Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Χορηγία της Fanta ήταν η σκούπα;
Η ψαθινη σκουπα ηταν Σημα κατατεθεν της χοντρης τσατσας που δουλευε απεναντι απο την Κελυ στο βαρδαρη οι παλιοι θα την θυμουνται.. πολλες φορες κοιμοταν στην καρεκλα μεχρι να τελειωσει η πουτανα απο το δωματιο....
Με αυτη τη ψαθινη σκουπα καθαριζε τα παντα το πατωμα την κουζινα,το μπανιο και φυσικα και το κρεβατι που ξαπλωναμε...

Και αμα καποιος εκανε πολυ χαβαλε μεσα στο μπουρδελο τον κυνηγουσε με αυτη τη ψαθινη σκουπα!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Καυλιαριδες.!!! ....θυμιστε μου, αυτη η Αρινα στις βιλες, που ξαναηρθε, ειχαν γραφτει καλα σχολια αν δεν απατωμαι.???

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Με εκανες και γελασα...!!!!αυτο με την ψαθινη σκουπα το θυμαμαι και εγω πολυ cult εποχη.....τοτε ημουν φοιτητης δεν μας ενοιαζε καθολου η καθαριοτητα !!!!αφου δεν κολλησαμε τιποτα τοτε ειμαστε τυχεροι......μεγαλωνοντας αποκταμε παραξενιες και θελουμε πολυτελειες ακομα και στα μπουρδελα!!!
Οσοι καναμε βαρδαρη και τωρα μιλαμε για μικροβια και τετοια ειναι σαν να κοροιδευουμε το εαυτο μας!
Να πω για τοτε.. παραδειγματα με κοπελες που ειχαν πολυ πελατεια.. και μπαιναν απο δωματιο σε δωματιο.
Να πω.. για τσατσαδες που καθαριζαν με την ψαθινη η καμια φορα μονο τραβουσαν τα σεντονια.
Να πω.. οταν ζητουσα πετσετα για φρεσκαρισμα..μου ελεγε η τσατσα δεν εχω, σκουπισου με χαρτι.
Να πω.. οτι η Βερονικα φορουσε τα ιδια εσωρουχα κανα μηνα!
Να πω.. οτι η Μαριαννα εκανε πιατσα και την πηραν τηλ. απο το ρδελο και πηγε κατευθειαν στο δωματιο..μαλιστα δεν ειχε εσωρουχα και τις εδωσαν μεγαλυτερα. χαχα! και αλλα πολλα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Και η καλύτερη λύση για να μην τους γίνεσαι και ενοχλητικός σταχσπιτακια,είναι να έχεις μαζί σου ένα καθαρό φρεσκπλυμενο σεντονακι κ να το στρώνεις κύριος...τελειώνεις το μαζεύεις κι άντε γεια σας....καθαρός κ δεν μπορεί κ να σου πει κ κανένας τιποτε
Πολύ καλή ιδέα...κι αν είσαι παντρεμένος, γυρίζοντας σπίτι βάζεις και τη γυναίκα να το πλύνει!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Οσοι καναμε βαρδαρη και τωρα μιλαμε για μικροβια και τετοια ειναι σαν να κοροιδευουμε το εαυτο μας!
Να πω για τοτε.. παραδειγματα με κοπελες που ειχαν πολυ πελατεια.. και μπαιναν απο δωματιο σε δωματιο.
Να πω.. για τσατσαδες που καθαριζαν με την ψαθινη η καμια φορα μονο τραβουσαν τα σεντονια.
Να πω.. οταν ζητουσα πετσετα για φρεσκαρισμα..μου ελεγε η τσατσα δεν εχω, σκουπισου με χαρτι.
Να πω.. οτι η Μαριαννα εκανε πιατσα και την πηραν τηλ. απο το ρδελο και πηγε κατευθειαν στο δωματιο..μαλιστα δεν ειχε εσωρουχα και τις εδωσαν μεγαλυτερα. χαχα! και αλλα πολλα.
Η Μαριάννα δεν έβγαινε στην κάτω μεριά της δάφνης?
Καλά δε θυμάμαι?

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Επειδή έχω Αλτσχάιμερ...η Μαριάννα δεν έβγαινε σαν πιάτσα στην κάτω μεριά

Η Μαριάννα δεν έβγαινε στην κάτω μεριά της δάφνης?
Καλά δε θυμάμαι?
Σε δυο σημεια.. εκει που λες κοντα στα φαναρια.. και εκει που ειναι τωρα το μικελ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.250
Πόντοι
7.095
Σε δυο σημεια.. εκει που λες κοντα στα φαναρια.. και εκει που ειναι τωρα το μικελ.
Και γαμιοταν μέσα σε εκείνο που έχει γίνει αποθήκη, τι στον πουτσο είναι τώρα.

Τι ωραίες εποχές.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Και γαμιοταν μέσα σε εκείνο που έχει γίνει αποθήκη, τι στον πουτσο είναι τώρα.

Τι ωραίες εποχές.
ναι και εκει. Ειχε και σπιτι κοντα στο μακ ντοναλντ που εχει ενα δρομο αριστερα με λιγο κατηφορα.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
παρελθον πλεον ο βαρδαρης,τώρα έχουμε τον μυλο,πιο καλά στον μυλο έχει και ωραια σπιτακια!!!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Ολα αυτα τα σκηνικα τα θυμαμαι τα εζησα!!!....Στη βερονικα 2 φορες μου εσπασε η καποτα και δεν εδωσα σημασια αλλα τοτε ημουν 20 χρονων.....Τωρα στα 40 ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν παω να γαμησω θελω να κανω το μπανιο μου πρωτα να εχω καθαρες πετσετες η πουτανα να ειναι καθαρη και ανεση χρονου...και φυσικα μετα το γαμησι να κανω ξανα μπανιο να μην μυριζω αρωματα....τα αυτονοητα να εχουμε ενα επιπεδο!!!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Καυλιαριδες.!!! ....θυμιστε μου, αυτη η Αρινα στις βιλες, που ξαναηρθε, ειχαν γραφτει καλα σχολια αν δεν απατωμαι.???
Να πας, Ρωσικό μουντό. Πάρε γυμνο. Πρέπει να έχω γράψει ποστ. Οχι κριτικη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.229
Πόντοι
3.346

θα μας διευκόλυνες αν έβρισκες το παλιό ποστ ώστε να διαβάσουμε μερικά πράγματα προς ενημέρωση. Από τις φοτό στο άλλο site διακρίνω ότι πρόκειται για καυλιάρικο milf

ενδύκνειται για gfe ή pse καταστάσεις?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
θα μας διευκόλυνες αν έβρισκες το παλιό ποστ ώστε να διαβάσουμε μερικά πράγματα προς ενημέρωση. Από τις φοτό στο άλλο site διακρίνω ότι πρόκειται για καυλιάρικο milf

ενδύκνειται για gfe ή pse καταστάσεις?
Εγω πέρασα πάρα πολύ καλά, Χαϊδεματα και φιλιά στο σώμα, πιπα στα γόνατα με αφερεσει πετσέτας. Καθόλου βιαστικη και σωματαρα και στα στησίματα μαστορισα. Η φωτο την αδικούν. Πεντακάθαρη πραγματικά. Γυναίκαρα. Αισθησιακή συνευρεση.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Το ποστ από Δεκεμβρίο πριν φύγω για Ταυλανδη

Τελευταίες βόλτες και καταθέσεις των τελευταίων 10 ημερών.
Αρινα (ρεντ ναϊτ) (οποις δεν έχει πάει απλά χάνει κυριολεκτικά) ουκρανεζα μιλφ με ωραίο σωμα-επιδερμιδα. Πεντακάθαρη και πολύ καλή αίσθηση σώματος και επιδερμίδας. Στο δωματιο μπαίνει και κατευθείαν να σε χαϊδέψει, φιλήσει αισθησιακά. Πιπα πολύ καλή. Καβαλημα πολύ καλό. Δεκτική και συμμετοχή 10 στα 10.στα τέσσερα τέλεια μιλφ κωλαρα. Βγάλσιμο καποτας και σκούπισμα πουτσας από την ίδια. Στα 40 στο απλό αυτά... Φαντάσου σε προγραμμα.

Unamed10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Κριτικές
5
Like
384
Πόντοι
281
Καλησπέρα, για την Λούσι την μιλφ τι ξέρουμε;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Ολα αυτα τα σκηνικα τα θυμαμαι τα εζησα!!!....Στη βερονικα 2 φορες μου εσπασε η καποτα και δεν εδωσα σημασια αλλα τοτε ημουν 20 χρονων.....Τωρα στα 40 ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν παω να γαμησω θελω να κανω το μπανιο μου πρωτα να εχω καθαρες πετσετες η πουτανα να ειναι καθαρη και ανεση χρονου...και φυσικα μετα το γαμησι να κανω ξανα μπανιο να μην μυριζω αρωματα....τα αυτονοητα να εχουμε ενα επιπεδο!!!
Κοιτα φιλε, για θεματα καθαριοτητας ο βαρδαρης ηταν μακραν χειροτερος απο τα σφαγεια..
Τωρα μπορεις ανετα να κανεις το ντουζακι σου πριν ερθει η κοπελα και παντα με ζεστο νερο και καθαρη πετσετα.
Δεν δικαιολογω οσους εζησαν βαρδαρη και μιλανε τωρα για ελλιπη καθαριοτητα. Εκτος και αν ειναι κατω των 30 οποτε και δεν περασαν αυτα που περασαμε εμεις στα μπουρδελα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.229
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα, για την Λούσι την μιλφ τι ξέρουμε;

2 φορές που την πήρα σχετικά μέτρια φάση. Φιλάει στο στόμα χωρίς γλώσσα επιφανειακά, ελάχιστα προκαταρκτικά στα +++ το πολύ καλό τσιμπούκι, σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου αλλά δεν είναι κάτι ουάου όπως π.χ. Ρίτα, Νάταλι, Αγάπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom