Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.893
Πόντοι
746
Την Αντελινα την εύσωμη λες με το κοντό ξανθό μαλλί?εγώ αυτή ψάχνω...κάποτε ήταν στα τρίδυμα αλλά έχω κάνα χρόνο να την δω? Ξέρει κανένας τι παίζει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν την ξερω. Εγω λεω για μια νεα κοπελα που βαλανε προσφατα στο προγραμμα.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.431
Πόντοι
3.067
Έκανα το κασκαντεριλικι μετά από πολύ καιρό πριν λίγο, χωρίς να κανω τσάρκα λόγω βαρεμάρας,σε μια μελαχρινή Ουκρανή ονόματι Καίτη/Κάτια δεν θυμάμαι,στο άσπρο σπιτάκι γωνία Μινώταυρου με ουρανού.Πιο φόλα πεθαίνεις.Μηδεν σε όλα.Καλυτερα να έχανα το τριανταρι στο δρομο.Τωρα μετά από κάνα τετράμηνο πάλι.Τζαμπα λεφτα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.460
Πόντοι
1.056
Έκανα το κασκαντεριλικι μετά από πολύ καιρό πριν λίγο, χωρίς να κανω τσάρκα λόγω βαρεμάρας,σε μια μελαχρινή Ουκρανή ονόματι Καίτη/Κάτια δεν θυμάμαι,στο άσπρο σπιτάκι γωνία Μινώταυρου με ουρανού.Πιο φόλα πεθαίνεις.Μηδεν σε όλα.Καλυτερα να έχανα το τριανταρι στο δρομο.Τωρα μετά από κάνα τετράμηνο πάλι.Τζαμπα λεφτα
Έβγαλε το καρτελάκι με τιμές και προγράμματα;

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.431
Πόντοι
3.067
Μπα όχι.Μου άνοιξε ένα άλογο έτσι εντυπωσιακό κάπως,ξένη που εκτελούσε χρέη τσατσας και μου είπε κατευθείαν έχω την Κάτια/Καίτη κτλ.Απο το ύφος ψιλιαστηκα λίγο ότι θα είναι φόλα μετά λέω δε γαμιεται ας περάσω αφού μαλάκωσε και το ύφος της.Και γυρνάει η Κάτια και μου λέει με ποιο πρόγραμμα? Με το απλό λέω δεν έχει πρόγραμμα.Μπορει να στραβομουτσουνιασε λίγο.Αλλα μέσα τρελή φόλα Τα γνωστά,Καποτά σε πεσμένο πουτσο,άθλια πίπα,στάση να μη μπορώ να χουφτωσω τίποτα,τελείωμα στα τέσσερα με το ζόρι ,κατευθείαν γεια σου και έξω.Στο Μεταξουργείο πιο ωραία έχω περάσει με δέκα ευρώ.Τζαμπα χρήματα ρε.Δε λέει .Όντως καλύτερα είναι φάση Κολ γκερλ,να βρεις μια σχετικά οικονομική και ξέρεις τουλάχιστον ότι θα έρθει με διάθεση θέλω να πιστευω

Τελευταία τροποποίηση:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.194
Πόντοι
371
Ο φιλος εχει καποιο προβλημα....Γιατι σε εκπλησσει?? Εδω αλλοι πανε με λουλουδια και σοκολατακια στις πουτανες μεχρι και για δαχτυλιδια εχω ακουσει......αυτα βλεπουν οι πουτανες και μετα μας γλεντανε κανονικα.!!!!Οι αγαπουληδες και οι ευαισθητουληδες χαλανε την πιατσα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν οτι ειναι Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ....πας γαμας και φευγεις απλο

Ο φιλος εχει καποιο προβλημα....Γιατι σε εκπλησσει?? Εδω αλλοι πανε με λουλουδια και σοκολατακια στις πουτανες μεχρι και για δαχτυλιδια εχω ακουσει......αυτα βλεπουν οι πουτανες και μετα μας γλεντανε κανονικα.!!!!Οι αγαπουληδες και οι ευαισθητουληδες χαλανε την πιατσα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν οτι ειναι Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ....πας γαμας και φευγεις απλο ειναι!!!!
Καλά άλλο και αυτό με λουλούδια και σοκολατακια μπας και πάρουν κανένα εξτρα και γαλανές μια που την γαμησαν άλλοι 10 πριν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγκυρία φίλε...εξήγησα την φάση...προέκυψε ετσι
Οκ τι να πω εσύ που ήσουν μέσα τα ξέρεις καλύτερα από εμάς..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.577
Πόντοι
746
Έχει τύχει πριν μερικά χρόνια να πάω σε γνωστό στανταρακι η οποία είχε γενέθλια εκείνη την μέρα και να μου δείχνει τα δώρα που της είχαν κάνει. 2 της είχαν πάρει δαχτυλίδι. Η κοπέλα καυλώνε με αυτά. Μου τα έδειχνε με χαρά και περηφάνια. Εγώ πήγα με άδεια χέρια. :).
Πέρασα πολύ ωραία εκείνη την μέρα και μου έκανε απλόχερα πολλά δώρα μέσα στο δωμάτιο.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.667
Πόντοι
1.056
Στιχομυθία στον κεντρικό δρόμο των μπουρδέλων. Είχα πάει να πηδήξω αλλά λόγω ώρας δεν πρόλαβα και άθελα μου άκουσα μια συζήτηση. Μια κοπέλα (Βάσω) την φώναξε η τσα2 που είχε βγεί για τσιγάρο ξεκινάν να συζητούν τι τζίρους έκαναν. Λέει η Βάσω με ένα παράπονο αυτή η Νικόλ είναι 65 χρονών και έκανε 16 μάρκες και πολλά από αυτά με προγράμματα των 80 ευρώ. Όπου μάρκες βάλτε ραντεβού.
Φεύγοντας η Βάσω λέει στην τσα2 και στο Βέγκας η Βλάντα φεύγει με ένα χιλιάρικο κάθε μέρα, χθες έφυγε με 950€. Εδώ πιστεύω ότι μπέρδεψε τη Βλάντα με την Ρίτα γιατί η πρώτη δεν φαίνεται στο πρόγραμμα στο άλλο σάι. Το ερώτημα μου είναι πόσοι μερακλήδες κυκλοφορούν σε αυτήν την πόλη; Και μετά καθόμαστε και λέμε για αποχές και πράσινα άλογα. Φανταστείτε τι βγάζει ένα καλό μουνάκι όταν αυτές κάνουν τέτοια ταμεία.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Στιχομυθία στον κεντρικό δρόμο των μπουρδέλων. Είχα πάει να πηδήξω αλλά λόγω ώρας δεν πρόλαβα και άθελα μου άκουσα μια συζήτηση. Μια κοπέλα (Βάσω) την φώναξε η τσα2 που είχε βγεί για τσιγάρο ξεκινάν να συζητούν τι τζίρους έκαναν. Λέει η Βάσω με ένα παράπονο αυτή η Νικόλ είναι 65 χρονών και έκανε 16 μάρκες και πολλά από αυτά με προγράμματα των 80 ευρώ. Όπου μάρκες βάλτε ραντεβού.
Φεύγοντας η Βάσω λέει στην τσα2 και στο Βέγκας η Βλάντα φεύγει με ένα χιλιάρικο κάθε μέρα, χθες έφυγε με 950€. Εδώ πιστεύω ότι μπέρδεψε τη Βλάντα με την Ρίτα γιατί η πρώτη δεν φαίνεται στο πρόγραμμα στο άλλο σάι. Το ερώτημα μου είναι πόσοι μερακλήδες κυκλοφορούν σε αυτήν την πόλη; Και μετά καθόμαστε και λέμε για αποχές και πράσινα άλογα. Φανταστείτε τι βγάζει ένα καλό μουνάκι όταν αυτές κάνουν τέτοια ταμεία.
Όλες βγάζουν φράγκα άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα σε κάποια φάση πέρυσι ήμουν με την Αλεξάνδρα την Κύπρια λίγο μετά την μέση της βάρδιας και η κουβέντα έφερε το να μ απαριθμήσει τους πόσους πήρε μέχρι εκείνη την ώρα…εγώ ήμουν ο 26 οπότε βγάλε τα συμπεράσματα σου

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.667
Πόντοι
1.056
Όλες βγάζουν φράγκα άλλες περισσότερα άλλες λιγότερα σε κάποια φάση πέρυσι ήμουν με την Αλεξάνδρα την Κύπρια λίγο μετά την μέση της βάρδιας και η κουβέντα έφερε το να μ απαριθμήσει τους πόσους πήρε μέχρι εκείνη την ώρα…εγώ ήμουν ο 26 οπότε βγάλε τα συμπεράσματα σου
Το κυριότερο είναι που πάει και τα ακουμπάει ο κόσμος. Αν ανοίξεις σε έναν τοίχο τρείς τρύπες στον Μύλο θα χεστείς στο τάλιρο και ας έχει από πίσω και κατσίκες.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Το κυριότερο είναι που πάει και τα ακουμπάει ο κόσμος. Αν ανοίξεις σε έναν τοίχο τρείς τρύπες στον Μύλο θα χεστείς στο τάλιρο και ας έχει από πίσω και κατσίκες.
Συμφωνώ αλλά και τι χλεμπα κυκλοφορεί δεν περιγράφεται,δεν είναι εύκολο να σε πηδάει ο κάθε ένας..

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Κονομάνε ρε τα κουτσάλογα ...υπάρχουν πολλοί σαβουρηδες που τις χρυσώνουν τις βρωμιαρες ...ούτε για 15 ευρώ δεν είναι οι πιο πολλές...υπάρχουν άντρες που τις υπερτιμουν...όταν εγώ δίνω 30 γιατί την βλέπω ότι είναι φόλα κ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι καλή ,μπας κ βαφτίσω το γιαούρτι κρέας....όταν πάει ο άλλος όμως κ τις σκάει 150 για μια ώρα,εγώ θα την πληρώσω...γιατί μετά θα χτυπάω κουδούνι κ δεν θα ανοίγει γιατί ξέρει ότι θα πάρει την πραγματική της αξία...και η αλήθεια ενοχλει

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Κονομάνε ρε τα κουτσάλογα ...υπάρχουν πολλοί σαβουρηδες που τις χρυσώνουν τις βρωμιαρες ...ούτε για 15 ευρώ δεν είναι οι πιο πολλές...υπάρχουν άντρες που τις υπερτιμουν...όταν εγώ δίνω 30 γιατί την βλέπω ότι είναι φόλα κ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι καλή ,μπας κ βαφτίσω το γιαούρτι κρέας....όταν πάει ο άλλος όμως κ τις σκάει 150 για μια ώρα,εγώ θα την πληρώσω...γιατί μετά θα χτυπάω κουδούνι κ δεν θα ανοίγει γιατί ξέρει ότι θα πάρει την πραγματική της αξία...και η αλήθεια ενοχλει
Κι άσε γι αυτή την παλιομπαζολα την Βάσω με τις πατσοκοιλιες ...δηλαδή ξερατό σκέτο κ ελεος

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.194
Πόντοι
371
Πραγματικά η Βάσω???δηλαδή πόση κτινωβασια κάνουν μερικοι??την Βάσω που όταν την είδα πρώτη φορά ήθελα να φύγω και αυτή που έκλεισε τον δρόμο και φρακαρε η πόρτα δεν μπορούσα να βγω,όταν μένουν η σαβούρες είναι φυσικό δυστυχώς να κρατάνε θέση από μια καλή αν έρθει,που πλέον τα σπιτάκια πάνω κάτω τα ξέρουμε οπότε εφω δεν θα μπω σε όλα θα πάω στοχευμενα

