Με αυτα που διαβαζουμε στις κριτικες για την jenny ουτε για να πας να την δεις δεν αξιζει....Σιγά μην ερχόταν ο αφρός στην Θεσσαλονίκη. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Καλά που έχουμε τα ντόπια τα κορίτσια, αν περιμέναμε από τους νταβάδες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.243
- Πόντοι
- 5.646
Τώρα το κατάλαβες?Γι'αυτο έκανα το post στη σελιδα.Με αυτα που διαβαζουμε στις κριτικες για την jenny ουτε για να πας να την δεις δεν αξιζει....
Εγω βλεπω H jenny θελει πακιστανικο γαμησι για να στρωσει....για αυτο την εστηλαν στη θεσσαλονικηΤώρα το κατάλαβες?Γι'αυτο έκανα το post στη σελιδα.
Κριμα γιατι ειναι μουναρα θα μπορουσε να παρει ολο το χρημα
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.148
- Πόντοι
- 361
Και οι κριτικές για την φίλη της που ανέβηκε και αυτή ...
www.bourdela.com

Όλες οι κριτικές για την Adrianna - Κηφισού 60
Όλες οι κριτικές για την Adrianna - Κηφισού 60
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.720
- Πόντοι
- 32.165
πηρε φιλος την Βαλεντινα και μου ειπε μεγαλη μουφα. Προσοχη μην την πατησετε.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.231
- Πόντοι
- 1.346
Live
Αβεκ πλαισιρ. Αυτο που ειναι μπροστα απο το πιμπ. Μαυρομαλα μιλφ με λιγα κιλα αλλα ωραια σε σωμα και κωλο! μονο απλο κανει.
Παρανταις 1 το αριστερα μονο ανοιχτο. Λορενα απο βενεζουελα, ωραιο κορμι, πορνογυαλια.. Ελληνικα δεν μιλαει καθολου, μαλλον τωρα ηρθε.
Σεξ εν δε σιτι. Ντεζη μαυρομαλα, ψιλη με πιασιματα.
Μπελαρουζ. Εδω ειχαμε κολομβια, λορετα η λορενα.. ιδιο περιπου στυλ με αυτη του παραδισου..χωρις γυαλια και με τατου. Μιλουσε Ελληνικα αυτη, ωραια κοπελα!
Μπλακ αντζελ. Εμμανουελα ρουμανα, αλλη μια βαρβατη εδω, με πιασιματα.. δεν μ αρεσε ομως στο προσωπο.
Στο πρασινο, γωνια νικηφορου με μινωταυρου, η πετιτ Μπιανκα.
Λας βεγκας. Ριτα στο δωματιο, μου ειπε η τσατσα οτι σημερα τελευταια μερα, φευγει για 10 μερες.
Αβεκ πλαισιρ. Αυτο που ειναι μπροστα απο το πιμπ. Μαυρομαλα μιλφ με λιγα κιλα αλλα ωραια σε σωμα και κωλο! μονο απλο κανει.
Παρανταις 1 το αριστερα μονο ανοιχτο. Λορενα απο βενεζουελα, ωραιο κορμι, πορνογυαλια.. Ελληνικα δεν μιλαει καθολου, μαλλον τωρα ηρθε.
Σεξ εν δε σιτι. Ντεζη μαυρομαλα, ψιλη με πιασιματα.
Μπελαρουζ. Εδω ειχαμε κολομβια, λορετα η λορενα.. ιδιο περιπου στυλ με αυτη του παραδισου..χωρις γυαλια και με τατου. Μιλουσε Ελληνικα αυτη, ωραια κοπελα!
Μπλακ αντζελ. Εμμανουελα ρουμανα, αλλη μια βαρβατη εδω, με πιασιματα.. δεν μ αρεσε ομως στο προσωπο.
Στο πρασινο, γωνια νικηφορου με μινωταυρου, η πετιτ Μπιανκα.
Λας βεγκας. Ριτα στο δωματιο, μου ειπε η τσατσα οτι σημερα τελευταια μερα, φευγει για 10 μερες.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.231
- Πόντοι
- 1.346
Περιμενοντας την Μπιανκα!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.231
- Πόντοι
- 1.346
Ενταξει, μετρια πραγματα.. η Μπιανκα.
Μπηκα και στο μινωταυρου 14 το ξυλινο διπλα απο το βενους. Η γνωστη μιλφ Αλινα που ειχα παρει πριν λιγο καιρο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιγε η φιλεναδα του PL μετα ηθελα να μαθω ποτε επιστρεφει η Λαρα. Κλειστο το μπελα.
Μπηκα και στο μινωταυρου 14 το ξυλινο διπλα απο το βενους. Η γνωστη μιλφ Αλινα που ειχα παρει πριν λιγο καιρο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιγε η φιλεναδα του PL μετα ηθελα να μαθω ποτε επιστρεφει η Λαρα. Κλειστο το μπελα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Τι πρόγραμμα πήρες με Μπιάνκα;Ενταξει, μετρια πραγματα.. η Μπιανκα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.231
- Πόντοι
- 1.346
Eλευθερο στοματικο.Τι πρόγραμμα πήρες με Μπιάνκα;
Σε εμφανηση συνεχιζει να ειναι απεριποιητη? Τελευταια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με σαγιοναρες και μυριζε τσιγαριλαEλευθερο στοματικο.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.231
- Πόντοι
- 1.346
Νορμαλ,ειχε βαμμενα χειλη.. στο δωματιο μου ηρθε λιγο τσιγαριλα, την ρωτησα αν καπνιζει και μου ειπε οχι.Σε εμφανηση συνεχιζει να ειναι απεριποιητη? Τελευταια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με σαγιοναρες και μυριζε τσιγαριλα
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
πήρα το απλό των 30 ευρώ και παρ όλα αυτά εμεινα ικανοποιημένος, γιατί είναι υπάκουη αλλά χωρίς πρωτοβουλίες, επίσης δεν ανεβηκε απο πάνω αλλά σε δύο στάσεις ήρθε η κορύφωση (ιεραποστολικό, πισοκολλητό) την διαφορά την έκανε η πολύ στενή αίσθηση του μουνιού της........... δεν ξέρω όμως που και αν δουλεύει αυτές τις ημέρεςΚαλη είναι μέσα?τι πρόγραμμα πήρες?
Θα περάσω από βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, γενικά με τέτοιες δεν περνάω αλλά είδα τα σχόλια από αρκετούς να είναι κομπλέ..πήρα το απλό των 30 ευρώ και παρ όλα αυτά εμεινα ικανοποιημένος, γιατί είναι υπάκουη αλλά χωρίς πρωτοβουλίες, επίσης δεν ανεβηκε απο πάνω αλλά σε δύο στάσεις ήρθε η κορύφωση (ιεραποστολικό, πισοκολλητό) την διαφορά την έκανε η πολύ στενή αίσθηση του μουνιού της........... δεν ξέρω όμως που και αν δουλεύει αυτές τις ημέρες
Προ εορτών free house στη Μινωταύρου απόγευμα μετά τις 6-7... Τώρα αυτές τις μέρες ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά.Παίδες επειδή απέχω από το άθλημα εδω και πάρα πολύ καιρό, αλλά τώρα έχω ξεμείνει, η λιλιαννα η milf δουλεύει ακόμη? Κι αν ναι που τη βρίσκω? και τι βάρδια?
Έκλεισε; Πότε; Δεν το γνωρίζω αυτό. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποια άλλη...Αυτό δεν εκλεισε?
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
ποιοι άλλοι την σχολίασαν? δεν πήρε κατι το ματι μουΘα περάσω από βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, γενικά με τέτοιες δεν περνάω αλλά είδα τα σχόλια από αρκετούς να είναι κομπλέ..
Αυτή δεν είναι που ήταν φριξου?ποιοι άλλοι την σχολίασαν? δεν πήρε κατι το ματι μου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις