SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 24
- Like
- 648
- Πόντοι
- 311
ναι ναι δεν ξέρω αυτήν την εβδομάδα που και αν δουλεύει..........λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;
ναι ναι δεν ξέρω αυτήν την εβδομάδα που και αν δουλεύει..........λες για μια ελληνιδα με κοντο κοκκινο μαλλι;
άρα στα υπόγεια είναι η θέα, πολύ καλό να πετύχεις όμορφη γυναίκα που ξυπνά φαντασιώσεις και να κανεις σεξ μαζί της αλλά μπορεί και μια θεωρητικά αδιάφορη να σε φέρει στο επιθυμητό σημείοεχω γραψει 1-2 κριτικες,περασα 5 φορες μαζι της
Νάταλι είναι ότι καλύτερο, γουστάρει αυτό που κάνει.Πες καλυτερα οτι δεν σου αρεσουν οι ωριμες Γυναικες!
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για την ηλικια της. Αν εξω κυκλοφορουσαν τετοιες 50αρες, θα βαρουσαν μυγες τα στουντιο.![]()
Λογικό, το 95% των τελευταίων 20 σελίδων (λέμε τώρα...) είναι βερμπαλισμός αγαπούληδων και απαντήσεις σε αυτούς... Χάθηκε η μπάλα στο νήμαΑν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Τι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετανα πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε
Φριξου σε ποιο; τι βαρδια;να πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου με την Μαρίνα που πότε εμφανίζεται στην Φρίξου ποτε στο ξύλινο ενώ παλια ήταν στο τελευταίο δεξιά............. δεν σου γεμίζει με τίποτα το ματι αλλά είναι το πιο γεναίο πρόγραμμα αφου ξεκιναει με 30 σε ελεύθερο στοματικό και 40 με τελειωτικό στο στόμα........μπήκα με το 30άρι γιατί δεν της τόχα αλλα η γκόμενα είναι όπως είπαν και καποιοι συναδελφοι μια καλτ Ελληνική τσόντα...........στητό βυζί, ωραία ρώγα και πολύ στενό μουνί, αισθάνεσαι καθε διείσδηση μέχρι που σε τελειώνει η γκόμενα.......... δεν ξερω αν θα ξαναπαω αλλά με αυτά τα χρήματα κατάφερα να περασω υπεροχα@!!!!
Εσείς που πηγατε με την ίδια τι αντιμετωπίσατε
Ναι ειναι απο τις κοπελες που δεν κανουν αγγαρεια.Νάταλι είναι ότι καλύτερο, γουστάρει αυτό που κάνει.
Ριτα στο λας βεγκας! δινει κωλο στα 80 δεν ξερω ομως αν ανοιγουν πριν της δεκα.Καλημέρα στην παρέα.
Εχω λίγο χρόνο για να πάω τώρα το πρωί κατα τις 9-10 κατω.
Τι να κανω ρε παιδιά? Μόνο αυτη η ώρα μου έμεινε.
Δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο!!
Καμία πρόταση για πρωί? Αν δίνει και κώλο καλα είμαστε.
Ξέρω οτι πολλά ζητάω τέτοια ώρα αλλα
Ο χρόνος μου στην Θεσσαλονίκη τελειώνει αύριο και ισα ίσα προλαβαίνω ένα ακόμα.
Εχω πιοοοολυ καιρό να παω στα σπιτακια μας παιδιά.
Αν και προσπάθησα να διαβάσω στα προηγούμενα ποστ αλλα δεν κατάλαβα και πολλά γιατί δεν εχω ιδέα από τις κοπέλες και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά τώρα
Ρωτα τον @Isidoro$ αυτος την εχει παρει αρκετες φορες, εχει και κριτικες!Τι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετα
φίλε εγώ την βρήκα την μια ημέρα στο μπλε της Φρίξου και την άλλη στο ξύλινο στο 14 που ήταν παλιότερα η Νατάσα, δεν ξερω γιατί αλλάζει οίκο και που δουλεύει αυτές τις ημέρεςΦριξου σε ποιο; τι βαρδια;
κοίτα δεν επιδιώκω φιλιά και χάδια με κοπέλες του χώρου ειδικά μ αυτές που κανουν ελεύθερο........... οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν θελω ούτε να την προμοτάρω ουτε να την χαντακώσω............. εγώ αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν η διαφορά εικόνας απόδοσης που σ αυτήν την περίπτωση είναι αντιστόφως αναλογα ενώ ας πουμε στο ξανθό το πιπίνι στα τρίδυμα δεν μπορουσα να τελειώσω απ την αδιαφορία τηςΤι κάνατε μέσα φιλιά χάδια τέτοια δέχεται η είναι ξεπετα
42-43 είναι ήδη ώριμεςΝαι εχεις δικιο!! Προσωπικα οι ωριμες ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου και ειδικα το κοντο μαλλι με χαλαει πολυ....οι ηλικιες που προτιμω ειναι max 42-43 εκτος απο κατι εξαιρεσεις που ειναι πολυ τουμπανα σαν καποιες πορνοσταρ
Promotion της Ναταλις και της ριτας ολη την ωρα!!! Εχει γινει κουραστικο πλεον...Τι ακούμε?