Mikelsolo

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Καλημερα στην ομαδα. Ποιος ψηνεται για Νikol γαλλιδα (Case d 'amore) σημερα για παρτουζα;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Yπαρχει ΠΟΛΥ αγαμια εξω και οι σαβουρογαμηδες ειναι αμετρητοι.....εδω βλεπεις η καθε μπαζολα εχει χιλιαδες followers στο instagram και καθε μερα τις στελνουν μηνυματα...η Ριτα λογικο ειναι να βγαζει πολλα καθε μερα με τα γλυφοκωλια και τα δαχτυλα που χωνει ολες οι κρυφοπουστες πανε εκει ......10 πελατες να παρει με 80αρι και μερικους με το απλο (40αρι) τελειωσε!!! Επιασε 1000αρικο

Τελευταία τροποποίηση:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Yπαρχει ΠΟΛΥ αγαμια εξω και οι σαβουρογαμηδες ειναι αμετρητοι.....εδω βλεπεις η καθε μπαζολα εχει χιλιαδες followers στο instagram και καθε μερα τις στελνουν μηνυματα...η Ριτα λογικο ειναι να βγαζει πολλα καθε μερα με τα γλυφοκωλια και τα δαχτυλα που χωνει ολες οι κρυφοπουστες πανε εκει ......10 πελατες να παρει με 80αρι και μερικους με το απλο (40αρι) τελειωσε!!! Επιασε 1000αρικο
Ακριβώς οι άντρες αυτοί οι ανασφαλείς ανεπιβεβαιωτοι που απ' τα σχολικά τους χρόνια ήταν στην φάπα και ούτε ένα φλερτ με ένα γκομενάκι δεν είχαν ΑΥΤΟΙ είναι που δίνουν τις 80αρες και τις ξεψαρωνουν αυτές με την κυτταρίτιδα τις ραγαδες και τους πατσαδες....διότι μέχρι 18 διαμορφώνεται ο χαρακτήρας...και παεψεσυ το cool το παλληκάρι σου λέει 30 κ καλά,δίνεις τα30 κ μπαίνεις μέσα κ σε κάνει μαλακίες κ λες εσύ τώρα τι έγινε....ε βέβαια άμα πλήρωσε ο μπάρμπας ο 60 αρης για 45 λεπτα150 ευρώ φυσικά κ θα στραβωσει μαζί σου κ μπορεί να σε διώξει κ να μην φέρεται καλά...δεν περίμενα ούτε φαντάστηκα για χιλιάρικο τζιρο ημερησίως...εγώ είπα άντε κάνα 400 ευρώ....άμα βγάζουν χιλιαρικα δεν είναι να ξαναπατας εκεί ...είναι δυνατόν σε μπουρδέλο ξεπετες του ελέους ρε μάγκες δεν φτάνει που παίρνουμε τα μούτρα μας κ πάμε στο διαόλου τη μάνα να αντιμετωπίζουμε κ τέτοια. Άκου 1000 ευρώ τζίρο ανά μέρα...καλύτερα ψάχνω έξω μια με 40-50 ευρώ για κάνα μισάωρο...δηλαδή ούτε ένας μας συμφέρει κ μπουρδέλο κ μπαζολα και 10 λεπτά κ να στο παίζει και Σκλεναρίκοβα κ να σε ρίχνει κ πόρτα το κάθε βλημα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
4.756
Πόντοι
9.617
Η Νατασα των βιλλων δεν ειναι στο προγραμμα στο αλλο σαιτ, τι εγινε; σταματησε; εφυγε; αδεια;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Άντε γειά!!! Με ανώμαλους δεν μιλάω...
Δεν υπαρχει σωτηρια φιλε μου....εγω γελαω με τετοιους τυπους!!!!
Η τσαρκα στα σπιτακια εχει γινει κωμωδια πλεον..αξιζει μονο να πας βολτα για το χαβαλε να πειραξεις καμια τσατσα και να γελασεις με τους φιλους σου!!!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Καλημερα στην ομαδα. Ποιος ψηνεται για Νikol γαλλιδα (Case d 'amore) σημερα για παρτουζα;
Φίλε πάμε καμμία μέρα παρέα τσάρκα.....εγώ μόνος μου πάω κ βαρέθηκα χωρίς παρέα...όχι σήμερα βέβαια και με τίποτε στην συγκεκριμένη...στείλε μήνυμα προσωπικό άμα θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom