Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.195
Πόντοι
10.555
Τι απέγινε το Νατασακι ρε δικέ μου,ξέρεις;τι ωραία γαμησια έριξα με την τυπισα…
την τσατσα που ρωτησα ειπε οτι παντρευτηκε. Λογικο, γι αυτο και μαζευε λεφτα κανοντας 14ωρα

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
378
Πόντοι
21
την τσατσα που ρωτησα ειπε οτι παντρευτηκε. Λογικο, γι αυτο και μαζευε λεφτα κανοντας 14ωρα
Πόσο την πολέμησα πριν εξαφανιστεί να μπω στην κωλαρα της τζίφος η ρουφιανα..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Αγαπούλης ο τύπος . . . δεν έβγαινε απ το τσαρδί . . . Εγώ σ αγαπάω σε θέλω θα σε παντρευτώ και κάτι τέτοια κουλά . . .
Εγώ θα έμπαινα και θα του έλεγα κάτσε εκεί στην γωνία να βλέπεις αλλά ήσυχα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.323
Πόντοι
1.346
Live
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα Σιντι, η ψιλη λεπτη!
Αριστερα. Η Σαντρα, αλλη ομως..φορουσε γυαλια και ειχε παραπανω κιλα απο αυτην που ειχα δει πριν μερες.. οποτε εχουμε δυο στο ιδιο μαγαζι!
Απεναντι πετρου, ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα με ενα διχτυωτο να κραταει ορθιες τις βυζαρες!
Διπλα. Η μιλφ Φριντα, επισης με βυζαρες.. καλο ομως ειναι να κανει τα δοντακια της.
Ν. ουρανου 28. Η ιδια που λεγαμε την προηγουμενη φορα.. (ξεχασα το ονομα) και φυσικα δεν μπορω να θυμηθω που εχει δουλεψει παλιοτερα. Παντως εχει ωραιο κορμι!
Ν. μινωταυρου το γωνιακο! Μπιανκα.. ηρθε το μωρο και εκατσε στα ποδια μου και παιξαν λιγα χαμουρεματα.. εαν ειχα λεφτα για πρωκτικο θα εμπαινα ανετα. Με καυλωσε και το καταλαβε!
Βενους, η ψιλη που δεν κανει πρωκτικο..με ωραιο μαυρισμα! Σουζη αν δεν την μπερδευω με την αλλη.
Μπελαρουζ. Μαρια αρκετα γεματουλα!
Ρεντ λαιτς. Σοφια!
Πλει μποι. Πανω που ανεβαινεις, μια μαυρομαλα με ωραιο προσωπο..αλλα πολυ μαγκιορα και δεν τα γουσταρω αυτα. Μονη χωρις τσατσα.
Σκεφτομαι να περασω με Ινα μου αρεσε σημερα.. ποιζον!
poizon.jpg

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Kαλησπέρα συναδέλφοι, είμαι νέος στο άθλημα και θέλω να ακούσω την προσέγγιση σας. Πως αντιμετωπίζετε την κοπέλα με του που μπει στο δωμάτιο ; Tι της λέτε ; Πως ανάβετε την φλόγα ; Με όσες έχω πάει μου έιπαν πως είμαι ντροπαλός και ισχύει, κάτι που θα ήθελα να φτιάξω.
Δες καμιά τσόντα φίλε και μην τη παίξεις πριν πας, να χτυπάει η κάβλα κόκκινα.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Καινουργιο καυλακι με σιλικονατα βυζακια εμφανιστηκε στο αλλο site (ονομα: βαλεντινα) φενετε πολυ καλο....την εχει παρει κανεις?
Έφεραν και μια καμήλα στα μπουρδέλα στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ δυνατό

