Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Η Σαντρα πρωϊνή εινσι ή βραδυ ξερει κανενας;;;

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.203
Πόντοι
206
Μια ερώτηση. Γιατί πλέον κάποιες δε βγάζουν σουτιέν στα μαγαζιά της πόλης?

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Εχεις δικιο κανονικα πρεπει να αλλαζουν στρινγκ ή να κανουν μπανιο μεσα στο δωματιο πριν φυγουν..
Εδω ενας συναγωνηστης ανεβασε κριτικη για τη Σονια και ελεγε εκανε πουτσοτριψηματα πανω απο το στρινγκ και φυσικα μετα η Σονια πηγε στον επομενο με τα σπερματικα υγρα και ολα τα μικροβια πανω στο στρινγκ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
Που γράφτηκε αυτό φίλος?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....
πρωτη φορα το διαβαζω.Κατουραει ή την κατουρανε;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.257
Πόντοι
746
σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου :2funny::2funny:

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
374
Πόντοι
21
σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου :2funny::2funny:
Και για πες μας για ποιο λόγο βάζεις το μαξιλάρι κάτω από τον κωλο σου στη πίπα;

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
23
Like
613
Πόντοι
311
Μια γρήγορη ενημέρωση από πρωινή επίσκεψη στη γειτονιά του ερημίτη.
Στα ξύλινα οι γνωστές χρόνιες παρουσίες βλαντα, Ρίτα κλπ.
Μια τελείως ξενερωτη ξανθιά με ανέκφραστο βλέμμα κάπου στα αριστερά όπως περνάς τα ξύλινα.
Στα καλά όμως, δουλεύει η Έλενα και η Σάντρα το πρωί και να μην ξέρεις ποια να επιλέξεις...
Τελικά επέλεξα τη Μίρα. 27 χρονών είπε, τόσο ήταν πάνω κάτω. Καλή επιλογή. Αφήνει γενικά χαιδεματα, αξίζει μια δοκιμή... Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση στα 30 να την ακούσουμε.
Την Μίρα την προμοτάριζε πολύ επίμονα η τσατσά όταν περασα εγώ την περασμενη εβδομάδα, σκέφτηκα ότι ή δεν εχει πελατία λόγω Ελενας και Ρίτας στα απεναντι δώματα ή είναι μπαζο και δεν κανει καλές υπηρεσίες................. απο εικόνα όμως είναι μοντέλο

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Που γράφτηκε αυτό φίλος?
Δες την τελευταια κριτικη στο golden lips για την Σονια...τελικα βρωμιαρα ειναι (εμμμ..γυφτα ειναι τι περιμενεις)..... με αυτα που διαβαζω εγω σε αυτη δεν ξαναπαω

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Επειδη υπαρχουν πολλοι που κανουν πολυ χειροτερα, ΠΑΝΤΑ να ζηταται να σας αλλαζουν σεντονια και μαξιλαροθηκες....στο bella dona αμα το ζητησεις σου αλλαζουν

ΥΓ.μπορεις να εχεις μαζι σου ενα σεντονι και να το στρωσεις απο πανω αμα σιχαινεσε τοσο πολυ..

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Την επομενη φορα θα βαλω αυτο..:tooth:
olosomo.jpg

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Επειδη υπαρχουν πολλοι που κανουν πολυ χειροτερα, ΠΑΝΤΑ να ζηταται να σας αλλαζουν σεντονια και μαξιλαροθηκες....στο bella dona αμα το ζητησεις σου αλλαζουν

ΥΓ.μπορεις να εχεις μαζι σου ενα σεντονι και να το στρωσεις απο πανω αμα σιχαινεσε τοσο πολυ..
Στον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.:grin:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Μερικοι ειστε μικροβιοφοβικοι, οποτε καλο ειναι να μην μπαινετε ουτε μεσα στα στουντιο, γιατι ανοιξε την πορτα ο προηγουμενος που εβαλε δαχτυλο στην κοπελα που ο πιο προηγουμενος ειχε κανει πουτσοτριψιματα!

Jon Stewart What GIF

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Στον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.:grin:
Με εκανες και γελασα...!!!!αυτο με την ψαθινη σκουπα το θυμαμαι και εγω πολυ cult εποχη.....τοτε ημουν φοιτητης δεν μας ενοιαζε καθολου η καθαριοτητα !!!!αφου δεν κολλησαμε τιποτα τοτε ειμαστε τυχεροι......μεγαλωνοντας αποκταμε παραξενιες και θελουμε πολυτελειες ακομα και στα μπουρδελα!!!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
86
Και η καλύτερη λύση για να μην τους γίνεσαι και ενοχλητικός σταχσπιτακια,είναι να έχεις μαζί σου ένα καθαρό φρεσκπλυμενο σεντονακι κ να το στρώνεις κύριος...τελειώνεις το μαζεύεις κι άντε γεια σας....καθαρός κ δεν μπορεί κ να σου πει κ κανένας τιποτε
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα...επίσης παίρνω μαξιλάρι και παντόφλες.ποτε ξυπόλυτος η με τις παντόφλες των μπου στο ντουζ .και πότε τζακουζι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom