Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Μεχρι τις γραμμες του τρενου ειναι δαφνης που φτανει μεχρι και πανω στη μοναστηριου.
Μετα την δαφνης απο δω μερια, ειναι η ρωξανης και προχωρωντας λιγα μετρα αριστερα ειναι η πετρου ερημιτη με τα στουντιο.

Unamed10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Κριτικές
5
Like
384
Πόντοι
281
2 φορές που την πήρα σχετικά μέτρια φάση. Φιλάει στο στόμα χωρίς γλώσσα επιφανειακά, ελάχιστα προκαταρκτικά στα +++ το πολύ καλό τσιμπούκι, σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κάτι ουάου όπως π.χ. Ρίτα, Νάταλι, Αγάπη
Από εμφάνιση;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
Μεχρι τις γραμμες του τρενου ειναι δαφνης που φτανει μεχρι και πανω στη μοναστηριου.
Μετα την δαφνης απο δω μερια, ειναι η ρωξανης και προχωρωντας λιγα μετρα αριστερα ειναι η πετρου ερημιτη με τα στουντιο.
Η πετρου ερημιτη απο τη ρωξανης.
petroy...jpg

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.229
Πόντοι
3.346

προστυχόφατσα που σε τραβάει να μπεις στο δωμάτιο για να την :knockinb: στα νιάτα της πρέπει να ήταν πολύ όμορφη επίσης το σώμα της είναι σώμα πιτσιρίκας σφιχτό και αδύνατο. Για 1-2 φορές θεωρώ έτσι για την αλλαγή είναι οκ. Απλά στανταράκι δεν πρόκειται να γίνει αν δεν ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών που είναι ούτε ζέστη ούτε κρύο (εκτός της πεολειχίας που είναι το δυνατό της σημείο στην συνεύρεση).

Τελευταία τροποποίηση:

Unamed10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Κριτικές
5
Like
384
Πόντοι
281
προστυχόφατσα που σε τραβάει να μπεις στο δωμάτιο για να την :knockinb: στα νιάτα της πρέπει να ήταν πολύ όμορφη επίσης το σώμα της είναι σώμα πιτσιρίκας σφιχτό και αδύνατο. Για 1-2 φορές θεωρώ έτσι για την αλλαγή είναι οκ. Απλά στανταράκι δεν πρόκειται να γίνει αν δεν ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών που είναι ούτε ζέστη ούτε κρύο (εκτός της πεολειχίας που είναι το δυνατό της σημείο στην συνεύρεση).
Νταξει θα τιμηθεί σίγουρα μια φορά, πάντα με τραβούσαν οι προστυχοφατσες. Ευχαριστώ κουλη

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
αα οδος ειναι΄; ουτε που την ηξερα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
Αυτό είναι θέμα...όταν πας σε ξενοδοχείο με 50 ευρώ απαιτείς όλα τα κλινοσκεπασματα πλυμένα σιδερωμενα στην τρίχα κ να μοσχοβολανε σουπλίν...εδώ με 30 τα σεντόνια κάθε πότε αλλάζουν?κάθε μέρα η κάθε μήνα?
θα ρωτησω,δεν ξερω αν μου πουν την αληθεια αλλα θα ρωτησω και θα γραψω την απαντηση.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
Όχι ρε φίλε δεν χρειάζεται να γινόμαστε κομπλεξικοι σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε...η απλή λογική λέει ότι θα ξαπλώσουν γυμνά 2 άτομα να κάνουν σεξ,λογικά μετά που θα πας εσύ,δεν πρέπει να αλλαχτούν?δεν χρειάζεται να γινόμαστε αδιάκριτοι,ούτε κακοί,τα αγαπάμε τα κορίτσια...απλά μεταξύ μας τα λεμε
θα ρωτησω καποιες κυριες στην υποδοχη,ειναι δικο τους καθηκον.Τα κοριτσια δυσκολα θα ζητησουν κατι τετοιο,κοινως στην μουνα τους.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
αα οδος ειναι΄; ουτε που την ηξερα
Ναι βρε στα φαναρια στη διασταυρωση (π.σταθμου) εκει εκανε πριν καμια 12 αρια χρονια πιατσα η Μαριαννα και κανα δυο ακομα κοπελες.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
όσο αναφορά τα σεντόνια που το έχετε κάνει ντόρο σε καποια σπιτακια τα αλλάζουνε ανά πελάτη αλλά υπάρχουν στα περισσότερα άλλα τρία δωμάτια με καθαρά σεντόνια,πρέπει σε κάθε βάρδια να γίνει πανικός από κόσμο έτσι ώστε να μην έχουν νεα σεντόνια για να στρώσουν,μεγάλο ζόρι τραβάτε μερικοί,εγώ κάθε φορά που μπαίνω μεσα δε με αφορά αν ήταν αλλος πελατης στο σεντονι,έτσι κι αλλιώς όταν πάω σπίτι πάντα κάνω μπάνιο!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
όσο αναφορά τα σεντόνια που το έχετε κάνει ντόρο σε καποια σπιτακια τα αλλάζουνε ανά πελάτη αλλά υπάρχουν στα περισσότερα άλλα τρία δωμάτια με καθαρά σεντόνια,πρέπει σε κάθε βάρδια να γίνει πανικός από κόσμο έτσι ώστε να μην έχουν νεα σεντόνια για να στρώσουν,μεγάλο ζόρι τραβάτε μερικοί,εγώ κάθε φορά που μπαίνω μεσα δε με αφορά αν ήταν αλλος πελατης στο σεντονι,έτσι κι αλλιώς όταν πάω σπίτι πάντα κάνω μπάνιο!
Eχουν σεντονια μιας χρησης..

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Αυτη τη ροζα που εχει στο αλλο site την εχει παρει κανεις? Αξιζει?
Δουλευε πριν κανα 2μηνο στο medusa αλλα δεν προλαβα να τη γαμησω ....ηταν η "γνωστη" εδω και πηγαινα εκει...!!

Kappakupo

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θα ανέβω Θεσσαλονίκη με την παρέα μου και συζητάμε να πάμε σε κανένα studio για πρώτη φορά ποιο θα προτείνατε;

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Να πας, Ρωσικό μουντό. Πάρε γυμνο. Πρέπει να έχω γράψει ποστ. Οχι κριτικη
Και επειδή είμαι άσχετος ποια είναι "οι βίλλες"? Την Αρίνα την είδα στο άλλο πόρταλ. Οι βίλλες ποιες είναι. Ευχαριστώ ρε μάγκες ..

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
Περασμα με Ζωη στο pimp προ ημερων. Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω καποιους τι σας αρεσε σε αυτη τη κοπελα. Δεν πολυκυκλοφορω στα στουντιο, προτιμω τα ct αλλα λογω αφραγκιας ειπα να βολταρω και να δοκιμασω. Ναι ωραιο σωμα λεπτο 35αρα περιπου, αδιαφορο προσωπο αλλα ως εκει. Στον αγωνα ολοκληρη αναλυση για ποσο τον εχω κι αν μπορει πρωκτικο το οποιο δεν μπορει στα 4, εντονα πραγματα και αγριαδες γιοκ, ουτε σε αφηνει να πιανεις και να γλυφεις λιγο πιο δυνατα τα βυζια, απ οτι καταλαβαινω μαλλον εχει σχεση και δεν θελει να τις κανουν μελανιες. Ενταξει κοπελα μου αντε γεια, απο μενα δεν ξαναεχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom