Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Live
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα Σιντι, η ψιλη λεπτη!
Αριστερα. Η Σαντρα, αλλη ομως..φορουσε γυαλια και ειχε παραπανω κιλα απο αυτην που ειχα δει πριν μερες.. οποτε εχουμε δυο στο ιδιο μαγαζι!
Απεναντι πετρου, ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα με ενα διχτυωτο να κραταει ορθιες τις βυζαρες!
Διπλα. Η μιλφ Φριντα, επισης με βυζαρες.. καλο ομως ειναι να κανει τα δοντακια της.
Ν. ουρανου 28. Η ιδια που λεγαμε την προηγουμενη φορα.. (ξεχασα το ονομα) και φυσικα δεν μπορω να θυμηθω που εχει δουλεψει παλιοτερα. Παντως εχει ωραιο κορμι!
Ν. μινωταυρου το γωνιακο! Μπιανκα.. ηρθε το μωρο και εκατσε στα ποδια μου και παιξαν λιγα χαμουρεματα.. εαν ειχα λεφτα για πρωκτικο θα εμπαινα ανετα. Με καυλωσε και το καταλαβε!
Βενους, η ψιλη που δεν κανει πρωκτικο..με ωραιο μαυρισμα! Σουζη αν δεν την μπερδευω με την αλλη.
Μπελαρουζ. Μαρια αρκετα γεματουλα!
Ρεντ λαιτς. Σοφια!
Πλει μποι. Πανω που ανεβαινεις, μια μαυρομαλα με ωραιο προσωπο..αλλα πολυ μαγκιορα και δεν τα γουσταρω αυτα. Μονη χωρις τσατσα.
Σκεφτομαι να περασω με Ινα μου αρεσε σημερα.. ποιζον!
poizon.jpg
Την Ινα πριν απο ενα χρονο την γαμησα 5-6 φορες με καυλωνε πολυ το κορμι της.. αν και ηταν ψυχρη μεσα την γαμουσα με ανεση χρονου πανω απο 20 λεπτα με 40ευρω καθε φορα χωρις γκρινια και δεν ελεγε οχι σε τιποτα...
Την τελευταια φορα που πηγα μου γκρινιαζε για το χρονο και αρχισε να βριζει στα ρωσικα τα οποια τα καταλαβαινω...
Συνεχισα να τη γαμαω δυνατα στα τεσσερα και στο τελος εβγαλα τη καποτα και εχυσα στον κωλο και στην πλατη της.....εφυγε βριζοντας στα ρωσικα και φυσικα δεν πηγα ξανα......
ΥΓ :Οποτε φιλε πρατεις κατα το δοκουν!!!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Περασμα απο τα σπιτακια πριν απο λιγο με στοχο την καινουργια τη Βαλεντινα αλλα ηταν κλειστο.....μας δουλευουν κανονικα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.968
Πόντοι
32.165
Περασμα απο τα σπιτακια πριν απο λιγο με στοχο την καινουργια τη Βαλεντινα αλλα ηταν κλειστο.....μας δουλευουν κανονικα
Το παθημα να γινει μαθημα. Πρωτα χτυπαμε τηλεφωνο να δουμε αν η κοπελα δουλευει και ακομα πιο βασικο αν το μαγαζι ειναι ανοιχτο.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
αν και δεν εχω παει με Λαρα, δεν νομιζω να φτανει στα επιπεδα της Candy. Θα μου πεις τωρα και πως το συμπεραινεις. Απλα η Candy ειχε φουλ εξυπναδα και σπιρταδα μεσα της, ηξερε πως να φερθει και τι να σου πασαρει γι αυτο και αργοτερα αγορασε το μαγαζι. Ολες οι εξυπνες ξερουν πως να κανουν την δουλεια γι αυτο και μια μερα εξαφανιζονται αφου μαζεψαν το παραδακι. Τρανο παραδειγμα των τελευταιων ημερων η Νατασα απ το ξυλινο.
Δηλαδή μπόρεσε να βγάλει καμμία πολυκατοικία?μόνο με τέτοια αγορά ανεβαίνεις level και λες bye...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Το παθημα να γινει μαθημα. Πρωτα χτυπαμε τηλεφωνο να δουμε αν η κοπελα δουλευει και ακομα πιο βασικο αν το μαγαζι ειναι ανοιχτο.
Oι μαλακες δεν εχουν βαλει τηλεφωνο πως να παρω....παλι καλα ημουν κεντρο για καφε και οταν εφευγα πηγα μια στιγμη να δω τι παιζει......απο το πρωι θελω να γαμησω αυτο το καυλακι

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά...η Έλενα ραΐσα... δουλεύει ή όχι..?
Κατέβηκα μια φορά την προηγούμενη Τρίτη και μια σήμερα Παρασκευή και ήταν κλειστό το κόκκινο σπιτάκι της (που είναι δίπλα στο πράσινο) δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μέρος και τι ώρες ξεκινάει..?
Γιατί και τις δύο φορές που πήγα, έκατσα μέχρι τις 10 και Τζιφός, κλειστό το μαγαζί..και κατέβηκα για αυτήν ..
?

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.654
Πόντοι
1.056

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.192
Πόντοι
371
Εγώ ρε φίλε δεν το δέχομαι να περιμένω με χαρτάκι στο δελο και πολύ περισσότερο ραντεβού μια μέρα πριν γιαυτο Κ δεν έχω πάει ούτε να την δω
Εδώ περιμένεις με χαρτάκι στο μπουρδελο το κράτος τράπεζες εφορίες κτλ που εκεί σε γαμανε τι σε πειράζει να περιμένεις για να γαμησεις..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.192
Πόντοι
371
Kαλησπέρα συναδέλφοι, είμαι νέος στο άθλημα και θέλω να ακούσω την προσέγγιση σας. Πως αντιμετωπίζετε την κοπέλα με του που μπει στο δωμάτιο ; Tι της λέτε ; Πως ανάβετε την φλόγα ; Με όσες έχω πάει μου έιπαν πως είμαι ντροπαλός και ισχύει, κάτι που θα ήθελα να φτιάξω.
Ανάλογα την κοπέλα, έχει τύχη να πω πόσο όμορφη ήταν γιατί πραγματικά ήταν, φιλιά στο λαιμό στα βιζια και βλέπεις πως πάει το έργο και ενεργείς και εσύ..

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Η ουσία από αυτές που βλέπω κατά καιρούς ,είναι ότι είναι όλο οι ίδιες και οι ίδιες...δεν έχεις να επιλέξεις από άφθονο αριθμό γυναικών ούτε από μεγάλη γκάμα,πχ ψηλή κοντή,γεροδεμένη,όμορφη,σκληρή κλπ...πάμε κι όπου βγει είναι κάπως...

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Ρε παιδιά...η Έλενα ραΐσα... δουλεύει ή όχι..?
Κατέβηκα μια φορά την προηγούμενη Τρίτη και μια σήμερα Παρασκευή και ήταν κλειστό το κόκκινο σπιτάκι της (που είναι δίπλα στο πράσινο) δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μέρος και τι ώρες ξεκινάει..?
Γιατί και τις δύο φορές που πήγα, έκατσα μέχρι τις 10 και Τζιφός, κλειστό το μαγαζί..και κατέβηκα για αυτήν ..
?
Τα μπουρδελα των 30 ευρω ειναι για το πουτσο δεν εχουν ουτε προγραμμα σωστο στο site ουτε σταθερα ωραρια....εχουν μεινει στην εποχη του βαρδαρη πρεπει να πας απο κοντα να δεις ποια κοπελα δουλευει και αν εισαι τυχαιρος θα βρεις αυτη που θελεις....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.789
Πόντοι
736
Αυτή η Βαλεντίνα που εμφανίστηκε δίπλα μου βγάζει κάτι έκφυλο που θέλω να τη σπάσω στο γαμησι έτσι bimbo που φαίνεται

Πήγε κάνεις μήπως?

Την ειρήνη την έβγαλαν από το πρόγραμμα βλέπω. Πρόλαβε κάνεις?

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τα μπουρδελα των 30 ευρω ειναι για το πουτσο δεν εχουν ουτε προγραμμα σωστο στο site ουτε σταθερα ωραρια....εχουν μεινει στην εποχη του βαρδαρη πρεπει να πας απο κοντα να δεις ποια κοπελα δουλευει και αν εισαι τυχαιρος θα βρεις αυτη που θελεις....
Η Έλενα ραΐσα ποτέ δεν ήταν στο πρόγραμμα από το site με τις βάρδιες..

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.884
Πόντοι
746
Την Ινα πριν απο ενα χρονο την γαμησα 5-6 φορες με καυλωνε πολυ το κορμι της.. αν και ηταν ψυχρη μεσα την γαμουσα με ανεση χρονου πανω απο 20 λεπτα με 40ευρω καθε φορα χωρις γκρινια και δεν ελεγε οχι σε τιποτα...
Την τελευταια φορα που πηγα μου γκρινιαζε για το χρονο και αρχισε να βριζει στα ρωσικα τα οποια τα καταλαβαινω...
Συνεχισα να τη γαμαω δυνατα στα τεσσερα και στο τελος εβγαλα τη καποτα και εχυσα στον κωλο και στην πλατη της.....εφυγε βριζοντας στα ρωσικα και φυσικα δεν πηγα ξανα......
ΥΓ :Οποτε φιλε πρατεις κατα το δοκουν!!!
Καλη ειναι.:wink:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.884
Πόντοι
746
Τα 30αρια σε πειραξαν φιλε; εδω η Σοφια το εκανε 50 μου ειπε η τσατσα χθες.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.884
Πόντοι
746
Εδώ περιμένεις με χαρτάκι στο μπουρδελο το κράτος τράπεζες εφορίες κτλ που εκεί σε γαμανε τι σε πειράζει να περιμένεις για να γαμησεις..
Δεν εχει χαρτακι..τι κολλημα φαγατε μ αυτο; οπως σ ολα τα στουντιο ετσι και σε αυτο, αν δεν κλεισεις ραντεβου θα περιμενεις στην σειρα.
Τωρα αν μερικοι δεν μπορουν να περιμενουν η δεν θελουν να παρουν τηλ. δεν τους φταιει η κοπελα που εχει πολυ κοσμο! τι να κανει δηλαδη να διωξει τους πελατες για να μπουν αυτοι;;

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Καλημέρα χυστες μου μόλις πέρασα επιφυλακτικά από free house με Ιζαμπέλα γιατί μου αρέσουν τα κατσικάκια! Είπα να κάνω μια εξαίρεση σήμερα και πέρασα με 50€ με cim και προς έκπληξη μου τα κατάπιε κιόλας! Και λέω ώπα τι εγι
Ε εδώ α λέει Μ αρέσει να τα πίνω! Το κορμί της για την ηλικία της είναι πολύ καλό και σφιχτό αν και δε το περίμερνα πέρασα καλά! Ήπιε όλο το αρχιδοζουμο και χαλάρωσα!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Καλημέρα χυστες μου μόλις πέρασα επιφυλακτικά από free house με Ιζαμπέλα γιατί μου αρέσουν τα κατσικάκια! Είπα να κάνω μια εξαίρεση σήμερα και πέρασα με 50€ με cim και προς έκπληξη μου τα κατάπιε κιόλας! Και λέω ώπα τι εγι
Ε εδώ α λέει Μ αρέσει να τα πίνω! Το κορμί της για την ηλικία της είναι πολύ καλό και σφιχτό αν και δε το περίμερνα πέρασα καλά! Ήπιε όλο το αρχιδοζουμο και χαλάρωσα!
Την είχα προσέξει κι εγώ μια μιλφ είναι..πόση ώρα σε κράτησε με τα 50 ευρώ?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.468
Πόντοι
7.095
Τα έχω πει προ πολλού αλλά δεν με άκουσε κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom