Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Έρχεται για αρπαχτη η φόλα!
Σιγά μην ερχόταν ο αφρός στην Θεσσαλονίκη. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Καλά που έχουμε τα ντόπια τα κορίτσια, αν περιμέναμε από τους νταβάδες...
Φίλος μου από Αθήνα είχε μία πολύ πολύ πολύ πολύ δυσάρεστη εμπειρία ΣΜΝ με την κυρία…

Είναι εξαιρετικά λεπτό το θέμα και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν την έχω δει αλλά από ότι μου είπε είναι μια όμορφη γυναίκα αλλά με εξαιρετικά κακή ατομική υγιεινή, αλαζονεία και κακούς τρόπους

Η υγεία μας τόσο η ψυχική όσο κυρίως η σωματική είναι πάνω από την καυλα μας

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Φίλος μου από Αθήνα είχε μία πολύ πολύ πολύ πολύ δυσάρεστη εμπειρία ΣΜΝ με την κυρία…

Είναι εξαιρετικά λεπτό το θέμα και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν την έχω δει αλλά από ότι μου είπε είναι μια όμορφη γυναίκα αλλά με εξαιρετικά κακή ατομική υγιεινή, αλαζονεία και κακούς τρόπους

Φιλε μπορει να κολλησε και απο αλλη, δεν μπορεις να ξερεις σιγουρα.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου, αλλά η συγκεκριμένη σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, δεν κάνει ελεύθερο στοματικό. Πως κόλλησε ΣΜΝ ο φίλος σου; Έσπασε το προφυλακτικό; Κάποια ΣΜΝ εμφανίζουν συμπτώματα αρκετές μέρες έως και μήνες μετά. Με λίγα λόγια είναι δύσκολη η ιχνηλάτηση ενός ΣΜΝ για κάποιον που είναι αρκετά δραστήριος.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Φιλε μπορει να κολλησε και απο αλλη, δεν μπορεις να ξερεις σιγουρα.
Επειδή αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά όσο και λεπτά δεν θα έλεγα κάτι στον αέρα. Ο φίλος μου δεν είχε καμία σχέση με μπουρδέλα και στούντιο και την συγκεκριμένη την γνώρισε έξω

Την κάψουρεύτηκε Χωρίς φυσικά ανταπόκριση. Δεν ήξερε τίποτα για τη δουλειά της μέχρι να του το πει μια φίλη της. Επί μία εβδομάδα σχεδόν πήγαινε καθημερινά και όχι με τα απλά προγράμματα ώστε να έχει πιο πολύ χρόνο μαζί της. Μέχρι που την τελευταία μέρα χωρίς να Της έχει φερθεί άσχημα του μίλησε με έναν εξαιρετικά αγενή και προσβλητικό τρόπο.

Επίσης κάτι άλλο που το είπε είναι ότι η κοπέλα αυτή θα μπορούσε να πάρει ένα Oscar υποκριτικής αν υπήρχε για ταινίες ερωτικού περιεχομένου γιατί στο κρεβάτι ουρλιάζει. Την έχει δει κάποιος εδώ μέσα; Είναι στ’ αλήθεια τόσο όμορφη;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Επειδή αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά όσο και λεπτά δεν θα έλεγα κάτι στον αέρα. Ο φίλος μου δεν είχε καμία σχέση με μπουρδέλα και στούντιο και την συγκεκριμένη την γνώρισε έξω

Την κάψουρεύτηκε Χωρίς φυσικά ανταπόκριση. Δεν ήξερε τίποτα για τη δουλειά της μέχρι να του το πει μια φίλη της. Επί μία εβδομάδα σχεδόν πήγαινε καθημερινά και όχι με τα απλά προγράμματα ώστε να έχει πιο πολύ χρόνο μαζί της. Μέχρι που την τελευταία μέρα χωρίς να Της έχει φερθεί άσχημα του μίλησε με έναν εξαιρετικά αγενή και προσβλητικό τρόπο.

Επίσης κάτι άλλο που το είπε είναι ότι η κοπέλα αυτή θα μπορούσε να πάρει ένα Oscar υποκριτικής αν υπήρχε για ταινίες ερωτικού περιεχομένου γιατί στο κρεβάτι ουρλιάζει. Την έχει δει κάποιος εδώ μέσα; Είναι στ’ αλήθεια τόσο όμορφη;
Για να καταλαβω, την γνωρισε εξω δεν κανανε κατι και μετα οταν εμαθε οτι ειναι επαγγελματιας πηγαινε στο στουντιο που δουλευει, και εκανε αυτα που γραφεις,σωστα;

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου, αλλά η συγκεκριμένη σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, δεν κάνει ελεύθερο στοματικό. Πως κόλλησε ΣΜΝ ο φίλος σου; Έσπασε το προφυλακτικό; Κάποια ΣΜΝ εμφανίζουν συμπτώματα αρκετές μέρες έως και μήνες μετά. Με λίγα λόγια είναι δύσκολη η ιχνηλάτηση ενός ΣΜΝ για κάποιον που είναι αρκετά δραστήριος.
Παρότι είναι φίλος μου φίλε το συγκεκριμένο παλικάρι είναι ένα συναισθηματικό χάπατο με τις γυναίκες παρότι εμφανισιακά είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Οπότε μόνο ενεργό δεν τον χαρακτηρίζω σεξουαλικά. Πμ Πραγματικά δεν γνωρίζω τι κάναν και πως το κάνανε

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Για να καταλαβω, την γνωρισε εξω δεν κανανε κατι και μετα οταν εμαθε οτι ειναι επαγγελματιας πηγαινε στο στουντιο που δουλευει, και εκανε αυτα που γραφεις,σωστα;
Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ερωτεύεται επαγγελματία φίλε.

Και νομίζω ότι είναι λιγότερο παράλογο δεν θα πω πιο λογικό να ερωτευτείς μια γυναίκα και να μην σε επηρεάσει όταν μάθεις το επάγγελμα της από το να ερωτευτείς μία γυναίκα την οποία πληρώνεις για να πας μαζί της. Θα το πω και ως απάντηση στο δικό σου μήνυμα ότι ο φίλος και πρώην συνάδελφος μου Γενικά με τις γυναίκες δεν το είχε τόσο πολύ και ήταν υπέρ το δέον αγαπούλης. Γενικά όχι μόνο με τη συγκεκριμένη. Και παρά τον προσβλητικό τρόπο που του μίλησες την τελευταία του συνάντηση έκανε πολύ καιρό για να σταματήσει να μας τα κάνει τσουρέκια για εκείνη

Και επειδή για να είμαι ειλικρινής η φωτογραφία που υπάρχει στην κριτική της στο προφίλ της δε μου γεμίζει το μάτι γι’ αυτό ρώτησαν την έχεις συναντήσει κάποιος και για αυτό το λόγο θα πάω να την δω. Δεν θα περάσω μαζί της στο λέω προκαταβολικά αλλά τουλάχιστον να την δω στο σαλόνι

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ερωτεύεται επαγγελματία φίλε.

Και νομίζω ότι είναι λιγότερο παράλογο δεν θα πω πιο λογικό να ερωτευτείς μια γυναίκα και να μην σε επηρεάσει όταν μάθεις το επάγγελμα της από το να ερωτευτείς μία γυναίκα την οποία πληρώνεις για να πας μαζί της. Θα το πω και ως απάντηση στο δικό σου μήνυμα ότι ο φίλος και πρώην συνάδελφος μου Γενικά με τις γυναίκες δεν το είχε τόσο πολύ και ήταν υπέρ το δέον αγαπούλης. Γενικά όχι μόνο με τη συγκεκριμένη. Και παρά τον προσβλητικό τρόπο που του μίλησες την τελευταία του συνάντηση έκανε πολύ καιρό για να σταματήσει να μας τα κάνει τσουρέκια για εκείνη

Και επειδή για να είμαι ειλικρινής η φωτογραφία που υπάρχει στην κριτική της στο προφίλ της δε μου γεμίζει το μάτι γι’ αυτό ρώτησαν την έχεις συναντήσει κάποιος και για αυτό το λόγο θα πάω να την δω. Δεν θα περάσω μαζί της στο λέω προκαταβολικά αλλά τουλάχιστον να την δω στο σαλόνι
Ναι βρε ενταξει αυτο.. εδω μεσα υπαρχουν καμια δεκαρια ατομα που εχουν ερωτευτει την Λαρα!
Εγω απλα δεν καταλαβα αν εξω που την γνωρισε κανανε κατι.. γιατι κολλημα χωρις να παιχτει κατι δεν τρως, οσο και αν σου αρεσε η κοπελα.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
περασα προχτες απο ρωξανης με μινωταυρου γωνια με μια Μπιανκα. περασα καλα εγω και ρωταω ξερει κανενας που τη ξαναβρισκω σημερα - αυριο;
επισης αν ξερετε προγραμματα τιμες;
Εγω περασα καλα αλλα στο 5λεπτο τελιωσα οποτε δεν τη τεσταρα καλα.
Αξιζει;
εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κριτικες

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Ναι βρε ενταξει αυτο.. εδω μεσα υπαρχουν καμια δεκαρια ατομα που εχουν ερωτευτει την Λαρα!
Εγω απλα δεν καταλαβα αν εξω που την γνωρισε κανανε κατι.. γιατι κολλημα χωρις να παιχτει κατι δεν τρως, οσο και αν σου αρεσε η κοπελα.
Εδώ έχεις μεγάλο λάθος φίλε. Ειδικά οι συναισθηματικοι άνθρωποι κολλάνε ερωτεύονται με τα τσαρούχια και ακόμα και εξ αποστάσεως. Γνωρίστηκαν σε μια κοινή ομήγυρη που και συναντήθηκαν άλλες 34 φορές Δύο από αυτές οι δυο τους με τη φίλη της. Άλλες λεπτομέρειες για να μη ρωτήσει κάποιος άλλος δεν γνωρίζω αλλά για να το κλείσω αυτό το θέμα της γνωριμίας τους το θεωρώ ανθρώπινο και σύνηθες. Ειδικά για αυτούς που λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με τη λογική γιατί η καρδιά μας ερωτεύεται ανθρώπους όχι επαγγέλματα

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Εδώ έχεις μεγάλο λάθος φίλε. Ειδικά η συναισθηματική άνθρωποι κολλάνε ερωτεύονται με τα τσαρούχια και ακόμα και εξ αποστάσεως. Γνωρίστηκαν σε μια κοινή ομήγυρη που και συναντήθηκαν άλλες 34 φορές Δύο από αυτές οι δυο τους με τη φίλη της. Άλλες λεπτομέρειες για να μη ρωτήσει κάποιος άλλος δεν γνωρίζω αλλά για να το κλείσω αυτό το θέμα της γνωριμίας τους το θεωρώ ανθρώπινο και σύνηθες. Ειδικά για αυτούς που λειτουργούν με το συναίσθημα και όχι με τη λογική γιατί η καρδιά μας ερωτεύεται ανθρώπους όχι επαγγέλματα
Μικρος θα ειναι τοτε, γιατι αμα οποια γνωριζαμε, τρωγαμε κολλημα. Καταλαβαινεις, θα ειμασταν σε κανα φρενοκομειο τωρα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Τελος παντων, δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο φιλος σου. Εγω απλα θελω να πω οτι αν δεν εισαι 100% σιγουρος και με στοιχεια οτι δηλαδη καποιος κολλησε απο αυτην σιγουρα,καλυτερα μην γραφεις τετοια πραγματα και τρομαζεις το κοσμο.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Τελος παντων, δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο φιλος σου. Εγω απλα θελω να πω οτι αν δεν εισαι 100% σιγουρος και με στοιχεια οτι δηλαδη καποιος κολλησε απο αυτην σιγουρα,καλυτερα μην γραφεις τετοια πραγματα και τρομαζεις το κοσμο.
Ας μου κάνει μήνυση επώνυμα η συγκεκριμένη και μπορεί μέσω της IP μου να με βρει. Κατά 99 τοις 100 ο φίλος μου κόλλησε από εκείνη γιατί μετά από αρκετό καιρό πήγε με άλλη γυναίκα. Και θα πω κάτι και θα το κλείσω εδώ και δε με νοιάζει αν θα αναφερθεί κάποιος άλλος στο συγκεκριμένο θέμα είτε από ενδιαφέρον όπως εσύ είτε με κάποια σκοπιμότητα. Στη νομική λένε καλύτερα να αθωωθούν 10 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος.
Στο δίπολο αθώος – ένοχος ας αντιπαρα βάλουμε το δίπολο υγιής ασθενης
Ο νοών νοείτω

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Ας μου κάνει μήνυση επώνυμα η συγκεκριμένη και μπορεί μέσω της IP μου να με βρει. Κατά 99 τοις 100 ο φίλος μου κόλλησε από εκείνη γιατί μετά από αρκετό καιρό πήγε με άλλη γυναίκα. Και θα πω κάτι και θα το κλείσω εδώ και δε με νοιάζει αν θα αναφερθεί κάποιος άλλος στο συγκεκριμένο θέμα είτε από ενδιαφέρον όπως εσύ είτε με κάποια σκοπιμότητα. Στη νομική λένε καλύτερα να αθωωθούν 10 ένοχοι παρά να καταδικαστεί ένας αθώος.
Ο νοών νοείτω
Καλησπέρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς η κοπέλα έχει κακή συμπεριφορά και κακές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο, έμαθα ότι οι περισσότεροι πελάτες χτες το βράδυ στο red light πέρασαν άσχημα και ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω, έγινε μάλιστα και φασαρία μεγάλη. Μακριά λοιπόν να γλιτώσετε τα λεφτά σας......

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
210
Πόντοι
21
Ο νοών νοείτω
τι κολλησε?Στειλε μου pm σε παρακαλω

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Χθεσινή μεσημεριανή μίνι τσάρκα.

Αναφερω ότι θυμάμαι
Βέγκας 1 Ρίτα.
Στο 2 μια αδιάφορη
Και στο 3 μια κολομβιανή που δεν την είδα λάιβ.
Μινώταυρου 16 Σουζάνα
Και απέναντι μια άλλη μιλφ...είπατε όνομα δεν το θυμάμαι.
Αδιάφορη και αυτή.
Ερημίτη η μόνη που άξιζε χωρίς να την δω η Σάντρα, στην οποία θα έμπαινα αν δεν είχε δύο μέσα σε δωμάτια.
Επίσης απέναντι Φρίντα που θα πω για αυτήν στον επίλογο.
Νάταλι στο δωμάτιο.
Εμμανουέλα Ρουμάνα νταρντανα και μια λατίνα στη σειρά από γκοντιβα μέχρι μπελαρους.
Φρίξου 15 Κασσάνδρα με τρία δωμάτια,.δεν την είδα.
Είναι τόσο καλή αυτή?
Απέναντι μια νέα αδιάφορη.
Στα τρίδυμα στο 1 μια πιτσιρίκα Άννα αρκετά τεράστια και στο 3 πήρε μεταγραφή το μπαζοβλήμα η Βάσω ή κάποια της μοιάζει τόσο?

Φρίντα λοιπόν...μπαίνω πρώτος και μετά από δύο δευτερόλεπτα συναγωνιστής.
Λέει αρχίζω με 30
Της λέει ο παίχτης δεν θα μας πεις προγράμματα?
Μόνο αν κάποιος θέλει να περάσει λέει.
Α καλά λέω και φεύγω.
Και.λεει εσύ κάθε μέρα έρχεσαι ρε μαλακά.
Ποιος έρχεται βρε μπαζογρια της λέω κάθε μέρα που έχω να κάνω τσάρκα μισό χρόνο και?
Άσε που και με πλήρωνες εγώ δεν έμπαινα μαζί σου.

Πραγματικά απορώ με το θράσος της φακλανας με τα σάπια δόντια.

Μην τις θεοποιειτε ρε!

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Χθεσινή μεσημεριανή μίνι τσάρκα.

Αναφερω ότι θυμάμαι
Βέγκας 1 Ρίτα.
Στο 2 μια αδιάφορη
Και στο 3 μια κολομβιανή που δεν την είδα λάιβ.
Μινώταυρου 16 Σουζάνα
Και απέναντι μια άλλη μιλφ...είπατε όνομα δεν το θυμάμαι.
Αδιάφορη και αυτή.
Ερημίτη η μόνη που άξιζε χωρίς να την δω η Σάντρα, στην οποία θα έμπαινα αν δεν είχε δύο μέσα σε δωμάτια.
Επίσης απέναντι Φρίντα που θα πω για αυτήν στον επίλογο.
Νάταλι στο δωμάτιο.
Εμμανουέλα Ρουμάνα νταρντανα και μια λατίνα στη σειρά από γκοντιβα μέχρι μπελαρους.
Φρίξου 15 Κασσάνδρα με τρία δωμάτια,.δεν την είδα.
Είναι τόσο καλή αυτή?
Απέναντι μια νέα αδιάφορη.
Στα τρίδυμα στο 1 μια πιτσιρίκα Άννα αρκετά τεράστια και στο 3 πήρε μεταγραφή το μπαζοβλήμα η Βάσω ή κάποια της μοιάζει τόσο?

Φρίντα λοιπόν...μπαίνω πρώτος και μετά από δύο δευτερόλεπτα συναγωνιστής.
Λέει αρχίζω με 30
Της λέει ο παίχτης δεν θα μας πεις προγράμματα?
Μόνο αν κάποιος θέλει να περάσει λέει.
Α καλά λέω και φεύγω.
Και.λεει εσύ κάθε μέρα έρχεσαι ρε μαλακά.
Ποιος έρχεται βρε μπαζογρια της λέω κάθε μέρα που έχω να κάνω τσάρκα μισό χρόνο και?
Άσε που και με πλήρωνες εγώ δεν έμπαινα μαζί σου.

Πραγματικά απορώ με το θράσος της φακλανας με τα σάπια δόντια.

Μην τις θεοποιειτε ρε!
Η Φρίντα εντωμεταξύ ένα πρωί μόλις είχε μπει στο μαγαζί και άπλωνε από το παράθυρο κάτι πλυμένες πετσέτες σε μια απλώστρα που ήταν στο δρόμο. Εντελώς άβαφη εντελώς ατημέλητη

Respect και μόνο respect σε όσους τη γαμάνε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Καλη είναι μέσα?τι πρόγραμμα πήρες?
70αρι πηρα, σαν αποδοση με παλαιοτερα, ειναι πεσμενη θα ελεγα, παλαιοτερα ηταν τσοντα μεσα, τωρα δεν ειναι, ισως η οικιοτητα μου μαζι της τα εκοψε.??? με βαρεθηκε.??? αν και δεν μου το δειχνει με το τροπο της, δεν παω και τακτικα, η 2η φορα πηγα απο τοτε που ηρθε, δεν τα κλαις παντως...αν σου κανει κλικ γιατι απο εμφανιση δεν ειναι κατι τρελο, μονο αν ειναι βαμενη, εχει καυλωτικη φατσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom