Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.895
Πόντοι
746
Εγώ ρε φίλε δεν το δέχομαι να περιμένω με χαρτάκι στο δελο και πολύ περισσότερο ραντεβού μια μέρα πριν γιαυτο Κ δεν έχω πάει ούτε να την δω
Τι χαρτακι; τι εννοεις φιλε;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
749
Πόντοι
366
Πέρασα και ‘‘γώ με Σαντρα την προηγούμενη βδομάδα το πρωί…Πολύ καλό σοσιαλ,σφιχτό κωλαρακι και γουστάρει και μπάτσουλες στο κωλαρακι.Σε νορμαλ πλαισια…Αντίθετα πέρασα με Ναταλί πολύ κακόκεφη και βαριεστημένη..Φαίνεται χαλασμένη γενικά τελευταία
Ακριβως!!! Η Ναταλι πολυ χαλασε!!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
ουτε εγω την ξερω την Λαρα,αν εχει κωΛαρα πειτε που την βρισκουμε ωστε να εχω αποψη
Αν ψαχνεις κωΛαρα μεγαλη με πιασιματα "μπαμπατσικη" δεν θα σου αρεσει η Λαρα καθολου......

Η Λαρα ειναι ενα κοριτσακι 50kg με μικρο κωλαρακι αδυνατα ποδια και πολυ μικρο βυζακι....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
16
Like
4.981
Πόντοι
746
Αν ψαχνεις κωΛαρα μεγαλη με πιασιματα "μπαμπατσικη" δεν θα σου αρεσει η Λαρα καθολου......

Η Λαρα ειναι ενα κοριτσακι 50kg με μικρο κωλαρακι αδυνατα ποδια και πολυ μικρο βυζακι....
που γαμιεται;

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.789
Πόντοι
736

Μουναρα ομως αντικειμενικά

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

Aleex

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Kαλησπέρα συναδέλφοι, είμαι νέος στο άθλημα και θέλω να ακούσω την προσέγγιση σας. Πως αντιμετωπίζετε την κοπέλα με του που μπει στο δωμάτιο ; Tι της λέτε ; Πως ανάβετε την φλόγα ; Με όσες έχω πάει μου έιπαν πως είμαι ντροπαλός και ισχύει, κάτι που θα ήθελα να φτιάξω.

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Μουναρα ομως αντικειμενικά
Γουστα ειναι....εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες με μοντελισιο κορμι η Λαρα ειναι αυτο που θελω!!! Σε αλλους που γουσταρουν μεγαλους κωλους βυζια και μπουτια σιγουρα δεν θα αρεσει

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
996
Πόντοι
81
Καινουργιο καυλακι με σιλικονατα βυζακια εμφανιστηκε στο αλλο site (ονομα: βαλεντινα) φενετε πολυ καλο....την εχει παρει κανεις?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.775
Πόντοι
736
Στο belladona ήταν μόνιμα πρωινή. Απο οτι κατάλαβα είναι σε άδεια τώρα αλλά θα την βγάλει στο πρόγραμμα όταν γυρίσει , στο μεταξύ ούτε εγω την έχω δει απο κοντά μόνο στις φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Γουστα ειναι....εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες με μοντελισιο κορμι η Λαρα ειναι αυτο που θελω!!! Σε αλλους που γουσταρουν μεγαλους κωλους βυζια και μπουτια σιγουρα δεν θα αρεσει
Έτσι πάει...αν γουστάρεις πχ την Αντελινα,και σου πει κάποιος πάνε στην Νάταλι,τότε θα ξαφνιαστείς

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.976
Πόντοι
32.165
  • Like
Αντιδράσεις: PL(2)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.670
Πόντοι
1.056
Διαβάζω σχόλια για αυτή την Λάρα,,,δεν την έχω δει ούτε μια φορά που δουλεύει ποτέ δουλεύει...ραντεβού θέλει?στον οδοντίατρο θα πάμε ?τόσο καλή είναι αυτή?τόση πελατεία έχει?
Σε όλους τις ερωτήσεις σου η απάντηση είναι ναι. Αν μπείς στο Bella Dona θα βρείς και κριτικές.

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
155
Πόντοι
1
Για να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...Αγαπούλης

Για να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...
Αγαπούλης ο τύπος . . . δεν έβγαινε απ το τσαρδί . . . Εγώ σ αγαπάω σε θέλω θα σε παντρευτώ και κάτι τέτοια κουλά . . .

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Ναι φίλε . . . αυτό ακριβως . . . τίποτε άλλο . . .
Οι άλλοι που πάνε με λουλούδια κ σοκολάτες το ίδιο δεν είναι?γιατί δεν τους σαπακιαζουν κ γελάνε όμως?μάλλον πίεσε σε βαθμό παλαβομαρας φαίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom