περνούσαμε καλά, στα καπάκια μπαίναμε άλλου) σημαίνει ότι είναι
Μπάζα (είναι αυτή)
Μεγάλες σε ηλικία (είναι αυτή)
Έχουν θέματα υγιεινής (έχει αυτή με τα σάπια δόντια)
Δεν έχουν καλή απόδοση (εκτός από μια δυο διθυραμβικές αναφορές παλιότερα, πιθανόν οφειλόμενες στα κρεμαστά γριιτικα βυζιά της, τελευταία δεν έχω διαβάσει και κάτι καλό).
Οπότε, ας πάει να (μη) γαμηθει Πασχαλιατικα και να μην κάνει σεφτε ποτέ.
Αν έτσι μιλάει σε δύο "σοβαρούς" οπτικά που "βλέπονται" φαντάσου πως θα μιλάει σε παππούδες ή πιτσιρίκια.
Ρε μόνο Πακιστανοι να τη γαμανε και πολύ της είναι.
H ρίτα ακόμα εδώ είναι; Ένας συναγωνιστής ανέφερε ότι προχτές ήταν τελευταία μέρα και θα ερχόνταν μετά από κάνα 10ημερο...Χθεσινή μεσημεριανή μίνι τσάρκα.
Αναφερω ότι θυμάμαι
Βέγκας 1 Ρίτα.
Στο 2 μια αδιάφορη
Και στο 3 μια κολομβιανή που δεν την είδα λάιβ.
Μινώταυρου 16 Σουζάνα
Και απέναντι μια άλλη μιλφ...είπατε όνομα δεν το θυμάμαι.
Αδιάφορη και αυτή.
Ερημίτη η μόνη που άξιζε χωρίς να την δω η Σάντρα, στην οποία θα έμπαινα αν δεν είχε δύο μέσα σε δωμάτια.
Επίσης απέναντι Φρίντα που θα πω για αυτήν στον επίλογο.
Νάταλι στο δωμάτιο.
Εμμανουέλα Ρουμάνα νταρντανα και μια λατίνα στη σειρά από γκοντιβα μέχρι μπελαρους.
Φρίξου 15 Κασσάνδρα με τρία δωμάτια,.δεν την είδα.
Είναι τόσο καλή αυτή?
Απέναντι μια νέα αδιάφορη.
Στα τρίδυμα στο 1 μια πιτσιρίκα Άννα αρκετά τεράστια και στο 3 πήρε μεταγραφή το μπαζοβλήμα η Βάσω ή κάποια της μοιάζει τόσο?
Φρίντα λοιπόν...μπαίνω πρώτος και μετά από δύο δευτερόλεπτα συναγωνιστής.
Λέει αρχίζω με 30
Της λέει ο παίχτης δεν θα μας πεις προγράμματα?
Μόνο αν κάποιος θέλει να περάσει λέει.
Α καλά λέω και φεύγω.
Και.λεει εσύ κάθε μέρα έρχεσαι ρε μαλακά.
Ποιος έρχεται βρε μπαζογρια της λέω κάθε μέρα που έχω να κάνω τσάρκα μισό χρόνο και?
Άσε που και με πλήρωνες εγώ δεν έμπαινα μαζί σου.
Πραγματικά απορώ με το θράσος της φακλανας με τα σάπια δόντια.
Μην τις θεοποιειτε ρε!
Δυστυχως υπαρχουν πολλοι "μερακληδες" που πανε και την γαμανε οπως και τις αλλες μπαζολες.....Ρε μόνο Πακιστανοι να τη γαμανε και πολύ της είναι.
Τι φασαρια εγινε Αρπαχτηκε με κανα πελατη ?Καλησπέρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς η κοπέλα έχει κακή συμπεριφορά και κακές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο, έμαθα ότι οι περισσότεροι πελάτες χτες το βράδυ στο red light πέρασαν άσχημα και ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω, έγινε μάλιστα και φασαρία μεγάλη. Μακριά λοιπόν να γλιτώσετε τα λεφτά σας......
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Ναι , αφού ήρθε ο φύλακας για να αποφύγει τα χειρότερα......Τι φασαρια εγινε Αρπαχτηκε με κανα πελατη ?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 15.355
Πολύ ωραίο μελαχρινό γκομενάκι Σουζάνα στο Venus 2 χθες νύχτα...
Όμορφο πρόσωπο με ανατολίτικα χαρακτηριστικά,γυφτορουμανα μάλλον,με πολύ δυνατή κωλαρα και ευχάριστη στο σαλόνι μιας και δεν είχε τσατσά.
Venus μπροστά η γνωστή μιλφ Σουζάνα.
Λας Βέγκας πρώτο δεξιά η ξανθιά Ιζαμπέλα με ολόσωμο μαύρο διχτυωτο, ωραίο μουνι αντικειμενικά.
Ερημίτη 2 ξανθιά Σιντυ επίσης καυλιάρα μου φάνηκε αλλά προσοχή μην πηδήξει κανένα γατάκι πάνω σας .
Τα υπόλοιπα της ερημίτη κλειστά.
Έκανα έτσι ένα σύντομο πέρασμα για την παράδοση της μεγάλης Παρασκευής και έφυγα αλλά αυτή η Σουζανα μου έκανε δυνατό κλικ
Όμορφο πρόσωπο με ανατολίτικα χαρακτηριστικά,γυφτορουμανα μάλλον,με πολύ δυνατή κωλαρα και ευχάριστη στο σαλόνι μιας και δεν είχε τσατσά.
Venus μπροστά η γνωστή μιλφ Σουζάνα.
Λας Βέγκας πρώτο δεξιά η ξανθιά Ιζαμπέλα με ολόσωμο μαύρο διχτυωτο, ωραίο μουνι αντικειμενικά.
Ερημίτη 2 ξανθιά Σιντυ επίσης καυλιάρα μου φάνηκε αλλά προσοχή μην πηδήξει κανένα γατάκι πάνω σας .
Τα υπόλοιπα της ερημίτη κλειστά.
Έκανα έτσι ένα σύντομο πέρασμα για την παράδοση της μεγάλης Παρασκευής και έφυγα αλλά αυτή η Σουζανα μου έκανε δυνατό κλικ
Αμα ειναι τοσο χαλια η συμπεριφορα της την βλεπω σε λιγες μερες να τρωει σουτ..!Ναι , αφού ήρθε ο φύλακας για να αποφύγει τα χειρότερα......
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα το πολύ να κάτσει, μετά θα φύγει.Αμα ειναι τοσο χαλια η συμπεριφορα της την βλεπω σε λιγες μερες να τρωει σουτ..!
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
πηγα χτες απογευμα τη βρηκα. Εμφανιση πολυ μετρια. προσπαθει η κοπελα μεσα λιγο παραπανω απο αλλες που εχω παρει.περασα προχτες απο ρωξανης με μινωταυρου γωνια με μια Μπιανκα. περασα καλα εγω και ρωταω ξερει κανενας που τη ξαναβρισκω σημερα - αυριο;
επισης αν ξερετε προγραμματα τιμες;
Εγω περασα καλα αλλα στο 5λεπτο τελιωσα οποτε δεν τη τεσταρα καλα.
Αξιζει;
εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κριτικες
την πρωτη φορα που την πηρα ηταν καλυτερα.
δεν θα ξαναπηγαινα.
στα 40 ευρω και τις 2 φορες
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 6.135
Μάλλον θα μοιάζουμε αρκετά γιατί και μένα μου λένε το ίδιο...Όπως έχω ξαναγράψει εγώ πρέπει να έχω σωσία που είναι κάθε μέρα στα μπουρδελα.... Συνέχεια μου λένε πάλι εσύ...ποτέ δεν μένεις μέσα, μόνο βόλτα είσαι. Εν τω μεταξύ όταν τα ακούω αυτό φεύγω με την μία.
Μάλιστα, μία τσατσά με ρώτησε ποτέ πρόλαβες και άλλαξες ρούχα;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.636
- Πόντοι
- 3.506
Εμένα εσχάτως με μπέρδεψαν και σε μασατζηδικο. Παλιότερα μου το είχαν πεί σε μπουρδέλο.
Εμενα εχει τυχει να μου πει τσατσα :"την ειδες την κοπελα την ξερεις" και δεν τη φωναζε να βγει απο τη κουζινα.....και πραγματικα ειχα να παω στα μπουρδελα πανω απο 3 μηνες.....Μάλλον θα μοιάζουμε αρκετά γιατί και μένα μου λένε το ίδιο...
Μάλιστα, μία τσατσά με ρώτησε ποτέ πρόλαβες και άλλαξες ρούχα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38