42-43 ειναι στο οριο....απο 45 και πανω αρχιζει η σαπιλα..αλλα εδω μερικοι θεοποιουν 50αρες σαυρες που τους κατουρανε και νομιζουν οτι χυνουν ποταμια απο τη καυλα.....42-43 είναι ήδη ώριμες
Αγνοείς αυτό το μέλος και το υλικό που δημοσεύει.Promotion της Ναταλις και της ριτας ολη την ωρα!!! Εχει γινει κουραστικο πλεον...
42-43 ειναι στο οριο....απο 45 και πανω αρχιζει η σαπιλα..αλλα εδω μερικοι θεοποιουν 50αρες σαυρες που τους κατουρανε και νομιζουν οτι χυνουν ποταμια απο τη καυλα.....
Promotion της Ναταλις και της ριτας ολη την ωρα!!! Εχει γινει κουραστικο πλεον...
Αν έχετε κουραστεί να διαβάζετε για τις ίδιες κοπέλες, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες κοπέλες και μετά να μας τις παρουσιάσετε και να μας τις προτείνετε αν αξίζουν.40 χρονών είναι γριά.εχει όμως κάποιες που κρατιούνται και είναι καύλες.αλλα όχι αυτές που λέτε,αυτές είναι μπάζα που τις εκθειάζουν μόνο τα γγαρμιρια
Κανεις λαθος....εχω αναφερει αρκετες φορες κοπελες που εχω γαμησει και καποιες που τις ειχα στανταρακι και στην πορεια εγιναν ξεπετες.....!!Μερικες απο τις οποιες εχω κανει αναφορες ειναι:Ο PL κάτι σκόρπιες αναφορές σε κοπέλες που δούλευαν πριν 10-15 χρόνια...'promotion' κατά τη δική του ορολογία της Λάρας, εμπάθεια προς τη Ρίτα και τη Νάταλι ενώ δεν τις γνωρίζει και από κει και πέρα η αποθέωση της παπαριάς όλη μέρα... θεωρίες όλη μέρα για τα πάντα
Μας κατέστρεψες αλ.Πρωινό γαμησι με τη Ναταλίτσα μου που είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ.
Τώρα τι να σχολιάσω και τι να γράψω...
Εγώ άλλη τέτοια περίπτωση γυναίκας να γαμιεται με τόση μανία και λύσσα δε θυμάμαι.
Δηλαδή κάθε φορά απορώ σαν την πρώτη φορά.
Οι ριπές από το μουνι της ασταμάτητες, γίναμε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω ,πάθος, αισθησιασμός,τεχνική...σαν χαρακτήρας όσοι την γνωρίζουμε πρόκειται για διαμάντι...
Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τη Νάταλι ,αντιθέτως δεν χορταινει τις καύλες της ποτέ.
Τυπε αν θες να περναει η μερα σου, ανοιξε ενα αλλο θεμα, ουτε αυτο ειναι κακο και να τα λετε εκει, εδω μεσα τελευταια το εχετε κανει χειροτερο και απο μπουρδελο το θεμα με τις αερολογιες σας....Κανεις λαθος....εχω αναφερει αρκετες φορες κοπελες που εχω γαμησει και καποιες που τις ειχα στανταρακι και στην πορεια εγιναν ξεπετες.....!!Μερικες απο τις οποιες εχω κανει αναφορες ειναι:
Ελενα-ραισα
deniz
izabela(las vegas)
INA(poison)
jesy
amarylis
Αγαπη
.....και πολλες αλλες!!!
Σε αντιθεση με εσενα που εκθειαζεις μονιμα τις υπηρεσιες απο κατι μπαζολες (ειρηνη,ριτα,ναταλι,ελενα-πρασινοματα κτλ και σχεδον ολες οι κριτικες σου που ανεβαζεις ειναι για τετοιου επιπεδου γκομενες !!)
Επισεις εδω και 6-7 χρονια δουλευουν οι ιδιες κοπελες χαμηλου επιπεδου οποτε τι να λεμε καθε μερα για τις ιδιες??
Μερικες φορες κανουμε γενικη συζητηση για γκομενες-πουτανες για να περναει η μερα..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
Τίποτα συγκεκριμένο δεν γράφεις για αυτές που λες...ετεροχρονισμένες αερολογιες που δε βοηθούν κανέναν ούτε να τις επισκεφθεί ούτε να τις αποφύγει.Κανεις λαθος....εχω αναφερει αρκετες φορες κοπελες που εχω γαμησει και καποιες που τις ειχα στανταρακι και στην πορεια εγιναν ξεπετες.....!!Μερικες απο τις οποιες εχω κανει αναφορες ειναι:
Ελενα-ραισα
deniz
izabela(las vegas)
INA(poison)
jesy
amarylis
Αγαπη
.....και πολλες αλλες!!!