Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 773
- Πόντοι
- 361
Η Ράισα/'Ελενα (μελαχρινή με τατουάζ) είναι πουθενά ρε παιδιά;
αυτό θα έλεγα και εγώ, με την μόνη διαφορά πως πολλές φορές θεωρούμε ο,τι μας γουστάρουν κάποιες και επειδή μας γουστάρουν θα πρέπει να κόψουν κάτι απο την "τιμή " των προγραμμάτων τους....Δεν θεωρώ ο,τι έκανε κάτι λάθος ο Αλ.....είχε τις κάυλες του, γουσταρε και το συγκεκριμένο μου...ι .Θεώρησε ο,τι θα τον αντιμετώπιζε κάπως διαφορετικά.......Ολοι λιγο πολύ έχουμε κάνει κάτι τέτοιο.......Τιμή του που το ανέφερε κιολας....Αλλοι για να μην θίξουν τον εγωισμό τους θα έκαναν τουμπεκί.....Φταις ΜΟΝΟ εσυ που δε σηκωθηκες να φυγεις και να παρεις τα 60.
Πολύ πού....ς ο καθηγητής σου....Εκτος του ο,τι έκανε βόλτες κατα 99% στα μπουρδέλα πήγε να σε καρφώσει και στον πατέρα σου.....μεχρι 3 Λυκειου (1989 ) εμενα Σαπφους 1 στα δικαστηρια μπροστα , απογευματα πηγαινα φροντιστηριο απεναντι απο το σταθμο κ για να παω περνουσα μπροστα απο ολα τα σπιτακια σχεδον της περιοχης .
Μια μερα με βλεπει καθηγητης μου ( χωρις να τον δω ) και οταν πηγε ο πατερας μου για τους βαθμους του λεει '' καλο παιδι αλλα να τον προσεχετε λιγο καποιος τον ειδε στο Βαρδαρι στα σπιτια με τα κοκκινα φαναρια''. Πεθανε στα γελια ο πατερας μου ενα χρονο με ειχε στο δουλεμα .
Πες τα,μην τα λέω μόνο εγω και καταντάω κουραστικός......Αλλα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....Ρε συ...με το να έχεις για τα πάντα γνώμη καταντάς κουραστικός.
Σιγά το άθλημα πολυτελείας, όταν μιλάς για μπουρδέλα.
Δες μόνο πως είναι χωρισμένο το φόρουμ.
Πιάτσες, μπουρδέλα, κωλόμπαρα μασάζ, στριπτίζ, Call Girls.
Με αύξουσα σειρά κόστους (εκτός αν κάποιος το γαμήσει πχ στο κωλόμπαρο και δώσει μια περιουσία).
Αν νιώθεις εσύ ότι είναι πολυτέλεια τα σπιτάκια τι να σου πω.
Επίσης, πρέπει να έχεις να πηδήξεις κανά 2χρονο τουλάχιστον λόγω covid.
Άσε που συνέχεια μας γράφεις για τη Νικόλ η οποία θα έπρεπε να παρατήσει το γαμήσι και να λέει παραμύθια στα εγγόνια της.
Χαλάρωσε λίγο και μην έχεις γνώμη για όλα.
Αν νιώθεις μοναξιά, κόψε τα "σιγά μην παντρευτώ" και βρες καμια θεία να πίνετε μαζί τσάι (μιας και δε γαμάς).
Καλές είναι οι αναμνήσεις των νεανικών σου χρόνων από το Βαρδάρη και την Ήρα, αλλά κι εμείς τη γαμήσαμε και δεν κάνουμε έτσι.
Όλα αυτά στα λέω, γιατί έχεις καταντήσει Γκούντας κι όχι γιατί δεν σε συμπαθώ.
Φίλε δεν την είδα ,αλλά έγραψε κάποιος πως πήγε την είδε ,πέρασε και ηταν απαράδεκτη....ψάξε καμιά 20 σελίδες πίσω.....Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά!! Γνώμη για Ιωάννα Ελληνίδα που βλέπω στο άλλο site (φαιντ) έχει περάσει κανείς να μας πει μια αποψη
Τα εχουμε πει παλιοτερα. δουλεψε σαν cg αλλα τωρα η αγγελεια της δεν υπαρχει.Η Ράισα/'Ελενα (μελαχρινή με τατουάζ) είναι πουθενά ρε παιδιά;
Σόρρυ δεν το είδα. Ήλπιζα ότι ίσως γύρισε στα σπιτάκια και την είδε κανείς.Τα εχουμε πει παλιοτερα. δουλεψε σαν cg αλλα τωρα η αγγελεια της δεν υπαρχει.
Αυτα ειναι νεα.!!!!!!!Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.
Απογευματινη λογικα την πετυχες.??? Πως τα ειδες τα μπαλκονια, εκανε καλη δουλεια.??? Αν και πιστευω θα ειναι 2 μπαλες τοποθετημενες πανω της, μιας και βυζια δεν ειχε.Πρωινή βάρδια ήταν, όσο για τους βύζους πολύ καλή δουλειά, τούμπανο έγινε !!Αυτα ειναι νεα.!!!!!!!Απογευματινη λογικα την πετυχες.??? Πως τα ειδες τα μπαλκονια, εκανε καλη δουλεια.??? Αν και πιστευω θα ειναι 2 μπαλες τοποθετημενες πανω της, μιας και βυζια δεν ειχε.
με 70 ευρω Συλβια .Μάγκες καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση, τίποτα σε πρωκτικό, είτε με πολυ καλό πρόγραμμα, είτε κοντά στο 50άρικο παίζει στις μέρες μας; Η μόνο στα τρίδυμα;
τιμες ιδιες;;Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.
Ίδιες.τιμες ιδιες;;
Δουλεύει στο βενους2 κανονικά κάθε μέρα βραδινή βάρδιαΗ ορορα ειναι στο δίπλα σαιτ εδώ και πέντε μέρες αν κάποιος ξέρει αν θα γυρίσει στο venus ας ενημέρωσει...
Ρε παιδιά το πράγμα είναι απλό...αυτό θα έλεγα και εγώ, με την μόνη διαφορά πως πολλές φορές θεωρούμε ο,τι μας γουστάρουν κάποιες και επειδή μας γουστάρουν θα πρέπει να κόψουν κάτι απο την "τιμή " των προγραμμάτων τους....Δεν θεωρώ ο,τι έκανε κάτι λάθος ο Αλ.....είχε τις κάυλες του, γουσταρε και το συγκεκριμένο μου...ι .Θεώρησε ο,τι θα τον αντιμετώπιζε κάπως διαφορετικά.......Ολοι λιγο πολύ έχουμε κάνει κάτι τέτοιο.......
Α μην γαμήσω τώρα και δεν θα έχω χρόνο να πεταχτό .. Βραδυνή είναι ακόμα ?Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.
θα σου ελεγα την καρλα-καρολινα στη φριξου εκει που δουλευευε παλια η νικολ . Παλια γαι πρωκτικο επαιρνε 60 τωρα δε ξερω απο εμφανιση ενα 8ρακι απο υπηρεσιες κλαφταΜάγκες καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση, τίποτα σε πρωκτικό, είτε με πολυ καλό πρόγραμμα, είτε κοντά στο 50άρικο παίζει στις μέρες μας; Η μόνο στα τρίδυμα;
Γιατί μάλλον έκοψε τα εξτραδακιαΆσχετο, με την γαλήνη τι έχει έγινε; Θυμάμαι παλιά γινόταν πανικός για αυτήν. θα μπορούσα να πω ότι κάποια στιγμή πλησίασε τον ντόρο που γίνεται τώρα με την λαρά ( πριν μερικούς μήνες), αν και προσωπικά καναδυο φορές που πείρα την γαλήνη δεν εντυπωσιάστηκα. Γιατί τέτοιος ξεπεσμός πλέον;
Θα πηδηξεις η θα παλέψεις?Συνάδελφοι & συναθλητές σας έχω ερώτηση....έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από την τελευταία μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη...σε λίγες μέρες θα κάνω ένα πέρασμα πρωινής βάρδιας στο οποίο για άλλη μια φορά θα ψάξω για έξτρα κιλά και κυβικά...θυμάμαι μία στο freehouse...αν κάποιος έχει τσεκάρει πρωινή παχουλή ή και σουπερ έξτρα παχουλή ας αφήσει εδώ καμιά λεπτομέρεια μήπως γλιτώσω το πολύ και άδικο τριγύρισμα!