georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 524
- Πόντοι
- 311
Η Ναταλί με το κοντά ξανθό μαλλί που χάθηκε; Πέρασα και ηταν η Μάνια το κομοδίνο στου ερημίτη
Έχει περίοδο φίλε.Η Ναταλί με το κοντά ξανθό μαλλί που χάθηκε; Πέρασα και ηταν η Μάνια το κομοδίνο στου ερημίτη
Μύθος οι Λατίνες από ναύτες που ξεσπούσαν πάνω τους μετά από μήνες αγαμιας..κλα'ι'ν μα'ι'ν...σαν το Αν.Μπλοκ δεν έχει τον κωλο τους να χτυπάνε κάτω όλες οι άλλες .Θερμές και προσχαρες; χαχαχχαχα... Φίλος ήδη έχω πηδηξει 5 και την 6 την έπιασα γκόμενά... Ασ το.. Δράμα η κατάσταση... Σαν τις Ρωσίδες δεν έχει..
Θυμάμαι ένα Ρωσιδακι προ αμνημονεύτων....πολύ κοντό...Βικτώρια επί της Σαπφούς τις καλές προμνημονιακες μερες...και η Τσαρίνα μάλλον κοντή ήταν .Και η Αγγελική η Ελληνίδα η ξανθιά ήταν 1.53 θυμάμαι...αχχ κρίμα που σταμάτησε αυτό το καυλακι
Η Άντζελα μόνο για γλυφομουνι άξιζε τοτε, αεροπιπα έκανε πάντα και εννοείται ήταν ξεπέτα του κερατά στο sex..... Τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε για μια φορά δεν λέει...Αν δεν κανω λαθος η κριτικη (2014) μου.. στο προηγουμενο προφιλ. ειναι για αυτην.![]()
Φιλότιμη ξεπέτα | Κριτική με βαθμολογία 5.8 από το μέλος Yakuza boy
Κριτική για το Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου) από τον Yakuza boy με βαθμολογία 5.8 στις 29 Σεπτεμβρίου, 2014www.bourdela.com
Αρα τωρα μπορει να ειναι και πανω απο 45 και σιγουρα δεν θα εχει αυτο το σωμα που βλεπουμε στις φωτο.
Προυπογραφω δεν ηταν ποτε κατι το συνταρακτικοΗ Άντζελα μόνο για γλυφομουνι άξιζε τοτε, αεροπιπα έκανε πάντα και εννοείται ήταν ξεπέτα του κερατά στο sex..... Τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε για μια φορά δεν λέει...
Πιθανοτατα την εβαλαν για να γεμισει το site οπως εχουν βαλει πολλες που δεν ηρθαν καν θεσσαλονικηΒλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε ξανά την Σελένα , ποιός ξέρει αν θα δουλέψει κάπου. Γιατί για καιρό την είχανε στο σάιτ χωρίς να δουλεύει αλλά σε κάποια φάση την είχαν βγάλει απο οτι θυμάμαι. Τώρα για να την βάλανε ξανά λογικά θα είναι να δουλέψει ... η αλλιώς την έβαλαν για να γεμίσει το σάιτ
Στο άλλο σάιτ πάντως βλέπω θετικά σχόλια απο τότε που είχε ξαναδουλέψει , εγω δεν έχω εμπειρία μαζί της.
Για Ρεβέκκα δε ξέρω αλλά Μανταλίνα μακρυά. Την τελευταία φορά που πήγα ηταν σαββατοβραδο και είπα να την δοκιμάσω. Μπαίνω στο δωμάτιο να πληρωσω και μου λέει η τσα2 σήμερα Σάββατο δε κάνει γυμνο αλλά για να ρωτήσω. Α οκ κάνει τελικά μου λέει περνα. Μπαίνω και λέω από μέσα μου φάουλ μεγάλο. Μαλάκια που μπήκα. Και τελικά διαπίστωσα πως δεν ήταν η παλιά Μανταλίνα που ξέραμε πίπα μισό λεπτό της πλάκας μεγάλη ξεπετα ή εκτος αν ετυχε....αλλά πάντως από μένα μακρυά!!! Άλλαξε πολύΡεβέκκα και Μανταλένα δεν έχω πάρει ακόμα, αξιζουνε; Για να μην πάει χαμένο το 30αρι...
Καλοκαίρι θα έρθει φίλε, μέχρι τότε περίμενε αν δεν έχεις άλλο στανταρακι......Η Λάρα σταμάτησε;
Ηρθε τελικα.. καλη ενημερωση συναδελφε γιατι τα βενους τα εβγαλαν απο το αλλο σαιτ.Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.
Η Ντόνα τι λέει φιλε; Έχω χρόνια να την επισκεφτώ. Από υπηρεσίες ρωτάω γενικοτεραΈχω Ντονα αλλά αρχίζω και την βαριέμαι
Η Χριστίνα απο το Βένους δούλεψε παλιά πάλι στο Βένους πρέπει να έχει καμιά 8-10 χρόνια .....Πάλι ως Χριστίνα δούλευε, είχε τα ιδια χαρακτηριστικά τατού κείμενο στον ώμο περίπου , τα ίδια βυζιά και ηταν μαυρομάλλα τότε...Σε γενικές γραμμές ηταν μετριο-καλούτσικη μέσα τότε.Όντως φίλε τώρα που το λες ..είναι γνωστή φυσιογνωμία.κατι μου θύμιζε και μένα αλλα δεν ξέρω από πού .αυτή την απορία μόνο ο al pacino μπορεί να μας την λύση,έχει καλή μνήμη και είναι χρόνια σε όλα τα μέτωπα