Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.990
- Πόντοι
- 1.346
Πρωτα ομως εριχναν μερικες σταγονες φαντα στην σκουπαΣτον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.![]()
Πρωτα ομως εριχναν μερικες σταγονες φαντα στην σκουπαΣτον βαρδαρη ειχαν ψαθινη σκουπα! εκανε κανα δυο φορες το κρεβατι η τσατσα και ηταν ολα πεντακαθαρα.![]()
που δουλευει και ποια βαρδια;Καλησπέρα, για την Λούσι την μιλφ τι ξέρουμε;
Ναι βρε στα φαναρια στη διασταυρωση (π.σταθμου) εκει εκανε πριν καμια 12 αρια χρονια πιατσα η Μαριαννα και κανα δυο ακομα κοπελες.αα οδος ειναι΄; ουτε που την ηξερα
γιατι να τα αλλάξουν?θα ρωτησω,δεν ξερω αν μου πουν την αληθεια αλλα θα ρωτησω και θα γραψω την απαντηση.
Μες στα σεντόνια,μυρίζει ακόμα,η δική σου,ανδρική κολώνια...άμα έχει βάλει κολώνια ο προηγούμενος,υπάρχει μια συναισθηματική αξία στην όλη ατμοσφαιρα
Eχουν σεντονια μιας χρησης..όσο αναφορά τα σεντόνια που το έχετε κάνει ντόρο σε καποια σπιτακια τα αλλάζουνε ανά πελάτη αλλά υπάρχουν στα περισσότερα άλλα τρία δωμάτια με καθαρά σεντόνια,πρέπει σε κάθε βάρδια να γίνει πανικός από κόσμο έτσι ώστε να μην έχουν νεα σεντόνια για να στρώσουν,μεγάλο ζόρι τραβάτε μερικοί,εγώ κάθε φορά που μπαίνω μεσα δε με αφορά αν ήταν αλλος πελατης στο σεντονι,έτσι κι αλλιώς όταν πάω σπίτι πάντα κάνω μπάνιο!
λογικα ναι χαχαEχουν σεντονια μιας χρησης..
Και επειδή είμαι άσχετος ποια είναι "οι βίλλες"? Την Αρίνα την είδα στο άλλο πόρταλ. Οι βίλλες ποιες είναι. Ευχαριστώ ρε μάγκες ..Να πας, Ρωσικό μουντό. Πάρε γυμνο. Πρέπει να έχω γράψει ποστ. Οχι κριτικη
Συμφωνώ αν και δεν έχω πάρει Αγάπη.2 φορές που την πήρα σχετικά μέτρια φάση. Φιλάει στο στόμα χωρίς γλώσσα επιφανειακά, ελάχιστα προκαταρκτικά στα +++ το πολύ καλό τσιμπούκι, σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κάτι ουάου όπως π.χ. Ρίτα, Νάταλι, Αγάπη
Δεν ξέρουμε τύπε τι γούστα έχεις. Γι'αυτό κάνεις τσάρκα και πηδάς όποια σε καυλώσει. Τώρα αν φας φόλα είναι σχετικό. Εγώ μπορεί να περνάω καλά και εσύ να κλαίς τα λεφτά σου. Μπες στα αν θες στα στούντιο και δες κριτικές με όνομα μήπως και σε τραβήξει κάτι.Καλησπέρα παιδιά θα ανέβω Θεσσαλονίκη με την παρέα μου και συζητάμε να πάμε σε κανένα studio για πρώτη φορά ποιο θα προτείνατε;
Βίλες= gold studios στο άλλο σάιτΚαι επειδή είμαι άσχετος ποια είναι "οι βίλλες"? Την Αρίνα την είδα στο άλλο πόρταλ. Οι βίλλες ποιες είναι. Ευχαριστώ ρε μάγκες ..
Σε βλέπω να σκίζεις την κωλοτρυπίδα της ΡίταςΣήμερα θέλω να κάνω κατεθεση . Τι προτείνεται για πρωινή βαρδυα μύστες ;;;;
Κάτι άλλο εκτός Ρίτας έχουμε ;; Την έχουμε πάρει πολλές φορές φτάνει .Σε βλέπω να σκίζεις την κωλοτρυπίδα της Ρίτας
Έχουμε καιρό να πηδήξουμε στα δέλα δες στο άλλο σάιτ έχει φέρει κάτι καινούρια δεν έχουμε όμως feedbackΚάτι άλλο εκτός Ρίτας έχουμε ;; Την έχουμε πάρει πολλές φορές φτάνει .
Την αγαπη να την παρεις σαν "φορο τιμης"!!!!....οταν δουλευε στο βαρδαρη ηταν απο τα στανταρακια πολλων ηταν πολυ καλη σε ολα, τωρα φυσικα εχει σπασει αρκετα ειναι 50αρα...Την γαμησα 1 φορα οταν εμφανιστηκε ξανα στα στουντιο και ακομα με θυμοταν και μου εκανε τα γουστα που καναμε στο βαρδαρη!!!!........Δεν ξανα πηγα γιατι πλεον δεν με τραβαει ειναι σαν να οδηγεις το παλαιο σου αμαξι μετα απο 15 χρονια!!Συμφωνώ αν και δεν έχω πάρει Αγάπη.