Είχα κάνει πρωκτικό μαζί της πριν καμία δεκαετία. Από τότε το σταμάτησε. Γενικά μου έχει πει ότι δεν της αρέσει και πονάει πολύ. Ίσος αν τον έχεις πολύ μικρό και σε ξέρει καλά να δεχτεί. Τα γυαλιά της πάνε πολύ, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και καλό παιδί.Μονο σ εμενα δεν φορουσε γυαλιααν ειχε λιγο πιο γυμνασμενο σωμα θα ηταν τοπ σε εμφανιση.
Πρωκτικο δεν κανει μου ειπε η τσατσα αν και το σκεφτηκε λιγο.. και μετα βγηκε η ιδια και μου το ειπε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (5 μέλη και 178 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Εχει τοσα χρονια εδω; πως και μου ξεφυγε αυτη.. μπορει βεβαια να την εχω παρει πριν χρονια και να μην το θυμαμαι.Είχα κάνει πρωκτικό μαζί της πριν καμία δεκαετία. Από τότε το σταμάτησε. Γενικά μου έχει πει ότι δεν της αρέσει και πονάει πολύ. Ίσος αν τον έχεις πολύ μικρό και σε ξέρει καλά να δεχτεί. Τα γυαλιά της πάνε πολύ, είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και καλό παιδί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξερω φιλε.Η χριστινα με τις βυζαρες απο τη μινωταυρου που εχει χαθει ;
Μια γρήγορη ενημέρωση από πρωινή επίσκεψη στη γειτονιά του ερημίτη.
Στα ξύλινα οι γνωστές χρόνιες παρουσίες βλαντα, Ρίτα κλπ.
Μια τελείως ξενερωτη ξανθιά με ανέκφραστο βλέμμα κάπου στα αριστερά όπως περνάς τα ξύλινα.
Στα καλά όμως, δουλεύει η Έλενα και η Σάντρα το πρωί και να μην ξέρεις ποια να επιλέξεις...
Τελικά επέλεξα τη Μίρα. 27 χρονών είπε, τόσο ήταν πάνω κάτω. Καλή επιλογή. Αφήνει γενικά χαιδεματα, αξίζει μια δοκιμή... Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση στα 30 να την ακούσουμε.
Στα ξύλινα οι γνωστές χρόνιες παρουσίες βλαντα, Ρίτα κλπ.
Μια τελείως ξενερωτη ξανθιά με ανέκφραστο βλέμμα κάπου στα αριστερά όπως περνάς τα ξύλινα.
Στα καλά όμως, δουλεύει η Έλενα και η Σάντρα το πρωί και να μην ξέρεις ποια να επιλέξεις...
Τελικά επέλεξα τη Μίρα. 27 χρονών είπε, τόσο ήταν πάνω κάτω. Καλή επιλογή. Αφήνει γενικά χαιδεματα, αξίζει μια δοκιμή... Αυτά. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση στα 30 να την ακούσουμε.
Είναι πολλά χρόνια, είχε εξαφανιστεί για λίγα χρόνια και νομίζω έχει 2 χρόνια που ξαναεμφανίστηκε. Σε κάποια φάση είχε παχύνει και ένιωθε πολύ άσχημα για το σώμα της και αδυνάτισε πολύ γρήγορα. Μου περνάει από το μυαλό ότι παίζει να είναι 2 (ίσως αδερφές ή απλά σωσίες). Πάντως με 10 κιλά παραπάνω με γκαυλωνε πιο πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαζε πολύ πρωτόγονα ένστικτα.Εχει τοσα χρονια εδω; πως και μου ξεφυγε αυτη.. μπορει βεβαια να την εχω παρει πριν χρονια και να μην το θυμαμαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξερω φιλε.
Ακομα γεματουλα ειναι....μοιαζει πολυ με την ομοσταβλη την Μιρα που δουλευει δεξια απο το medusa ιδιο ατσουμπαλο κορμι εχουν πρεπει να ειναι αδερφες ή να εχουν καποια συγγενεια....Είναι πολλά χρόνια, είχε εξαφανιστεί για λίγα χρόνια και νομίζω έχει 2 χρόνια που ξαναεμφανίστηκε. Σε κάποια φάση είχε παχύνει και ένιωθε πολύ άσχημα για το σώμα της και αδυνάτισε πολύ γρήγορα. Μου περνάει από το μυαλό ότι παίζει να είναι 2 (ίσως αδερφές ή απλά σωσίες). Πάντως με 10 κιλά παραπάνω με γκαυλωνε πιο πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαζε πολύ πρωτόγονα ένστικτα.
Δεν λενε να φυγουν τοσο καιρο οι ιδιες πουτανες δουλευουν στη πρωινη βαρδια Τραγικο...!!!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Βρακάκι άλλαζαν όμως αυτές οι 5; Γιατί δεν έχει νόημα να κάνει μπάνιο όταν μετά το γλυφομουνι φόρεσε το ιδιο βρακι και πήγε στον επόμενο....Για ολες δεν ξερω..αλλα μπορω να πω με σιγουρια οτι η 5 κοπελες που πηρα το τελευταιο διμηνο, κανανε ολες πριν ερθουν στο δωματιο.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Ρε φίλε τι μπάνιο όταν ολες φοράνε το ίδιο στρινγκ; Δηλαδή μπαίνει σε μένα, την κανω γλυφομουνι και μετά φοράει το βρακι και με το ίδιο βρακι έρχεται σε σένα. Τι να το κανω όμως αν ενδιάμεσα έκανε μπάνιο αφού ξαναφορεσε το βρακι με τα σάλια μου και πάει στον επόμενο; Δεν είναι μόνο το μπάνιο.....Κανονικά θα έπρεπε να αλλάζουν διαρκώς εσώρουχα....Εξαρταται πως καθαριζονται χαμηλα...αν σκουπιζονται με αρωματικο μωρομαντιλο ή
βαζουν κρεμα σωματος αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι καθαρες..... πιθανον να γλυφεις υπολλειματα απο χυσια και σαλια απο τον προηγουμενο....
ΜΠΑΝΙΟ πρεπει να κανουν κανονικα με σαπουνι κατι που οι περισσοτερες δεν το κανουν δυστυχως...
Εχεις δικιο κανονικα πρεπει να αλλαζουν στρινγκ ή να κανουν μπανιο μεσα στο δωματιο πριν φυγουν..Ρε φίλε τι μπάνιο όταν ολες φοράνε το ίδιο στρινγκ; Δηλαδή μπαίνει σε μένα, την κανω γλυφομουνι και μετά φοράει το βρακι και με το ίδιο βρακι έρχεται σε σένα. Τι να το κανω όμως αν ενδιάμεσα έκανε
Εδω ενας συναγωνηστης ανεβασε κριτικη για τη Σονια και ελεγε εκανε πουτσοτριψηματα πανω απο το στρινγκ και φυσικα μετα η Σονια πηγε στον επομενο με τα σπερματικα υγρα και ολα τα μικροβια πανω στο στρινγκ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Δεν την θυμαμαι καθολου.. σαν καινουργια ειναι για μενα.Είναι πολλά χρόνια, είχε εξαφανιστεί για λίγα χρόνια και νομίζω έχει 2 χρόνια που ξαναεμφανίστηκε. Σε κάποια φάση είχε παχύνει και ένιωθε πολύ άσχημα για το σώμα της και αδυνάτισε πολύ γρήγορα. Μου περνάει από το μυαλό ότι παίζει να είναι 2 (ίσως αδερφές ή απλά σωσίες). Πάντως με 10 κιλά παραπάνω με γκαυλωνε πιο πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έβγαζε πολύ πρωτόγονα ένστικτα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.698
- Πόντοι
- 2.046
Δεν ξερω φιλε, μπορει να εχουν μεσα καμια 20αρια εσωρουχα και να αλλαζουν συνεχεια.Βρακάκι άλλαζαν όμως αυτές οι 5; Γιατί δεν έχει νόημα να κάνει μπάνιο όταν μετά το γλυφομουνι φόρεσε το ιδιο βρακι και πήγε στον επόμενο....

Οτι δηλαδη χρησιμοποιουν να το πετανε στα απλυτα. Μπορει βεβαια να κανουν οπως εκανε η Σαντρα, να κυκλοφορουν συνεχεια γυμνες!
giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Πρωί φίλε είναι πλέον!Η Σαντρα πρωϊνή εινσι ή βραδυ ξερει κανενας;;;
georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.028
- Πόντοι
- 1.336
Που γράφτηκε αυτό φίλος?Εχεις δικιο κανονικα πρεπει να αλλαζουν στρινγκ ή να κανουν μπανιο μεσα στο δωματιο πριν φυγουν..
Εδω ενας συναγωνηστης ανεβασε κριτικη για τη Σονια και ελεγε εκανε πουτσοτριψηματα πανω απο το στρινγκ και φυσικα μετα η Σονια πηγε στον επομενο με τα σπερματικα υγρα και ολα τα μικροβια πανω στο στρινγκ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 1.346
φοραει καποιες φορες γυαλιαΚοντοπουτανο ναι! κωλαρα ναι! γυαλια οχι! Μαυρομαλα καυλιαρα κοντα στα 30 δεν θυμαμαι αν δουλεψε και νικηφορου.
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 1.346
πρωτη φορα το διαβαζω.Κατουραει ή την κατουρανε;Για τη Ριτα δεν ξερω τι κανει δεν εχω περασει ποτε μαζι της και ουτε θα περασω γιατι δεν μου αρεσει εμφανησιακα καθολου....απλα εχει αναφερθει πολλες φορες απο συναγωνιστες οτι κανει βρωμικα γουστα(γλυφοκωλια,κωλοδαχτυλα,κατουριματα κτλ) εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ βρωμιαρα.....
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 1.346
σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου 

giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Και για πες μας για ποιο λόγο βάζεις το μαξιλάρι κάτω από τον κωλο σου στη πίπα;σας ενοχλει που δεν κανουν ντουζ και δεν αλλαζουν κυλοτα...Αδιαφορειτε ομως για το οτι ξαπλωνετε σε σεντονι που ξαπλωσε πριν λιγο καποιος αλλος τον κωλο του και βαζετε το μαξιλαρι στην κεφαλα σας..Να ξερετε πως για να δωσω πιπα ξαπλωνω ανασκελα και βαζω το μαξιλαρι κατω απο τον κωλο μου![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις