North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.323
- Πόντοι
- 1.346
Εδω φιλε κολλαει το.. κανει νερα στο κρεβατιΑκριβως!!! Η Ναταλι πολυ χαλασε!!
Εδω φιλε κολλαει το.. κανει νερα στο κρεβατιΑκριβως!!! Η Ναταλι πολυ χαλασε!!
Γενικα κακοκεφη...εγω δεν ξαναπαω...Εδω φιλε κολλαει το.. κανει νερα στο κρεβατι![]()
Αν ψαχνεις κωΛαρα μεγαλη με πιασιματα "μπαμπατσικη" δεν θα σου αρεσει η Λαρα καθολου......ουτε εγω την ξερω την Λαρα,αν εχει κωΛαρα πειτε που την βρισκουμε ωστε να εχω αποψη
που γαμιεται;Αν ψαχνεις κωΛαρα μεγαλη με πιασιματα "μπαμπατσικη" δεν θα σου αρεσει η Λαρα καθολου......
Η Λαρα ειναι ενα κοριτσακι 50kg με μικρο κωλαρακι αδυνατα ποδια και πολυ μικρο βυζακι....
Μουναρα ομως αντικειμενικάΑν ψαχνεις κωΛαρα μεγαλη με πιασιματα "μπαμπατσικη" δεν θα σου αρεσει η Λαρα καθολου......
Η Λαρα ειναι ενα κοριτσακι 50kg με μικρο κωλαρακι αδυνατα ποδια και πολυ μικρο βυζακι....
Γουστα ειναι....εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες με μοντελισιο κορμι η Λαρα ειναι αυτο που θελω!!! Σε αλλους που γουσταρουν μεγαλους κωλους βυζια και μπουτια σιγουρα δεν θα αρεσειΜουναρα ομως αντικειμενικά
Στο belladona ήταν μόνιμα πρωινή. Απο οτι κατάλαβα είναι σε άδεια τώρα αλλά θα την βγάλει στο πρόγραμμα όταν γυρίσει , στο μεταξύ ούτε εγω την έχω δει απο κοντά μόνο στις φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.που γαμιεται;
Με προλαβεςΚαινουργιο καυλακι με σιλικονατα βυζακια εμφανιστηκε στο αλλο site (ονομα: βαλεντινα) φενετε πολυ καλο....την εχει παρει κανεις?
Τετοια μουνακια θελουμε !!!μακαρι να ειναι καλη μεσα στο δωματιο......Με προλαβες
Σε όλους τις ερωτήσεις σου η απάντηση είναι ναι. Αν μπείς στο Bella Dona θα βρείς και κριτικές.Διαβάζω σχόλια για αυτή την Λάρα,,,δεν την έχω δει ούτε μια φορά που δουλεύει ποτέ δουλεύει...ραντεβού θέλει?στον οδοντίατρο θα πάμε ?τόσο καλή είναι αυτή?τόση πελατεία έχει?
Για να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...Αγαπούλης
Αγαπούλης ο τύπος . . . δεν έβγαινε απ το τσαρδί . . . Εγώ σ αγαπάω σε θέλω θα σε παντρευτώ και κάτι τέτοια κουλά . . .Για να επαιξε τετοιο σκηνικο καποια χοντρη μαλακια θα εκανε ο τυπος σιγουρα...
Ναι φίλε . . . αυτό ακριβως . . . τίποτε άλλο . . .Τι εννοείς...μπήκε μέσα κ δεν έβγαινε κ κλαιγοταν?
Αυτος δεν ειναι αγαπουλης.....ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ με ψυχολογικα!!!!Αγαπούλης ο τύπος . . . δεν έβγαινε απ το τσαρδί . . . Εγώ σ αγαπάω σε θέλω θα σε παντρευτώ και κάτι τέτοια κουλά . . .
αν και δεν εχω παει με Λαρα, δεν νομιζω να φτανει στα επιπεδα της Candy. Θα μου πεις τωρα και πως το συμπεραινεις. Απλα η Candy ειχε φουλ εξυπναδα και σπιρταδα μεσα της, ηξερε πως να φερθει και τι να σου πασαρει γι αυτο και αργοτερα αγορασε το μαγαζι. Ολες οι εξυπνες ξερουν πως να κανουν την δουλεια γι αυτο και μια μερα εξαφανιζονται αφου μαζεψαν το παραδακι. Τρανο παραδειγμα των τελευταιων ημερων η Νατασα απ το ξυλινο.Παλιότερα ήταν η Candy που έκανε χαμό . . . Όπως τώρα λέμε για την Λάρα . . .
Εγω την Candy δεν την γαμησα ποτε δεν μου αρεσε εμφανισιακα...εκεινη την εποχη υπηρχαν πολυ καλυτερες επιλογες.....Παλιότερα ήταν η Candy που έκανε χαμό . . . Όπως τώρα λέμε για την Λάρα . . .
Δεν παιζει 10 ατομα να χτυπανε ενα....αυτος θα ηταν κανας "μπουλουκος" εφαγε 1-2 σφαλιαρες και εφυγεΑκόμα χειρότερα να μαζευτούν 10 άτομα να χτυπήσουν έναν άνθρωπο που ήθελε βοήθεια ιατρική δεν είναι και πολύ τιμητικό....δεν ξέρω τι λύση υπάρχει για τέτοια περίπτωση άλλη ...άσχημες καταστάσεις κ πολύ λυπηρο
Τι απέγινε το Νατασακι ρε δικέ μου,ξέρεις;τι ωραία γαμησια έριξα με την τυπισα…αν και δεν εχω παει με Λαρα, δεν νομιζω να φτανει στα επιπεδα της Candy. Θα μου πεις τωρα και πως το συμπεραινεις. Απλα η Candy ειχε φουλ εξυπναδα και σπιρταδα μεσα της, ηξερε πως να φερθει και τι να σου πασαρει γι αυτο και αργοτερα αγορασε το μαγαζι. Ολες οι εξυπνες ξερουν πως να κανουν την δουλεια γι αυτο και μια μερα εξαφανιζονται αφου μαζεψαν το παραδακι. Τρανο παραδειγμα των τελευταιων ημερων η Νατασα απ το ξυλινο.