Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Σιγά μην ερχόταν ο αφρός στην Θεσσαλονίκη. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Καλά που έχουμε τα ντόπια τα κορίτσια, αν περιμέναμε από τους νταβάδες...
Με αυτα που διαβαζουμε στις κριτικες για την jenny ουτε για να πας να την δεις δεν αξιζει....

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Τώρα το κατάλαβες?Γι'αυτο έκανα το post στη σελιδα.
Εγω βλεπω H jenny θελει πακιστανικο γαμησι για να στρωσει....για αυτο την εστηλαν στη θεσσαλονικη
Κριμα γιατι ειναι μουναρα θα μπορουσε να παρει ολο το χρημα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Live
Αβεκ πλαισιρ. Αυτο που ειναι μπροστα απο το πιμπ. Μαυρομαλα μιλφ με λιγα κιλα αλλα ωραια σε σωμα και κωλο! μονο απλο κανει.
Παρανταις 1 το αριστερα μονο ανοιχτο. Λορενα απο βενεζουελα, ωραιο κορμι, πορνογυαλια.. Ελληνικα δεν μιλαει καθολου, μαλλον τωρα ηρθε.
Σεξ εν δε σιτι. Ντεζη μαυρομαλα, ψιλη με πιασιματα.
Μπελαρουζ. Εδω ειχαμε κολομβια, λορετα η λορενα.. ιδιο περιπου στυλ με αυτη του παραδισου..χωρις γυαλια και με τατου. Μιλουσε Ελληνικα αυτη, ωραια κοπελα!
Μπλακ αντζελ. Εμμανουελα ρουμανα, αλλη μια βαρβατη εδω, με πιασιματα.. δεν μ αρεσε ομως στο προσωπο.
Στο πρασινο, γωνια νικηφορου με μινωταυρου, η πετιτ Μπιανκα.
Λας βεγκας. Ριτα στο δωματιο, μου ειπε η τσατσα οτι σημερα τελευταια μερα, φευγει για 10 μερες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Περιμενοντας την Μπιανκα!
περιμεν.jpg

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Ενταξει, μετρια πραγματα.. η Μπιανκα.
Μπηκα και στο μινωταυρου 14 το ξυλινο διπλα απο το βενους. Η γνωστη μιλφ Αλινα που ειχα παρει πριν λιγο καιρο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιγε η φιλεναδα του PL μετα ηθελα να μαθω ποτε επιστρεφει η Λαρα. Κλειστο το μπελα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Ενταξει, μετρια πραγματα.. η Μπιανκα.
Μπηκα και στο μινωταυρου 14 το ξυλινο διπλα απο το βενους. Η γνωστη μιλφ Αλινα που ειχα παρει πριν λιγο καιρο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιγε η φιλεναδα του PL μετα ηθελα να μαθω ποτε επιστρεφει η Λαρα. Κλειστο το μπελα.
Τι πρόγραμμα πήρες με Μπιάνκα;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Παίδες επειδή απέχω από το άθλημα εδω και πάρα πολύ καιρό, αλλά τώρα έχω ξεμείνει, η λιλιαννα η milf δουλεύει ακόμη? Κι αν ναι που τη βρίσκω? και τι βάρδια?

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Σε εμφανηση συνεχιζει να ειναι απεριποιητη? Τελευταια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με σαγιοναρες και μυριζε τσιγαριλα
Νορμαλ,ειχε βαμμενα χειλη.. στο δωματιο μου ηρθε λιγο τσιγαριλα, την ρωτησα αν καπνιζει και μου ειπε οχι.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Καλη είναι μέσα?τι πρόγραμμα πήρες?
πήρα το απλό των 30 ευρώ και παρ όλα αυτά εμεινα ικανοποιημένος, γιατί είναι υπάκουη αλλά χωρίς πρωτοβουλίες, επίσης δεν ανεβηκε απο πάνω αλλά σε δύο στάσεις ήρθε η κορύφωση (ιεραποστολικό, πισοκολλητό) την διαφορά την έκανε η πολύ στενή αίσθηση του μουνιού της........... δεν ξέρω όμως που και αν δουλεύει αυτές τις ημέρες

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
πήρα το απλό των 30 ευρώ και παρ όλα αυτά εμεινα ικανοποιημένος, γιατί είναι υπάκουη αλλά χωρίς πρωτοβουλίες, επίσης δεν ανεβηκε απο πάνω αλλά σε δύο στάσεις ήρθε η κορύφωση (ιεραποστολικό, πισοκολλητό) την διαφορά την έκανε η πολύ στενή αίσθηση του μουνιού της........... δεν ξέρω όμως που και αν δουλεύει αυτές τις ημέρες
Θα περάσω από βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, γενικά με τέτοιες δεν περνάω αλλά είδα τα σχόλια από αρκετούς να είναι κομπλέ..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Παίδες επειδή απέχω από το άθλημα εδω και πάρα πολύ καιρό, αλλά τώρα έχω ξεμείνει, η λιλιαννα η milf δουλεύει ακόμη? Κι αν ναι που τη βρίσκω? και τι βάρδια?
Προ εορτών free house στη Μινωταύρου απόγευμα μετά τις 6-7... Τώρα αυτές τις μέρες ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Θα περάσω από βδομάδα και θα πω εντυπώσεις, γενικά με τέτοιες δεν περνάω αλλά είδα τα σχόλια από αρκετούς να είναι κομπλέ..
ποιοι άλλοι την σχολίασαν? δεν πήρε κατι το ματι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom