Την Ινα πριν απο ενα χρονο την γαμησα 5-6 φορες με καυλωνε πολυ το κορμι της.. αν και ηταν ψυχρη μεσα την γαμουσα με ανεση χρονου πανω απο 20 λεπτα με 40ευρω καθε φορα χωρις γκρινια και δεν ελεγε οχι σε τιποτα...Live
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα Σιντι, η ψιλη λεπτη!
Αριστερα. Η Σαντρα, αλλη ομως..φορουσε γυαλια και ειχε παραπανω κιλα απο αυτην που ειχα δει πριν μερες.. οποτε εχουμε δυο στο ιδιο μαγαζι!
Απεναντι πετρου, ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα με ενα διχτυωτο να κραταει ορθιες τις βυζαρες!
Διπλα. Η μιλφ Φριντα, επισης με βυζαρες.. καλο ομως ειναι να κανει τα δοντακια της.
Ν. ουρανου 28. Η ιδια που λεγαμε την προηγουμενη φορα.. (ξεχασα το ονομα) και φυσικα δεν μπορω να θυμηθω που εχει δουλεψει παλιοτερα. Παντως εχει ωραιο κορμι!
Ν. μινωταυρου το γωνιακο! Μπιανκα.. ηρθε το μωρο και εκατσε στα ποδια μου και παιξαν λιγα χαμουρεματα.. εαν ειχα λεφτα για πρωκτικο θα εμπαινα ανετα. Με καυλωσε και το καταλαβε!
Βενους, η ψιλη που δεν κανει πρωκτικο..με ωραιο μαυρισμα! Σουζη αν δεν την μπερδευω με την αλλη.
Μπελαρουζ. Μαρια αρκετα γεματουλα!
Ρεντ λαιτς. Σοφια!
Πλει μποι. Πανω που ανεβαινεις, μια μαυρομαλα με ωραιο προσωπο..αλλα πολυ μαγκιορα και δεν τα γουσταρω αυτα. Μονη χωρις τσατσα.
Σκεφτομαι να περασω με Ινα μου αρεσε σημερα.. ποιζον!
![]()
Την τελευταια φορα που πηγα μου γκρινιαζε για το χρονο και αρχισε να βριζει στα ρωσικα τα οποια τα καταλαβαινω...
Συνεχισα να τη γαμαω δυνατα στα τεσσερα και στο τελος εβγαλα τη καποτα και εχυσα στον κωλο και στην πλατη της.....εφυγε βριζοντας στα ρωσικα και φυσικα δεν πηγα ξανα......
ΥΓ :Οποτε φιλε πρατεις κατα το δοκουν!!!