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Ναι αλλα αν δεν τον παιξει πριν αμα ειναι πιτσιρικας θα χυσει στο 2λεπτο....
Δεν πειράζει, αυτός δεν ξέρει πως θα κάνει εισαγωγή, όταν πάρει την κρυάδα μετά ας την παίζει.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Έφεραν και μια καμήλα στα μπουρδέλα στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ δυνατό
Μουναρα δυο μετρα,Ουκρανεζα....
Πολυ καλη στη δουλεια της,εμαθα απο μελος που την επισκεφθηκε.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Live
Πετρου ερημιτη. Μεδουσα Σιντι, η ψιλη λεπτη!
Αριστερα. Η Σαντρα, αλλη ομως..φορουσε γυαλια και ειχε παραπανω κιλα απο αυτην που ειχα δει πριν μερες.. οποτε εχουμε δυο στο ιδιο μαγαζι!
Απεναντι πετρου, ερημιτη 5 Ελενα πρασινοματα με ενα διχτυωτο να κραταει ορθιες τις βυζαρες!
Διπλα. Η μιλφ Φριντα, επισης με βυζαρες.. καλο ομως ειναι να κανει τα δοντακια της.
Ν. ουρανου 28. Η ιδια που λεγαμε την προηγουμενη φορα.. (ξεχασα το ονομα) και φυσικα δεν μπορω να θυμηθω που εχει δουλεψει παλιοτερα. Παντως εχει ωραιο κορμι!
Ν. μινωταυρου το γωνιακο! Μπιανκα.. ηρθε το μωρο και εκατσε στα ποδια μου και παιξαν λιγα χαμουρεματα.. εαν ειχα λεφτα για πρωκτικο θα εμπαινα ανετα. Με καυλωσε και το καταλαβε!
Βενους, η ψιλη που δεν κανει πρωκτικο..με ωραιο μαυρισμα! Σουζη αν δεν την μπερδευω με την αλλη.
Μπελαρουζ. Μαρια αρκετα γεματουλα!
Ρεντ λαιτς. Σοφια!
Πλει μποι. Πανω που ανεβαινεις, μια μαυρομαλα με ωραιο προσωπο..αλλα πολυ μαγκιορα και δεν τα γουσταρω αυτα. Μονη χωρις τσατσα.
Σκεφτομαι να περασω με Ινα μου αρεσε σημερα.. ποιζον!
poizon.jpg
Την Ινα πριν απο ενα χρονο την γαμησα 5-6 φορες με καυλωνε πολυ το κορμι της.. αν και ηταν ψυχρη μεσα την γαμουσα με ανεση χρονου πανω απο 20 λεπτα με 40ευρω καθε φορα χωρις γκρινια και δεν ελεγε οχι σε τιποτα...
Την τελευταια φορα που πηγα μου γκρινιαζε για το χρονο και αρχισε να βριζει στα ρωσικα τα οποια τα καταλαβαινω...
Συνεχισα να τη γαμαω δυνατα στα τεσσερα και στο τελος εβγαλα τη καποτα και εχυσα στον κωλο και στην πλατη της.....εφυγε βριζοντας στα ρωσικα και φυσικα δεν πηγα ξανα......
ΥΓ :Οποτε φιλε πρατεις κατα το δοκουν!!!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Περασμα απο τα σπιτακια πριν απο λιγο με στοχο την καινουργια τη Βαλεντινα αλλα ηταν κλειστο.....μας δουλευουν κανονικα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Περασμα απο τα σπιτακια πριν απο λιγο με στοχο την καινουργια τη Βαλεντινα αλλα ηταν κλειστο.....μας δουλευουν κανονικα
Το παθημα να γινει μαθημα. Πρωτα χτυπαμε τηλεφωνο να δουμε αν η κοπελα δουλευει και ακομα πιο βασικο αν το μαγαζι ειναι ανοιχτο.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Το παθημα να γινει μαθημα. Πρωτα χτυπαμε τηλεφωνο να δουμε αν η κοπελα δουλευει και ακομα πιο βασικο αν το μαγαζι ειναι ανοιχτο.
Oι μαλακες δεν εχουν βαλει τηλεφωνο πως να παρω....παλι καλα ημουν κεντρο για καφε και οταν εφευγα πηγα μια στιγμη να δω τι παιζει......απο το πρωι θελω να γαμησω αυτο το καυλακι

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά...η Έλενα ραΐσα... δουλεύει ή όχι..?
Κατέβηκα μια φορά την προηγούμενη Τρίτη και μια σήμερα Παρασκευή και ήταν κλειστό το κόκκινο σπιτάκι της (που είναι δίπλα στο πράσινο) δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μέρος και τι ώρες ξεκινάει..?
Γιατί και τις δύο φορές που πήγα, έκατσα μέχρι τις 10 και Τζιφός, κλειστό το μαγαζί..και κατέβηκα για αυτήν ..
?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Εγώ ρε φίλε δεν το δέχομαι να περιμένω με χαρτάκι στο δελο και πολύ περισσότερο ραντεβού μια μέρα πριν γιαυτο Κ δεν έχω πάει ούτε να την δω
Εδώ περιμένεις με χαρτάκι στο μπουρδελο το κράτος τράπεζες εφορίες κτλ που εκεί σε γαμανε τι σε πειράζει να περιμένεις για να γαμησεις..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Kαλησπέρα συναδέλφοι, είμαι νέος στο άθλημα και θέλω να ακούσω την προσέγγιση σας. Πως αντιμετωπίζετε την κοπέλα με του που μπει στο δωμάτιο ; Tι της λέτε ; Πως ανάβετε την φλόγα ; Με όσες έχω πάει μου έιπαν πως είμαι ντροπαλός και ισχύει, κάτι που θα ήθελα να φτιάξω.
Ανάλογα την κοπέλα, έχει τύχη να πω πόσο όμορφη ήταν γιατί πραγματικά ήταν, φιλιά στο λαιμό στα βιζια και βλέπεις πως πάει το έργο και ενεργείς και εσύ..

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.138
Πόντοι
201
Ρε παιδιά...η Έλενα ραΐσα... δουλεύει ή όχι..?
Κατέβηκα μια φορά την προηγούμενη Τρίτη και μια σήμερα Παρασκευή και ήταν κλειστό το κόκκινο σπιτάκι της (που είναι δίπλα στο πράσινο) δουλεύει ακόμα εκεί ή άλλαξε μέρος και τι ώρες ξεκινάει..?
Γιατί και τις δύο φορές που πήγα, έκατσα μέχρι τις 10 και Τζιφός, κλειστό το μαγαζί..και κατέβηκα για αυτήν ..
?
Τα μπουρδελα των 30 ευρω ειναι για το πουτσο δεν εχουν ουτε προγραμμα σωστο στο site ουτε σταθερα ωραρια....εχουν μεινει στην εποχη του βαρδαρη πρεπει να πας απο κοντα να δεις ποια κοπελα δουλευει και αν εισαι τυχαιρος θα βρεις αυτη που θελεις....

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.459
Πόντοι
736
Αυτή η Βαλεντίνα που εμφανίστηκε δίπλα μου βγάζει κάτι έκφυλο που θέλω να τη σπάσω στο γαμησι έτσι bimbo που φαίνεται

Πήγε κάνεις μήπως?

Την ειρήνη την έβγαλαν από το πρόγραμμα βλέπω. Πρόλαβε κάνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom