You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Πρωί φίλε είναι πλέον!Η Σαντρα πρωϊνή εινσι ή βραδυ ξερει κανενας;;;
ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 1.203
- Πόντοι
- 206
Μια ερώτηση. Γιατί πλέον κάποιες δε βγάζουν σουτιέν στα μαγαζιά της πόλης?
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.431
- Πόντοι
- 736
Που γράφτηκε αυτό φίλος?Εχεις δικιο κανονικα πρεπει να αλλαζουν στρινγκ ή να κανουν μπανιο μεσα στο δωματιο πριν φυγουν..
Εδω ενας συναγωνηστης ανεβασε κριτικη για τη Σονια και ελεγε εκανε πουτσοτριψηματα πανω απο το στρινγκ και φυσικα μετα η Σονια πηγε στον επομενο με τα σπερματικα υγρα και ολα τα μικροβια πανω στο στρινγκ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 746
φοραει καποιες φορες γυαλιαΚοντοπουτανο ναι! κωλαρα ναι! γυαλια οχι! Μαυρομαλα καυλιαρα κοντα στα 30 δεν θυμαμαι αν δουλεψε και νικηφορου.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 746
πρωτη φορα το διαβαζω.Κατουραει ή την κατουρανε;Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 746
σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου 

giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Και για πες μας για ποιο λόγο βάζεις το μαξιλάρι κάτω από τον κωλο σου στη πίπα;σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου![]()
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 746
σιχαινομαι τα σεντονια,για αυτοΚαι για πες μας για ποιο λόγο βάζεις το μαξιλάρι κάτω από τον κωλο σου στη πίπα;
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
Την Μίρα την προμοτάριζε πολύ επίμονα η τσατσά όταν περασα εγώ την περασμενη εβδομάδα, σκέφτηκα ότι ή δεν εχει πελατία λόγω Ελενας και Ρίτας στα απεναντι δώματα ή είναι μπαζο και δεν κανει καλές υπηρεσίες................. απο εικόνα όμως είναι μοντέλοΜια γρήγορη ενημέρωση από πρωινή επίσκεψη στη γειτονιά του ερημίτη.
Στα ξύλινα οι γνωστές χρόνιες παρουσίες βλαντα, Ρίτα κλπ.
Μια τελείως ξενερωτη ξανθιά με ανέκφραστο βλέμμα κάπου στα αριστερά όπως περνάς τα ξύλινα.
Στα καλά όμως, δουλεύει η Έλενα και η Σάντρα το πρωί και να μην ξέρεις ποια να επιλέξεις...
Τελικά επέλεξα τη Μίρα. 27 χρονών είπε, τόσο ήταν πάνω κάτω. Καλή επιλογή. Αφήνει γενικά χαιδεματα, αξίζει μια δοκιμή... Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση στα 30 να την ακούσουμε.
Δες την τελευταια κριτικη στο golden lips για την Σονια...τελικα βρωμιαρα ειναι (εμμμ..γυφτα ειναι τι περιμενεις)..... με αυτα που διαβαζω εγω σε αυτη δεν ξαναπαωΠου γράφτηκε αυτό φίλος?
Επειδη υπαρχουν πολλοι που κανουν πολυ χειροτερα, ΠΑΝΤΑ να ζηταται να σας αλλαζουν σεντονια και μαξιλαροθηκες....στο bella dona αμα το ζητησεις σου αλλαζουνσας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου![]()
ΥΓ.μπορεις να εχεις μαζι σου ενα σεντονι και να το στρωσεις απο πανω αμα σιχαινεσε τοσο πολυ..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Την επομενη φορα θα βαλω αυτο..

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Στους νεροχυτες κατουρανε..πρωτη φορα το διαβαζω.Κατουραει ή την κατουρανε;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Στον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.Επειδη υπαρχουν πολλοι που κανουν πολυ χειροτερα, ΠΑΝΤΑ να ζηταται να σας αλλαζουν σεντονια και μαξιλαροθηκες....στο bella dona αμα το ζητησεις σου αλλαζουν
ΥΓ.μπορεις να εχεις μαζι σου ενα σεντονι και να το στρωσεις απο πανω αμα σιχαινεσε τοσο πολυ..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Μερικοι ειστε μικροβιοφοβικοι, οποτε καλο ειναι να μην μπαινετε ουτε μεσα στα στουντιο, γιατι ανοιξε την πορτα ο προηγουμενος που εβαλε δαχτυλο στην κοπελα που ο πιο προηγουμενος ειχε κανει πουτσοτριψιματα!

Με εκανες και γελασα...!!!!αυτο με την ψαθινη σκουπα το θυμαμαι και εγω πολυ cult εποχη.....τοτε ημουν φοιτητης δεν μας ενοιαζε καθολου η καθαριοτητα !!!!αφου δεν κολλησαμε τιποτα τοτε ειμαστε τυχεροι......μεγαλωνοντας αποκταμε παραξενιες και θελουμε πολυτελειες ακομα και στα μπουρδελα!!!Στον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.![]()
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα...επίσης παίρνω μαξιλάρι και παντόφλες.ποτε ξυπόλυτος η με τις παντόφλες των μπου στο ντουζ .και πότε τζακουζιΚαι η καλύτερη λύση για να μην τους γίνεσαι και ενοχλητικός σταχσπιτακια,είναι να έχεις μαζί σου ένα καθαρό φρεσκπλυμενο σεντονακι κ να το στρώνεις κύριος...τελειώνεις το μαζεύεις κι άντε γεια σας....καθαρός κ δεν μπορεί κ να σου πει κ κανένας τιποτε
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.636
- Πόντοι
- 3.506
Χορηγία της Fanta ήταν η σκούπα;Στον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις