Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες η Ρίτα τι ώρες δουλεύει και που; επίσης τι απόψεις υπάρχουν για ροξανα; κάνει καλά προκαταρκτικά όπως η Ρίτα και η Νάταλι;

ZackThePlaya

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
και η τοπ μουναρα για εμενα . η ροζα παλι στο λας βεγκας . γλυκια φατσα . κωλαρα . βυζαρες . ωραιο σοσιαλ . αυτος ο κωλος στα 4 ειναι το κατι αλλο . δεν συγκρινεται με καμια . αυτα απο εμενα ..
Αδερφέ θα σου πω τη γνώμη μου. Είχα πάει πριν από καιρό στη ροζα γιατί μου έκανε εντύπωση εμφανισιακά. Μεγαλύτερη φόλα δεν έχω ξαναφάει. Βαριέται που ζει. Φαίνεται ότι το κάνει από αγγαρεία. Μετά με ζορισε από χρόνο και μου έπεσε. Έπρεπε να βαρεσει μαλακια για να τελειώσω. Μετά από λίγο καιρό πήγα στη Τζένη και ηρέμησα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Οσοι μου στελνετε για το φβ της Ναταλι. Να σας το δωσει ο DEWARSS που τα ξερει ολα.
Ναι πανβλακα,το έχω το φεισμπουκ της Ναταλι αλλά δεν έχει νόημα να το δώσω ,από την στιγμή που έχει προσωπικά δεδομένα ,όπως τα στοιχεία της και την οικογένειά της .
Δεν φωνάζει εκεί είμαι πουτανα και δεν μπορείς να κρίνεις από εκεί αφού δεν έχει καμία σχέση αν πας να την δεις στο στούντιο .
Στο φεις το παίζει παπαδιά.

Αλλά για ακόμη μια φορά γίνεσαι ρεζίλι ,παλιό ξεφτίλα,
γιατι όλοι βλέπουν ότι δεν έχεις ιδέα από πουτανες και κάθεσαι τις χαζεύεις στο ίντερνετ και ονειρεύεσαι ότι τις γαμας ..μετά γράφεις και κριτικές .
Χειρότερα από 15χρονο κάνεις,μια Λαρα έχεις γαμισει τα τελευταία 3 χρόνια και μας είχες πρήξει τα αρχιδια .

Το φεις της δεν το δίνω ,άλλωστε όλοι οι δυνατοί παίχτες εδώ μέσα το έχουν ,
συνέχισε έτσι να αποδεικνύεις πόσο βλάκας είσαι .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Το γραφω εδω γιατι το νημα τις κατερινης δεν τσουλαει.. θα ειμαι το απογευμα για υποχρεωσεις εκει και βλεπω στο διπλα σαιτ εχουν μια Eυα... να μας πει καποιος συναδελφος απο κει αν αξιζει επισκεψη;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Ρε νιμου με θεωρεις αδυναμο παικτη;; :birdman:
Δεν έχει κάτι να δεις ρε φίλε! Μην ακούς τον βλάκα ,με ταξί πήγαινε στην Λαρα και τον περίμενε ο ταξιτζής από έξω.
Στο φβ της έχει τα στοιχεία και είναι με κάτι ζιβάγκο σαν τις θειτσες γειτόνισσες.
Μην δίνετε σημασία στον καθυστερημένο,άσε να κοροϊδεύει στα εσκορτ ότι κάθε εβδομάδα παίρνει 3 βίζιτες ..θεωρεί και μαγκιά ότι γαμαει κάθε μέρα στις πουτανες ..
Εμείς γαμαμε και χωρίς να πληρώνουμε ,αλλά αυτόν που να του κάτσει γυναίκα έξω .

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Πηγαινα με ταξι στην Λαρα...... αχαχαχαχαχχαχαχαα. Ρε μπαγασα μην τα λες ετσι αποτομα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
Το γραφω εδω γιατι το νημα τις κατερινης δεν τσουλαει.. θα ειμαι το απογευμα για υποχρεωσεις εκει και βλεπω στο διπλα σαιτ εχουν μια Eυα... να μας πει καποιος συναδελφος απο κει αν αξιζει επισκεψη;
Άνέβάσέ φίλος κρίτίκή άξίζέί Πάνέ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Νατάσα συν Λιλιάνα?
Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.
Τρίο δυνατό έκανα εγώ με Σουζάνα και Χριστίνα Ουγγαρέζα,δεν θα πετύχεις ξανά τέτοιο δίδυμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω ξέρω ότι έχεις κάνει ένα ενδιαφέρον τρίο και σου δίνω ρισπεκτ
Κράτα μικρό καλάθι ..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.
Τρίο δυνατό έκανα εγώ με Σουζάνα και Χριστίνα Ουγγαρέζα,δεν θα πετύχεις ξανά τέτοιο δίδυμο.

Κράτα μικρό καλάθι ..
κουρασες ρε μαλακα. φτανει.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766

Κράτα μικρό καλάθι ..
Έχει κάνει με αυτές φίλε το ξέρω και εγώ για αυτό απάντησα στον φίλο..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.342
Πόντοι
7.095

Κράτα μικρό καλάθι ..
Δεν το έχω μάθει από τον ίδιο...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Κρατάτε μικρό καλάθι κάποιοι γτ με τα pm αλλά λέτε και άλλα γράφετε στο νημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom