Aν προσεξεις Στις αερολογιες που λες εγω απλα απαντουσα σε αλλους συναγωνηστες..... ΔΕΝ ανοιξα ποτε ασχετο θεμα μεσα στο forum...!!! Παρακολουθω το site απο οταν ανοιξε πριν απο 20+ χρονια...προλαβα τον βαρδαρη απο την εποχη που ηταν με 25 ευρω οταν εγινε η αλλαγη απο δραχμες σε ευρω!!! Επισεις κριτικες εχω γραψει ΠΑΡΑ πολλες με αλλο profil το οποιο εκλεισα οταν εκανα οικογενεια(ειχα πει τελος οι πουτανες).......Τίποτα συγκεκριμένο δεν γράφεις για αυτές που λες...ετεροχρονισμένες αερολογιες που δε βοηθούν κανέναν ούτε να τις επισκεφθεί ούτε να τις αποφύγει.
Ποια Αγάπη? αυτήν που έκανα φίρμα πριν 15 χρόνια?
Ποια Ιζαμπέλα?... αυτήν που έγραψα την πρώτη κριτική όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά στο poison?
Ποια Έλενα Ραισα? αυτήν που της έγραψα μια θετικότατη κριτική και από τότε δεν έχω σταματήσει να λέω ότι είναι η πιο ωραία γκόμενα που υπάρχει?
Αμφιβάλλω αν τις ξέρεις κιόλας...
Οι δικές σου κριτικές που είναι ώστε να σώσεις τον κόσμο από τις δικές μου μπαζόλες οι οποίες έχουν από 70 κριτικές η κάθε μία που αγγίζουν το 10αρι??...
Ώστε να δικαιουσαι κιόλας να λες ότι σε κουράσαμε?
Γι αυτό σου είπα ότι εσύ και μερικοί ακόμα εδώ μέσα με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ δεν μπορείτε να λέτε ότι σας κουράσαμε και να αφήνετε υπονοούμενα για promotion...
Και όπως σου είπε και ο Karaman παραπάνω,έχει πολλά νήματα το σάιτ όπου μπορείς να γράφεις τις ατέλειωτες θεωρίες σου για το αν είναι καθυστερημένοι αυτοί που πάνε στα μπουρδέλα...πως σκέφτεται η πουτανα?...πως κινείται η σύγχρονη Ελληνίδα και όλες αυτές τις παπαριές που έχεις γεμίσει τις σελίδες τον τελευταίο καιρό
Αλλα οπως ξερεις το χουι ΔΕΝ κοβεται και μετα απο καποια χρονια ανοιξα ξανα profil και εγραφα λιγο δεν μπηκα στην διαδικασια να γραψω κριτικες γιατι τα τελευταια χρονια ΔΕΝ υπαρχει κατι αξιολογο αναφορας επειδη εισαι παλιος πιστευω με καταλαβαινεις...