Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 12.815
Φίλος μου πέρασε με την Σύλβια λατίνα στο Sex And The City. Μεγάλη φόλα.
Γνωστη φολα η μικρη, ολο και ποιο κατω...
Φίλος μου πέρασε με την Σύλβια λατίνα στο Sex And The City. Μεγάλη φόλα.
Αδερφέ θα σου πω τη γνώμη μου. Είχα πάει πριν από καιρό στη ροζα γιατί μου έκανε εντύπωση εμφανισιακά. Μεγαλύτερη φόλα δεν έχω ξαναφάει. Βαριέται που ζει. Φαίνεται ότι το κάνει από αγγαρεία. Μετά με ζορισε από χρόνο και μου έπεσε. Έπρεπε να βαρεσει μαλακια για να τελειώσω. Μετά από λίγο καιρό πήγα στη Τζένη και ηρέμησα.και η τοπ μουναρα για εμενα . η ροζα παλι στο λας βεγκας . γλυκια φατσα . κωλαρα . βυζαρες . ωραιο σοσιαλ . αυτος ο κωλος στα 4 ειναι το κατι αλλο . δεν συγκρινεται με καμια . αυτα απο εμενα ..
Σιγα μην το εχεις..ετσι το πες για τις εντυπωσεις.Οσοι μου στελνετε για το φβ της Ναταλι. Να σας το δωσει ο DEWARSS που τα ξερει ολα.
Πες το φιλο σου πριν παει στα στουντιο να διαβαζει το σαιτ.Φίλος μου πέρασε με την Σύλβια λατίνα στο Sex And The City. Μεγάλη φόλα.
Ναι πανβλακα,το έχω το φεισμπουκ της Ναταλι αλλά δεν έχει νόημα να το δώσω ,από την στιγμή που έχει προσωπικά δεδομένα ,όπως τα στοιχεία της και την οικογένειά της .Οσοι μου στελνετε για το φβ της Ναταλι. Να σας το δωσει ο DEWARSS που τα ξερει ολα.
Ρε νιμου με θεωρεις αδυναμο παικτη;;Το φεις της δεν το δίνω ,άλλωστε όλοι οι δυνατοί παίχτες εδώ μέσα το έχουν ,
Δεν έχει κάτι να δεις ρε φίλε! Μην ακούς τον βλάκα ,με ταξί πήγαινε στην Λαρα και τον περίμενε ο ταξιτζής από έξω.Ρε νιμου με θεωρεις αδυναμο παικτη;;![]()
Εγω ξέρω ότι έχεις κάνει ένα ενδιαφέρον τρίο και σου δίνω ρισπεκτΟσοι μου στελνετε για το φβ της Ναταλι. Να σας το δωσει ο DEWARSS που τα ξερει ολα.
Νατάσα συν Λιλιάνα?Εγω ξέρω ότι έχεις κάνει ένα ενδιαφέρον τρίο και σου δίνω ρισπεκτ
Άνέβάσέ φίλος κρίτίκή άξίζέί Πάνέ.Το γραφω εδω γιατι το νημα τις κατερινης δεν τσουλαει.. θα ειμαι το απογευμα για υποχρεωσεις εκει και βλεπω στο διπλα σαιτ εχουν μια Eυα... να μας πει καποιος συναδελφος απο κει αν αξιζει επισκεψη;
Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.Νατάσα συν Λιλιάνα?
Κράτα μικρό καλάθι ..Εγω ξέρω ότι έχεις κάνει ένα ενδιαφέρον τρίο και σου δίνω ρισπεκτ
κουρασες ρε μαλακα. φτανει.Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.
Τρίο δυνατό έκανα εγώ με Σουζάνα και Χριστίνα Ουγγαρέζα,δεν θα πετύχεις ξανά τέτοιο δίδυμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κράτα μικρό καλάθι ..
Έχει κάνει με αυτές φίλε το ξέρω και εγώ για αυτό απάντησα στον φίλο..Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.
Τρίο δυνατό έκανα εγώ με Σουζάνα και Χριστίνα Ουγγαρέζα,δεν θα πετύχεις ξανά τέτοιο δίδυμο.
Κράτα μικρό καλάθι ..
Δεν το έχω μάθει από τον ίδιο...Αυτός ποιο εύκολο ειναι να έχει κάνει τρίο με τα αδέσποτα στις γραμμές της Κωλέτη.
Κράτα μικρό καλάθι ..
Εντάξει φίλε μου ,μια παρτουζα έκαναν ,δεν έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.Έχει κάνει με αυτές φίλε το ξέρω και εγώ για αυτό απάντησα στον φίλο..