Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
ποια Ναταλι και ποιο κατω μαγαζι;

Την πιτσιρικα, οχι την μιλφαρα, την ειχε στο προγραμμα στο Ν.Ουρανου 8, εχει φωτος στο αλλο σαιτ

Lilianna που την πετυχες συναγωνιστη?
Στο Μινωταυρου 10, οπως απαντησε ο συναθλητης παραπανω, στο αριστερο οπως πας.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Ξανά Πέρασμα με ιννα από σεξ εν δε Σίτι η κοπέλα πάρα πολύ καλή μέσα ωραία πιπουλα χαρακιά φιλάκια είναι η 4η φορά που περνάω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος..είναι πρωινή

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Ξανά Πέρασμα με ιννα από σεξ εν δε Σίτι η κοπέλα πάρα πολύ καλή μέσα ωραία πιπουλα χαρακιά φιλάκια είναι η 4η φορά που περνάω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος..είναι πρωινή
Το μουνακι της είναι μούσκεμα και τις 4 φορές που πηγες;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Έκανα χθες βόλτα μάγκες! Στα ξύλινα είδα μια Χριστίνα, ωραίο μουνι δεν την πήρα όμως! Και στο βίλα εροτικα είχε 3 μαζί! Μια μαύρη χιουμαρα που την δείχνει και στο άλλο σάιτ! Ωραίο κομμάτι και σκέφτομαι να το τιμήσω, μια Νατασα κολομβιανή, ωραία και αυτή, και μια ακόμα που δεν θυμάμαι καν το όνομα!

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Έκανα χθες βόλτα μάγκες! Στα ξύλινα είδα μια Χριστίνα, ωραίο μουνι δεν την πήρα όμως! Και στο βίλα εροτικα είχε 3 μαζί! Μια μαύρη χιουμαρα που την δείχνει και στο άλλο σάιτ! Ωραίο κομμάτι και σκέφτομαι να το τιμήσω, μια Νατασα κολομβιανή, ωραία και αυτή, και μια ακόμα που δεν θυμάμαι καν το όνομα!
Η Χριστίνα είναι πρωινή μέχρι τις 7?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Διαπιστώνω πως άλλαξε χέρια το villa erotica και έγινε παραμαγαζο του hot lady! :cool2:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Πως το διαπιστωσες δλδ?
:think:
Βλέπω πως τα κορίτσια της Αθηνάς παίζουν μπαλίτσα μόνο στο venus πλέον! Και οι λατινες που έρχονται από την Αθήνα παίζουν μπαλίτσα σε αυτά τα 2 μαγαζιά που ανέφερα! Τα λέει καλά ο άρχοντας Μπουστη μου?? :sunglasses: :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Βλέπω πως τα κορίτσια της Αθηνάς παίζουν μπαλίτσα μόνο στο venus πλέον! Και οι λατινες που έρχονται από την Αθήνα παίζουν μπαλίτσα σε αυτά τα 2 μαγαζιά που ανέφερα! Τα λέει καλά ο άρχοντας Μπουστη μου?? :sunglasses: :rockon:
Καταδρομικός πορνορεπορτερ

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
επισκεψη στην καρινα μινωταυρου 3(αν θυμαμαι καλα) ενα πραγμα θα πω ΠΙΠΑΡΑ!! η κοπελα δεν καταλαβαινει τιποτα. πραγματικα της γαμησα το στομα και δεν ειπε το παραμικρο

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Χθεσινη βραδυνη τσαρκα με 2 συναθλητες. Πρωτη σταση εγω στην Αντζελα απο Ρουμανια (Αντζελα η Αλεξανδρα) καπως ετσι τελος παντων στο τελευταιο σπιτακι διπλα απο της Ραισας. Εμφανησιακα μου εκανε το κλικ(χαμογελαστη παρουσια, με σφιχτο κορμακι, κωλο ωραιο, και σιλικονατα βυζια ωραια) αλλα στον αγωνα τυπικα πραματα. Ουτε πολυ χαλια ουτε πολυ καλη. Μια μετρια καταθεση. Για μια φορα ισως αξιζει να μπει καποιος. Δευτερη σταση για τον φιλο μυστη ο οποιος προτιμησε Βλαντα. Μετα απο κανα 10 λεπτο βγηκε η Βλαντα και ειπε στον Τσατσο (λας βεγκας) να δωσει πισω χρηματα. Χαλκιδικιωτης ο μυστης, 3ο ποδι ειχε οποτε και δεν γαμησε αφου η Βλαντα ηταν στενη και δεν εμπαινε το μπουρι. Μαλιστα σε μια φαση του εκανε κλαρινο και του λεει "Ρε συ αυτο μεγαλωνει κιαλλο" ΚΛΑΜΑ! Περασμα μετα να δουμε την μαυρουλα στα κακα κοριτσια, Αλεξα αν θυμαμαι καλα, την εχει και στο αλλο σαιτ, ΓΑΖΕΛΑ. Οποιος δεν εχει θεμα να γαμησει μαυρη ας παει γιατι το κορμι αυτο ηταν ολα τα λεφτα, ΜΟΝΤΕΛΟ, αλλα φατσα ξενερωτη οποτε πιστευω μεσα στο δωματιο θα ειναι φολα. Επομενη σταση Ναταλι, η οποια ειναι απο Κυπρο. Μελαχροινη πολυ καυλοφατσα, μπηκε ο μπουρισιος φιλος και περασε καλα ειπε. Οβερ ν αουτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom