αυτό θα έλεγα και εγώ, με την μόνη διαφορά πως πολλές φορές θεωρούμε ο,τι μας γουστάρουν κάποιες και επειδή μας γουστάρουν θα πρέπει να κόψουν κάτι απο την "τιμή " των προγραμμάτων τους....Δεν θεωρώ ο,τι έκανε κάτι λάθος ο Αλ.....είχε τις κάυλες του, γουσταρε και το συγκεκριμένο μου...ι .Θεώρησε ο,τι θα τον αντιμετώπιζε κάπως διαφορετικά.......Ολοι λιγο πολύ έχουμε κάνει κάτι τέτοιο.......
Ρε παιδιά το πράγμα είναι απλό...
Είναι μεγάλη Τρίτη,η κίνηση είναι υποτονικη και την ίδια στιγμή σε άλλα δέκα σπίτια προσφέρουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα 50ε... Η κοπέλα δεν είναι καμιά μουνάρα που θα την δεις και θα πεις θα δώσω όσα ζητήσει οπότε πολύ χαλαρά είπα την τσατσα αν αφήνει στα 60 το γυμνό με 69 που πάλι είναι πολλά για τη συγκεκριμένη... Και το δέχτηκε αμέσως. Τώρα αν αυτές δε συνεννοήθηκαν αυτό δε σημαίνει ότι εγώ πάω στα μπουρδελα και κάνω παζάρια και περιμένω το κάτι παραπάνω και αν δε το πάρω μαυριζω την κοπέλα όπως μου έγραψε ο argyrotoxos και με νευρίασε.
Συμφωνήσαμε στα 60ε αλλά εγώ δε πήρα αυτό που πλήρωσα... Τέλος
Και για όσους δε θυμούνται ή απλά δε γνωρίζουν επειδή είναι άσχετοι όταν άνοιξε το νilla erotica που ήταν όλο το μαγαζί μαζί με το σημερινό red light και στη συνέχεια επεκτάθηκε σαν αλυσίδα, πράγματι ήταν και ο χώρος εντυπωσιακός αλλά και οι κοπέλες μετρουσαν στο σαλόνι. Έβλεπες τη Μαντυ στο σαλόνι και ξεχώριζε από το το μέσο όρο... Έβλεπες την Αντριανα και έλεγες ναι θα πληρώσω κάτι παραπάνω... Έβλεπες αργότερα την Καντυ... Κάτι Πολωνες ξέρω γώ...
Τώρα πλέον η συγκεκριμενη αλυσίδα είναι υπερτιμημενη χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.