Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Μπορείτε να προτείνεται για αύριο πρωινή μεσημεριανη βάρδια καμία με μεγάλες βυζάρες συναγωνιστές? ευχαριστώ πολύ!

αν θέλεις μεγάλα βυζια πηγαινε στη γαληνη στο villa prive σημερα δουλευει μεχρι τις 22:00 το βραδυ..

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
Εχει δει κανεις τη σαμπρινα με τα τατου? την δειχνει για αυριο στο hot lady. Στα σχολια παντως στο αλλο σαητ κραζουν αλλα τι να εμπιστευτεις εκει περα :jerking:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
τελευταία που πέρασα απο freehouse και δεν είδα καλά τη κοπέλα γιατί ήταν θεοσκότεινα και μακριά πήγα να φύγω άρχισε στα ροσσικα να βρίζει και εγώ της απάντησα ακριβώς όπως ήθελε και δεν ξανά πάω

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
τελευταία που πέρασα απο freehouse και δεν είδα καλά τη κοπέλα γιατί ήταν θεοσκότεινα και μακριά πήγα να φύγω άρχισε στα ροσσικα να βρίζει και εγώ της απάντησα ακριβώς όπως ήθελε και δεν ξανά πάω
ναι είμαστε υποχρεωμενοι να μπαινουμε στο δωματιο με τη μια οταν πηγαινουμε,οι τσατσαδες ας ερθουν να δουλεψουν 8ωρο εκει που δουλευω να δουν πως βγαινει το μεροκαματο των 30€ που ζητανε...

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.875
Πόντοι
12.815
Ειναι γνωστο οτι η Αννια, αν ηταν αυτη, κανει επιλογες απο ποιος θα μπει και ποιος οχι, μου εχει τυχει να ειναι δωματιο, να θελω να περασω, και η τσατσα να λεει περιμενε να βγει να σε δει.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.148
Πόντοι
746
Ειναι γνωστο οτι η Αννια, αν ηταν αυτη, κανει επιλογες απο ποιος θα μπει και ποιος οχι, μου εχει τυχει να ειναι δωματιο, να θελω να περασω, και η τσατσα να λεει περιμενε να βγει να σε δει.
Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο που να μην διαλέγουμε ποια θα πληρώσουμε για να γαμισουμε αλλά να μας διαλέγουν....ποιες θα πάρουν τα λεφτά μας. Μήπως έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον;;;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο που να μην διαλέγουμε ποια θα πληρώσουμε για να γαμισουμε αλλά να μας διαλέγουν....ποιες θα πάρουν τα λεφτά μας. Μήπως έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον;;;
Ακριβως φιλε μου. Εχει ξεφυγει η κατασταση.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.437
Πόντοι
201
Γιαυτο αλάνια θέλει μαύρισμα επιτόπου στην κοπέλα! Και ενημέρωση εδώ στους γαμιαδες να μην περνάμε ούτε απ έξω όταν είναι αυτή! Να βαρανε μύγες ώστε να αλλάζει η συμπεριφορά!

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Με την Ανια πηγα 3 φορες.Την πρωτη ηταν πολλα υποσχομενη,την δευτερη εκανε παπαδες και λεω εδω ειμαστε,βρηκα στανταρακι και την τριτη απλα διαπερωτικη.Τεταρτη δεν εγινε γιατι δεν με δεχοταν,δλδ με εδιωξε.Η τυπισα ειναι τρελλη και μαλακισμενη και οσο αυτο που λετε συναγωνιστες να την μαυρισουμε,πολλες θελουν μαυρισμα αλλα αυτο δεν γινεται γιατι εχει πολλους πυροφορους η κοροιδα που θα σκασουν το κασερι να γαμησουν.Και εδω στην θεσσαλονικη η κατασταση ειναι πια εκτος ελεγχου.Φερνουν σαβουρες,θειες,γριες που ζηταν πιο πολλα απο οτι προσφερουν που οι περισσοτερες ειναι για μεταξουργειο να στανιαρουν καλα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Παιδιά, ένας μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, με λίγα μούσια, έχετε δει αν πάει στους οίκους ανοχής τα ξημερώματα;
Φίλε και αυτός σ έψαχνε... Πήγαινε περίπου 3-4 η ώρα θα τον βρεις εκεί

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, είμαι κορίτσι και αυτός που λέω είναι ο γκόμενος μου
Παιδιά θέλω να ρωτήσω σε βραδινές βάρδιες ποιες κοπέλες είναι; Και επίσης σε ποιες πάνε οι λάθρο πιο πολύ;
Λάθρο είναι ο γκόμενος;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Όχι, σας παρακαλώ μην τρολλαρετε, απλά θέλω να ρωτήσω αν τον έχετε δει ξημερώματα σε οίκους ανοχής
Τον είδαμε δεν τον είδαμε όπως φαίνεται τα κέρατα σου τα φοράει...Αν θέλεις όμως παρηγοριά μπορούμε εμείς να σε βοηθούμε...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Όχι, σας παρακαλώ μην τρολλαρετε, απλά θέλω να ρωτήσω αν τον έχετε δει ξημερώματα σε οίκους ανοχής
Αυτό το προφίλ μέχρι χθες ρωτούσε για κοπέλες αν δουλεύουν, τώρα εσύ είσαι η κοπέλα του; Αν ξέχασε το προφίλ του ανοιχτό και έχεις μπει εσύ, πρώτον κακως, δεύτερον για να έχει προφίλ στο μπουρδέλα προφανώς και είναι συχνός επισκέπτης. Με τις υγείες σου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Αυτό το προφίλ μέχρι χθες ρωτούσε για κοπέλες αν δουλεύουν, τώρα εσύ είσαι η κοπέλα του; Αν ξέχασε το προφίλ του ανοιχτό και έχεις μπει εσύ, πρώτον κακως, δεύτερον για να έχει προφίλ στο μπουρδέλα προφανώς και είναι συχνός επισκέπτης. Με τις υγείες σου
Ναι προχτές ρωτούσε για την καινούργια την όμορφη , δεν ξέρω μήπως είναι δικό της το προφίλ και έχει υποψίες οτι πάει ο δικός της στα μπουρδέλα , και οτι θα την απατήσει μόνο αν βρεί κάποια όμορφη ιερόδουλη ;
Αλλά στην τελική και πολύ όμορφες να μην υπάρχουν όπως φαίνεται να είναι η καινούργια , αν είναι να πάει ο άλλος στο μπουρδέλο θα παει και με το 7άρι δεν χρειάζεται να πάει απο 9αρι και πάνω.
Εκτός αν ας πούμε η γκόμενα θεωρεί τον εαυτό της 8άρι και φοβάται μόνο τις πολύ όμορφες ; :confused:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Όχι δικό μου είναι το προφίλ, εγώ ρωτούσα, συνήθως ρωτάω ποιες είναι όμορφες, νεαρές, αδύνατες γιατί τέτοιες θέλει αυτός και προσπαθούσα να μάθω σε ποια πάει. Και για να μην παρεξηγηθώ και εγώ είμαι νέα και όμορφη αλλά αυτός ψάχνει άλλες
Τι να παρεξηγηθεις; Μιλα κ ρωτα ελευθερα!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Όχι δικό μου είναι το προφίλ, εγώ ρωτούσα, συνήθως ρωτάω ποιες είναι όμορφες, νεαρές, αδύνατες γιατί τέτοιες θέλει αυτός και προσπαθούσα να μάθω σε ποια πάει. Και για να μην παρεξηγηθώ και εγώ είμαι νέα και όμορφη αλλά αυτός ψάχνει άλλες
Ομορφες νεαρές κ αδύνατες ε
Εχει γούστο ο δικος σου
Εσύ απέχεις πολύ από τα γούστα του??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom